Şimdi Ara

YÖK'e Şikayet Dilekçesi Nasıl Yazılır? Lütfen Yardım Edin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
21.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese sevgiler saygılar.
    Yazım biraz uzun oldu ama özellikle dilekçe yaza bilen bir kişiyseniz lütfen okumanızı rica ediyorum. Sevgili dostlar hemen konuya gireyim sorun şu İst. Kavram MYO'da %50 burslu öğrenim görmekteyim. Hazırlık ve 1. sınıfı başarıyla bitirdikten sonra 2. yıl kayıt yenilemem için okula gittim. Bana bursumun silindiğini söylediler, nedenini sorunca 2. yıla burs vermediklerini söylediler. Benim durumumdaki bazı insanların bursunun devam ettiğini söylediğimde onların bursu ösym bursu seninkisi yök bursu gibi saçma bir cevap verdiler. Oysa 2 yıl boyunca kimse böyle bir durumdan ne bahsetti nede herhangi bir yerde bu durumla alakalı bir ibareyle karşılaşmadık. Hiç kimse iki farklı burs olduğunu bile bilmiyor. Okulun resmi sitesindeki okul yönerge ve yönetmeliğini de baştan sona okudum bütün siteyi okudum, bu söylenenleri destekleyen en ufak bir kuralla karşılaşmadım. Bu durumu öğrenci işlerine bildirdim. Onlarda bana bu durumla karşılaşan birkaç kişinin daha olduğunu ve de şikayetimi beyan etmek için müdüriyete dilekçe yazmamı söylediler. Bende yazdım tabi ki fakat üç haftadır dilekçemin okunmadığı söylüyorlar. Dolayısıyla okula kayıt da yaptıramıyorum. Her gün arıyorum veya okula gidiyorum. Bana söyledikleri bahane ise çok fazla dilekçe olduğu ve okumanın zaman aldığıdır. Dersler Eylül'ün 12 sinde başlamasına rağmen bugün itibariyle Ekim'in 2 sindeyiz. 3 haftalık almam gereken dersi okul yönetiminin kendi yaptığı hata ve lakayt tavır yüzünden alamadım ve sınıfımdan çok geri kaldım. Okul yönetiminin bu tutumunu iyi niyetli bulmuyorum. Benim de sabrım taşıtı ve yök'e başvurmaya karar verdim. Telefonla görüştükten sonra bana Yök'ün Hukuk Müşavirliğine dilekçe yazıp posta ile yollamam istendi.
    Bu noktada sizlerin yardım severliğinize sığınıyorum. Eğer bursum giderse öğrenimime devam etmek için gerekli parayı sağlaya bilecek durumum yok. Sizelere sormak istediğim soru YÖK'ün Hukuk Müşavirliğine önceden belirlenmiş kurallara göre dikkate alınır, etkili ve yukarıda yazdıklarımı özetler biçimde nasıl dilekçe göndere bilirim? Aciz bir insan değilim fakat hukuk bilgim sıfıra yakındır ve hitabet sanatına malesef vakıf değilim ama güzel ülkemde adaletin işlemesini gönülden isteyen, Allah rızası ve insanlık onuru için yardım elini uzata bilecek insanların varlığına inancım tam. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder başınızı ağrıttığım için özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BananeLan91 -- 2 Ekim 2013; 1:09:35 >







  • ne zamana lazım sana dilekçe? aşırı acil değilse konunu takibe alır, zihnimi toparladığım zaman yazabilirim?
  • Aslında bugün yarın bu işi bi şekilde halletmeyi düşünüyorum çünkü artık bekleyecek zamanım kalmadı derslerden çok gerideyim. Açıkçası eteklerim tutuştu diye bilirim. Yardımınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BananeLan91 -- 2 Ekim 2013; 12:15:49 >
  • BananeLan91 B kullanıcısına yanıt
    Dostum hiç dilekçe ile vakit kaybetme direkt  444 8 965 yök ü ara bunlar aksini idda ederse BİMER'e başvur BİMER gerçekten çok ilgili benim üniversite de haksızlık olmuştu BİMER'e başvurdum 1 hafta içinde rektör beni çagırdı sınav kagıdını beraber inceledik cevap anahtarına bakarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.