Şimdi Ara

YOK YOK TARİFESİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin Ramazan bayramını kutlarım..
    6aydır heryöne 500dk 2000sms 2gb internet kullanmaktayım.
    2000sms ve 2gb internet fazla gelmekte fakat konuşma süresi yetmemekte ve toplamda 6.ay dolduğu için 40lira ödüyorum.

    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yokyok.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.digertarife.yokyok

    Yok Yok Tarifesi numara taşıma, yeni aktivasyon ve faturasız tarifelerden geçiş işlemleri ile yapılacak ilk 100.000 kayıt için açık olacaktır. Tarife Avea'nın diğer faturalı tarifelerinden yapılacak geçişlere kapalıdır.
    Tarifeye kayıt ve faturasız tarifelerden geçiş işlemleri Avea Bayileri aracılığıyla yapılabilir.
    Yok Yok Tarifesi kapsamında aylık KDV, ÖİV dahil 44 TL karşılığında, her fatura döneminde yurt içi her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 2 GB cepten internet kullanımı sunulacaktır. Yurt içi her yöne 1.000 dakika görüşme süresi görüntülü aramalarda da kullanılabilir.
    Tarife kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar, yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data ve WAP aramalarını kapsamamaktadır.
    Tarife kapsamında sunulan ücretsiz SMS'ler sadece yurt içi gönderiler için geçerlidir, yurt dışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde ve web üzerinden gönderilerde kullanılamaz.
    Tarife kapsamında sunulan 2 GB cepten internet kullanımı yurtiçinde Internet APN ve WAP APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.
    Tarife kapsamında kullanılmayan ücretsiz görüşme süresi, SMSler ve cepten internet kullanım hakkı her fatura döneminin sonunda silinecektir. Müşteriler, başka bir faturalı veya faturasız tarifeye geçiş yaptıkları takdirde, tarife kapsamında kazandıkları ücretsiz kullanım haklarının kalan kısmını kullanamayacaklardır.
    Tarife kapsamında sunulan kullanım haklarının 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
    Tarife kapsamında sunulan ücretsiz kullanım hakları tüketildiğinde, yurt içi her yöne konuşmalar 41,5Kr/dk; yurt içi her yöne SMS gönderimleri 41,5Kr/adet, cepten internet kullanımları 5 Kr/MB'dir.
    Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatöre numara taşıma, hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya aylık tarife ücretinin tamamı yansır. Yeni aktivasyon, faturasız hattan faturalı hatta geçiş sonrası çıkan ilk faturaya ise 15 günden fazla kullanım yapılmış ise aylık tarife ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapılmış ise kullanılan gün ile orantılı aylık tarife ücreti yansır.
    444 ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.

    bu yok yok kampanyası her yöne 1000dk 1000sms 2gb internet 44Lira hattımı buna geçirmeyi planlıyorum daha uygunu varsa vodafone avea türkcell fark etmez bildirirseniz çok memnun olurum.

    şuan aveanın en iyi tarifesi bu gibi gözüküyor ama taahüt bitince fiyat ne kadar artar veya sabit mi kalır hiçbir fikrim yok yarın MH hizmetlerini arayıp ayrıntılı bilgiyi burada paylaşacağım







  • Faturalilara gecise kapali

    Once faturasiz olup sonrami gececeksiniZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.volkan

    Faturalilara gecise kapali

    Once faturasiz olup sonrami gececeksiniZ

    sanırım öyle yapacağım çünkü 500dk yetmiyor fatura kesimime 7gün var ve 25dk kaldı 10gündür 9333 arayıp duruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.