Şimdi Ara

Yoğuşmalı kombi dikey baca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Evimde şuan bacalı kombi kullanmaktayım ve mutfakta konumlandırılmış durumuda. İgdaş ta aboneliği aç kapa yaptım ve bu yüzden İgdaş tan gelen yetkili doğalgazımı açmadı, bacalı kombi için çelik baca yaptırmamı istedi yada yeni bir kombi almamı istedi.

    Birkaç firmayla görüştüm onlarda bacalıyı kullanmayın size yoğuşmalı kombi takalım dediler, fakat mutfağıma yoğuşmalı kombi takamazlarmış(kombinin bacasının açık havaya verilmesi gerekiyormuş, mutfağım evin ortasında sadece apartman aydınlatmasına bakıyor.), bunun yerine yeni kombiyi içerde odaya takmaları gerekiyormuş ve bunun için evde çok fazla tadilat gerekecek, doğalgaz ve su boruları içeriye kadar çekilcek.

    Siz bana bu konuda ne yapmamı önerirsiniz, varolan bacalı kombi ile devam edip, çelik bacamı yaptırayım evime, yoksa kombimide değiştireyimmi(eğer değiştirmem gerekirse kombinin yeri aynı klasın istiyorum varolan konumunda kullanbilirmiyim).

    Ayrıca çelik baca yaptırmak için konuştuğum firmalar bacayı apartman aydınlatmasından çatıya çıkarmak istediler, fakat zaten varolan kombinin üstünde delik var bacayı ordan çıkaramazlarmı?

    Bana bu konularda yardımcı olabilecek bir firma biliyorsanız lütfen iletişim bilgilerini paylaşabilirmisiniz.

    Evim İstanbul/Kadıköy/Hasanpaşa da

    iyi günler







  • Benimde mutfaktaydı kombim söküp tam yoğuşmalı taktık eski bacayı kullandık birazda eğim verdim kartal iğdaş bir sorun çıkarmadı açtılar gazı ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 3 Kasım 2019; 15:25:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bazı kombi modellerinde 10m ve üzeri baca bağlanabiliyor. üzerinizde sadece bir kat varsa veya en üst katta iseniz aynı yere yoğuşmalı kombi bağlanabilir
  • Üstat konu hortlamış olacak ama bende havalıdan dikey baca kullanarak yoğuşmalı kombi taktirmak istiyorum. Bazı ustalar kombiye su basabileceğini çok sağlıklı olmadığını çoğu kullanıcıların tekrardan dikeyden yataya geçiş yaptıklarını söylediler.

    Kombinin ömrü de yataya göre daha kısa oluyprmuş fanın daha dazla çalışmasından falan filan dediler.

    Siz bu konuda bir sıkıntı yaşadınız mı ? Tavsiye eder misiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.