Şimdi Ara

YKS son 65 gün meydan okuması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizlere buradan son düzlükte YKS hakkında yaptıklarımı paylaşacağım. TYT 70-75, AYT 30-35 arası gidip geliyor. Amacım ve iddiam Eşit ağırlıkta ilk 1000'e girmek. Babacım şimdi diyebilirsiniz ki, çok haklı olarak, şimdiye kadar neden yattın? Yatmadım, sadece gözlerimi dinlendirdim🙃 Aranızda bana eşlik etmek isteyenler varsa buyursun. Unutmayın az zamanda büyük başarılar istiyorsanız az zamanda çok iş yapmalısınız.





  • 25-30

  • her evlat içinde babasını taşır.

    YKS son 65 gün meydan okuması
  • Dün ve bugün alışma sürecindeyim. Bir anda tası tarağı bırakıp ders çalışmak her yiğidin harcı değildir. İlk önce çalışmaya çalışacağım. Sonra basacağım, yardıracağım. TYT MAT netlerim değişken fakat ortalama olarak 20 civarlarında geziyor. Geometride en fazla 3-4 net yapabiliyorum. Bunu soru analizleriyle yükselteceğim. TYT Matematikte konu eksikliklerim var. Onu tamamlayınca kendiliğinden 25-26lara çıkacaktır. Türkçede ortalama 30 net geliyor. Dilbilgisi eksiğim var. Hızlı bir kamp atarak dil bilgisini halletmeyi istiyorum. Paragraf eksiğimi ise düzenli paragraf çözerek gidereceğim.
    Sosyalde hemen hemen her zaman fule yakın yaparım. 17-18 net civarı gelir. Tek eksik olduğunu düşündüğüm coğrafya. 2-3 net arası geliyor. Coğrafyanın kodları ile hallediyorum coğrafyayı. Ve geldik bölüm sonu canavarına. TYT FEN. Fen TYTdeki en zayıf dersim. Ama halledilir elbette. Fizik çok seviyorum. 4-5 net civarı yaparsam oradan yaparım. Zaten fen de ortalama 4-5 net civarı gelir. Amacım fen ortalamasını 15-16 net civarına çekmek. Bu 2 ay sonunda TYT hedefim 90-95 net civarları. Bu benim için yeterli olacaktır. Gelelim AYT'ye. AYT MAT son konuları biraz tekrar ettiğim takdirde yapabileceğime eminim. Limit basit, Türev basit, integral halledilir. Benim başta eksiğim var. Dün Polinomlar çalışmaya başladım. Khan academy'den ilerliyorum. Düzenli bir şekilde çalıştığımda AYT Matematik bebek oyuncağı. AYT edebiyat dersek zaten iki göz gezdirme ile halledilebilecek bir ders. Şu an 15 net civarı yapıyorum. Yazarlarda ve dönemlerde eksiklerim var. Bu eksikleri kapattığım taktirde 22-23 net civarı yapacağımı düşünüyorum. AYT Tarih 5-6 net civarı geliyor. Zaten ilgilendiğim konular ekstra olarak kazanacağım 2-3 net için baştan tarihi bitiremem. Eksiklere odaklı bir şekilde çalışacağım. Hedefim 7-8 net. AYT coğrafyaya hiç çalışmayı düşünmüyorum. Tyt coğrafyayı halleden bir insan ayt coğrafyayı hayli hayli halleder. Neyse çalışmaya devam güzel başladık güzel devam edelim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Kardeş böyle uzun uzun sınav hakkında paragraf yazan hiçbiriniz kazanamayacak anlayın artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada kalsın yanıtın. Aynı özgüvenle özür dilemeni beklerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öz güven*

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aspinall kullanıcısına yanıt

    Bu şekilde yazıldığını bilmiyordum. Her gün yeni bir bilgi. Müteşekkirim Aspinall.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yukarıdaki arkadaşın dedikleri beni biraz düşündürdü. Bir yandan haklı olduğu kanaatine vardım. Bu sebepten dolayı artık burada günü gününe yazı paylaşmayacağım. Sınavdan sonra buraya gelip mevcut durumu güncelleyeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepinize bol şans. YKS son 65 gün meydan okuması 

  • Dostum benim dediğim planlama için uzun uzun düşünüp paragraflar dökme olayı günün sonunda maksimum 5 dakika yaptıklarını yazmaya karşı değilim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılar dilerim, benim de tek sıkıntım matematik kaldı netlerim düşük. Dil bilgisi, tytsos ve edbsos1 güzel bir planlamayla 45 günde sakince bitirilebilir. Matematik hakkında yorum yapamam ama matematik hakkında nasıl bir yol izleyecekseniz bana da söyleyin lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 6 Nisan 2024; 17:15:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ea 449 koç işletme (anadolu bursiyeri) arkadaşım geçen sene depremden dolayı çok kötü bir süreç geçirdi ama temeli iyi olduğu için 15 martta tekrardan başladı ve bu sıralamayı yaptı. İnan bana eşit ağırlıkta pek bilgim olmasa bile bu örneği gördüm. Hiçbir şey için geç değil. Şu an koçta ve hayatını yaşıyor. Matematik temeli gerçekten güzeldi. Yalan yok ama bence normal bir lise süreci geçirdiysen bile kalan süreçte yetişir bence hiç korkma ve günlük 10+ saat çalışmaya bak derim. Ben yks derece öğrencisi değilim sadece çevremde gördüğüm kadarıyla söylüyorum. Mat seni hayvan gibi öne atacaktır. Bu arada dereceyi yapan kişinin netlerini az çok hatırlıyorum


    90 küsür tytsi vardı

    70 küsür de aytsi vardı


    tyt fende 12 buçuk neti vardı

    ayt matta 37 neti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hiç korkma çok rahat yaparsın bence. Say 254.sünden koçluk alıyorum ve kendi mat kampımdan ilerletiyor yani şunu söyleyebilirim, matta hiçbir şey bilmesen bile bir kamptan al ve hayvan gibi hızlı erit derim. TYT mat konuların bittiyse direkt deneme sınava kadar. Sınavdan sonra ilk 500 haberini bekliyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.