Şimdi Ara

YKS SAYISAL TÜRKIYE 142.SI SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
7
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.Haberlerde de sizi okumuştum.Abiniz de aynı üniversitede okuyordu diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum ve evet abim de aynı üniversitede 4. Sınıf öğrencisi
  • yukarda seni neden linç etmişler anlamıyorum.youtube kanalı fikrinde güzel yani.142ci olan birinin elbette bibildiği bi sırrı vardir yani.tebrik ederim hocam.fen derslerine karşi önyargım var nasil yenebilirim.matematik iyide fen unutuyoru sürekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Herkes üzerime geldi birden ne oldu anlayamadım. Ben de hep fiziğe karşı ön yargılı olmuştum ama sonra anladım ki iş formül ezberlemek değilmiş mantığını kavramaya çalıştım ve neredeyse hiçbir konuda formül bilmiyorum. Konuları öğrendikten sonra bir iki hafta aralıklarla özet bilgilere bakabilirsin üzerine de bol bol soru çözersen kafana iyice kazınır istesen de unutamazsın ayrıca ben küçük post it'lere önemli püf noktaları yazıp yapıştırıyordum masama ara ara gözüm çarpıyordu okuyordum onu da tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guiltylead

    yks 1.siyim soruları alayım, 5kya böyle girdim, sınava böyle çaktım, sınava girerken üstümde fransadan aldığım kazağım vardı.. forumun son 1 ayda geldiği durum bu, haliyle youtube’un da öyle. hiçbir insana faydanız dokunmayacak, bunu anlamanız lazım artık. sizi dinleyen insanlar sizi dinlediği için iyi yerlere gelemeyecek, siz bunu sadece takipçim artsın, biraz ego kasayım diye yapıyorsunuz, kendinizi kandırmayın. insanlara yardım etme amacıyla yapsaydınız o kanalı açmamış olmanız gerekirdi.
    Duygularıma tercüman olmuşsun ağzınıza yüreğinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Sizin benimle bir derdiniz var galiba girip çıkıp bir şeyler yazıyorsunuz
  • Yok niye kanal açıyorsun, yok niye şunu yapıyorsun, yok insanları yanlış yönlendiriyorsun vb. vb. Sizene abi? Uyuşturucu kullanmak, hırsızlık yapmak gibi toplumu doğrudan kötü etkileyecek şeyler yapmadıkça insanlar çıkıp istediği fikri istediği yerde istediği kişi ile paylaşabilirler. Yalan söyleyerek manipülasyon yapmadıkça bütün bilgilerini, yaptıklarını para kazanma amaçlı da yapabilirler.

    Kapatalım ülkeyi gidelim herkes mağarada yaşasın kimse konuşmasına kadar gideriz.

    İzleyen kişinin aklı mantığı vardır demekki daha önce başarılı bir çalışma yapamamış ki bu yüzden başarılı kişileri izliyor bir fikir edinmek için internetin verdiği nimet ile isterse 100 farklı BAŞARILI kişiden 100 farklı fikirde dinleyebilir seçecek olan kendisi yarar yaramaz bilemeyiz gelip burada yok kimsenin işine yaramayacak yok şöyle olacak demek niye nereden biliyorsun 10.000 kişiden 1 kişinin işine yarasa haksız çıkarsın. Birbirimizi düşürmeye, aşşağılamaya ne kadar meraklı bir milletiz.

    Konuya gelince tebrik ederim büyük başarı aile yanında kalmak rahatlık açısından iyidir maddi durum sıkıntısız yoksa ki o sıralama ile iyi burslar alabileceğini düşünüyorum aynı üniversitede kalma üstüne katarak devam et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 21 Eylül 2019; 17:26:53 >




  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öncelikle görüşlerin için. Nasip olursa birkaç yıla başka okula gitmeyi düşünüyorum zaten
  • Önceden de derece yapan arkadaşlar buraya kanal tanıtımı için geliyordu ve soruları cevaplıyordu.Herhangi bir sorun olmuyordu.Sadece derece yapan arkadaşlar değil yeni kitabı çıkan,sınav uygulaması çıkaran,ders kanalı açan bir sürü insan gelip burada sizlerin tabiri ile ''reklam'' yapıyordu ve kimse sorun olarak algılamıyordu.Bence bunda hiçbir sıkıntı yok çünkü yanlış bir şey yok.

    Eğer yanlış bir şey görüyorsanız,yanlış bilgiler ya da düşünceler veriyorsa o zaman burada belirtin.

    Eminim ki bu sıralamaları hedefleyen bir kitle mevcut ve onlara yol gösterici olabilir.

    Şu tahammül edememe rahatsızlığınızdan kurtulmanız dileğiyle.

    Bu arada gerçekten iyi bir sıralama yapmışsınız tebrik ederim,başarılarınızın devamını dilerim.
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederimm özellikle de anlayışınız için
  • Önemli değil.Bu arada soru sorayım da konu yukarı çıksın:

    Çözemediğin,önemli gördüğün soruları biriktiriyor muydun ve onları nasıl ve hangi aralıklarla tekrar ediyordun?

    Genelde bu soru tavsiye verenler tarafından pek öne çıkarılmaz ama bana göre sınav sürecinin en önemli detaylarında biri.
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Yapamadığım soruların doğrusunu öğrenmek gerçekten en önemli noktalardan biri. Ben soruları biriktirip sormayı denedim ama zaman geçtikçe soruyu unutuyorsun hoca bulmayla uğraşıyorsun vesaire vesaire... o yüzden ben hep internette çözümü olan kitaplardan almaya çalıştım. Birkaç dakikada yapamadığım sorunun doğrusunu öğrenmiş oluyordum soruyu unutmadan. Aslında sorunun doğrusunu nasıl ögrendiginden ziyade önemli olan öğrenmek nasıl öğreniyorsan öğren yeter ki öğren. Ve soruyu bir kere dinliyordum sonra onunla işim bitiyordu düzenli aralıklarla tekrar bakmıyordum belki bu biraz hatalı bir davranış olabilir ama gerek duymuyordum tekrar bakmaya
  • duyar kasanlar toplanmış hemen. bu arkadaşımızın linç yemesinin sebebi biri foruma soru sorduğunda sorunun cevabı bulunmamasına rağmen kanalının linkini bırakması, fazla reklamını yaptığını düşünüyorum. birkaç kere buna benzer başlıklara denk geldim bir şey demedim bu arkadaşa patladım ben şahsım adına. sorun her derece yapanın kanal açması, kanalları da kaliteli değil, görüntü kaliteleri çok kötü ve kamera karşısına geçip bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar. güya '' sınava hazırlananlara yol göstermek için. '' hepsinin amacı biraz takipçi kazanıp egolarını tatmin etmek, para kazanmak. zaten güzel bir sıralama elde etmişsin, geleceğini bir nebze de olsa kurtarmışsın, tebrik ederiz ama gelip burda insanların kafasını karıştırıp kanal açma. insanlar başarıya o şekilde ulaşılacağını düşünüp stratejilerini değiştiriyor, ona uygun gelmese bile devam ediyor. genelde hepsinin düşündüğü '' bak kız ilk 100e girmiş, demek ki doğru. ben de böyle yapayım da ilk 100e gireyim! '' halbuki bu çok yanlış düşünce yapısı. konuyla ilgili bir kaç söz bırakayım, daha önce yapmamıştım belki böyle daha inandırıcı olur.

    "en iyiyi bulmaya calisirken iyiyi kaybediyorsunuz." william shakespeare
    "insan, aliskanliklaridir." aristoteles
    "gideceği limanı bilmeyen gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez." michel de montaigne

    ek olarak : "eger biri olmak isteseydin kim olmayi isterdin?" sorusunun ideal cevabi her zaman '' kendim olmalıyım! '' olmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guiltylead -- 21 Eylül 2019; 19:30:15 >




  • guiltylead G kullanıcısına yanıt
    Birkaç düşünürün sözlerini yazınca alim olduğunu sanma. Benim burada bulunan kimseye bir zararım dokunmadı merak edene soru sorana cevap verdim sadece. Asıl sen egonu tatmin ediyorsun "başarı da neymiş ben dilimle seni alt ederim" demek için. Duyar kasan da sensin insanlara dediğimi yapın demiyorum çok şükür herkesin aklı var isteyen izler isteyen izlemez. Neden bu konuyu kendine bu kadar dert edindin
  • konulariniz ne zaman bitmisti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlık sahibi ,siz bazı insanların olumsuz yorumlarını kafanıza takmayınız.Siz sizden sonrakilere bir faydanız dokunsun diye başlık açtınız gerisi hiç önemli değildir.İnsanlara faydası olmayanlar ,yaşamın gizemini çözememiş zavallılardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarenus1490 Y kullanıcısına yanıt
    sağa sola link bıraktığın için. kamera karşısında kem küm ederek konuşuyorsun bir de çok güzel bir kanalmış gibi reklam yapıyorsun. '' üniversite sınavında nasıl 142. oldum? '' başlıklı videoda sınavının nasıl geçtiğini anlatmışsın. insanlar da bu videoda tavsiye verdiğini sanacak, konuşamıyorsun bile daha kamera karşısında sağda solda link atıyorsun. '' birkaç düşünürün sözlerini yazınca alim olduğunu sanma. '' arkadaşım, alim olduğumu iddia etmedim, üniversite sınavında 142. oldun diye bu adamlardan daha çok bilgin olduğu anlamına gelmiyor herhalde? ben düşünürlerin lafını paylaştım ki insanlar çapını düşürmesin. adama soruyorsun hayatta hedefin ne? diye. adam da '' ilk 20kya girmek istiyorum! '' diyor. adamın hedefine bakın. zırvalıkların etrafında çürüyüp gitmiş, çapı küçücük kalmış, hayal kuramamış. tabi bu gençlerin de senin gibi derece yapanların etrafında koşup tavsiye etmesine de şaşırmamak lazım. '' başarı da neymiş ben dilimle seni alt ederim. '' bu başarı kendine göre bir başarıdır. herkesin başarı anlayışı farklıdır, bana göre yaptığın derece senin zeki olduğunu, çok bilgili olduğunu, ileride işini en iyi şekilde yapacağını göstermiyor. üniversite sınavındaki limit türev integral sorularının hepsini yapan adam calcülüs dersinden kalıyor. yaptığın sıralamayı hayatın boyunca düzenli ders çalışarak yaptın, bunu devam ettirebilmen bir başarıdır ama sınavda 142. olman hayatta başarılı biri olduğun anlamına gelmez benim gözümde.




  • lady pink L kullanıcısına yanıt
    Son bir, bir buçuk ay kala bitmişti daha sonrasında da sadece deneme çözerek devam ettim
  • guiltylead G kullanıcısına yanıt
    Senin gözünde ne ifade ettiği gram umrumda değil. Insanlarin başarısını çekemeyen yobaz birine benziyorsun. Senin hayattaki amacın ilk 20k'ya girmek mi bilemiyorum ama benim bundan sonraki amacım iyi eğitim alıp mesleğimi düzgünce icra edebilmek
  • Teşekkür ederimmm... insanlar belki bir şeyler sorar diye başlık açmıştım ama polemik yaratmak onlara daha cazip geldi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.