Şimdi Ara

YKS25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okulun bitmesine az kaldı. Sınavlar bittikten sonra TYT'ye en baştan başlayacağım. Bu yıl 345'i bitirdim ve 15-20 net yapabiliyorum maalesef. Şu ara TYT adına yaptığım tek çalışma sayılar deneme deposu ve Birey b çözüp problem çalışmak. Bunun dışında başka şeylere hiç vaktim yok 11 ayt çalışıyorum çünkü.

    Yazin ne yapmamı önerirsiniz hocalarım. Özellikle tyt mat için ne çözmem gerek?




  • tyt matı bilmem de geometri çalışmaya devam edilmeli. Geometri önemli
  • Hocam maaleseflik bir durumunuz yok. 11. sınıf için 15-20 net arası gayet iyi zaten 40 soru var ve yolu yarılamışsınız. 345 çözerekten kendinize güzel bir temel oluşturmuşsunuzdur. Bundan sonra daha farklı soru tarzları görmek adına Bilgi Sarmal, 3D ve Orijinal Yayınlarına bakabilirsiniz. (3D ve Orijinalin seviyesi zor kategorisine girer, onlardan önce Bilgi Sarmal daha güzel olur.) Ama her soruyu özümseyerek çözün hocam. Bunun yanında yazın hiç beklemeden geometriye başlayın. Geometri için youtubeden Kenan Kara'nın konu anlatımları çok iyidir, ben baya faydasını görmüştüm. Kitabını da alın sadece izleyerek geçmeyin. Maalesef bu ders biraz süreç ve çok çaba istiyor. Her gün geometri çözmeye çalışın emin olun sene sonlarına doğru çokça fayda göreceksiniz. Genel tyt deneme netlerinizi bilmiyorum ama tyt matematik adına çözeceğiniz BAZI testleri süre tutarak çözmeniz faydalı olacaktır. 12 soru varsa siz 15 dk falan vererek hızlanmanızı geliştirebilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir şey olursa buradan veya özelden yazın. Umarım yardımcı olmuşumdur





  • Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

    Hocam geometri zaten çözüyorum. İlk dönem mikro orijinali bitirmiştim. Bu donem de Birey b çözüyorum. Bir de eis geo föyleri yenilenmiş hatırla geometri kanalından ilerleyip o soruları çözüyorum. (Kenan kara sevemiyorum bi türlü:d)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.