Şimdi Ara

yine ttnet yine hız problemi deliyorum artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar servis sağlayıcım ttnet.. ve yıllardır yaşadığım sorun hız düşüklüğü aynı apartmanda 8mbiti görenler olduğu halde benım ınternetın fıx 2mbit yükseltince kopuyor.vs.vs.vs. sorduğumda maximum bu hızı destekliyormuş internetim. o kadar servis geldi gitti bi değişiklik yok. bağlı olduğun turktelekom mudurluğune git deniyor.sorum tek çare bumudur ve bu şekilde yapıpda sonuç alan arkadaş var mı acaba ne yapılması söylenir hat sahibininin mi gitmesi gerekiyor..

    digiturkwebtv aldım bu hızsorunu yuzunden kullanamıyorum lanet olası şeyi.. yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar



  • öncelikle apartmanınızdaki diğer kullanıcılar 8 görüyorsa , sizinde görebilmeniz gerekir. kablolamada sorun olabilir, gelen ekipler ne tür bir bilgi aktardılar ?
    2.olarak telekom müdürlüğüne giderek yüz yüze görüşebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt_ylmzzz

    arkadaşlar servis sağlayıcım ttnet.. ve yıllardır yaşadığım sorun hız düşüklüğü aynı apartmanda 8mbiti görenler olduğu halde benım ınternetın fıx 2mbit yükseltince kopuyor.vs.vs.vs. sorduğumda maximum bu hızı destekliyormuş internetim. o kadar servis geldi gitti bi değişiklik yok. bağlı olduğun turktelekom mudurluğune git deniyor.sorum tek çare bumudur ve bu şekilde yapıpda sonuç alan arkadaş var mı acaba ne yapılması söylenir hat sahibininin mi gitmesi gerekiyor..

    digiturkwebtv aldım bu hızsorunu yuzunden kullanamıyorum lanet olası şeyi.. yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar

    Ole saçmalık yok ara full söv ole bişi yok kardeşim neyin kafasını yaşıyor onlar aynı çatı altında yaşıyorsunuz direk gelsinler ne yaparsa yapsınlar sana 8mbps versinler ;) Hakkını al




  • hocam söyledikleri onlar başka telekom müdürlüğüne bağlıdırlar. ama sonuç alamıyorum..
    telekom müdürlüğüne gidip ne demek gerekiyor. gidip çözüm sağlayan kimse varmı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt_ylmzzz

    hocam söyledikleri onlar başka telekom müdürlüğüne bağlıdırlar. ama sonuç alamıyorum..
    telekom müdürlüğüne gidip ne demek gerekiyor. gidip çözüm sağlayan kimse varmı ??

    Biraz zorlayacaksın adamları.Sitedekiler 8 mbit alıyorlarsa.Gelsinler sizin eve ölçsünler.Bakır hatta sıkıntı var ise düzeltsinler.Port değişikliği yapılabilir.Her şey normalse sizin lokalde sıkıntı olabililir.
  • İstanbul'un göbeğindeyim semtte değiştirdim evde değiştirdim herkesde 8 bende sabit 3 hiç değişmedi donanımıda değiştirdim kablo tesisatınıda değiştirdim ttneti de aradım faydasız yani anlayacağın uzayada gitsen ttnet abonesi isen sorun fix
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.