Şimdi Ara

yine kedi yine sorun yine problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bundan 5-6 sene önce 1-2 aylık bir yavru kedi sahiplenmiştik, çiçila ırkıydı, kulak uçlarında tüy olan tekir bir erkekdi. aşırı vahşiydi, oyun oynarken bile saldırır gibiydi, ne bacak ne kol bırakmıştı, hadi dedik yavrudur. neyse sonra bu kedi de sıçıp kakasına basıp geziyordu, bir olmadı 5 olmadı 10 olmadı artık dayanılır gibi değil sağlığımız riskte, biz de ister istemez kedinin başına dikiliyoruz, hayvan iyice stres oluyordu, her neyse olmadı bir başka arkadaşıma sahiplendirdim kediyi. biraz üzüldük ama alıştık.

    şimdi bir kızım oldu kendisi aklı erince kedi istedi bizde bir sokak kedisi sahiplendik, sarı beyaz çok cana yakın bir kedi,45günlükken aldık, veteriner o gün iç dış parazit yaptı, bunu gerçekten ben de çok seviyorum, sabaha karşı biraz coşuyor evin içinde ama o kadar olur. bu hayvan da maalesef boka basıyor, yani normal bir kedi tuvaleti var üstü açık, bu biraz daha dikkatli özenli uysal bir hayvan ama basıyor 1 ayağı olsa da basıyor, kedi boku aşırı zararlı bir madde bunu biliyorum ister istemez o ayağını yıkamak zorunda kalıyoruz. geldikten 1 ay sonra veterinere götürdük maalesef kilo almamış o nedenle aşı yapamadı. kediye en güzel yaş ve kuru mamaları alıyoruz ama sanki biraz az yiyor gibi. önce ki kedimi resmen köpek gibi nefes almadan yerdi, mamayı önünden çekince köpek gibi hırlardı.

    bu süreç hakkında dertleyecek dostlar var mı?=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 4 Ağustos 2020; 15:41:46 >







  • Kumunu beğenmemiş olabilir. farklı bir kedi kumu markası denemeniz tavsiye olunur.
  • Yanlış anlamadıysam kediniz 1 buçuk aylık bu sürede tuvalet kullanımını ve kendini temizlemeyi tam olarak öğrenememiş olabilir. Biraz zaman tanırsanız düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.