Şimdi Ara

Yokmu bu kardeşinize bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar abileri ablalarim benim sorum şu
    Ben bilişim okuyorum pc ile haşır neşir olduğumdan bu bolumu sectim bu konudan binlerce acildi ama uzun zamanlar oldu acilali
    Benim sorum şu ben bu yazilima nerden baslamaliyim okulda ogretileni ogrenmekle yetinmek istemiyorum herkes html pyhton c# c++ dillerini ogrenmemi soyluyor bende size danismak istedim simdi sen nerede ne yapmak istiyorsunuz diyeceksiniz ben internet uzerinden calisacak fikirlerim var bunu kodlara dokup insanlara sunmak istiyorum hem windows hem android uzerinde calismasini istiyorum bunun icin neler ogrenmeliyim benim yazilim kocum olacak bir kisiye ihtiyacim var yardim bekliyorum iyi gunler iyi forumlar

    Not:okulda c dilini ogretiyorlarmis galiba 1-2 yerden bu tur sozler duydum nereye gitsem sen birak bunu adam gibi isler yap dediler yazilimla ugrasmak istiyorm ben !!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Internet uzerinden calisan uygulamalar icin html, php, javascript gibi seyler ogrenmen gerek. Php icin kendine free ya da amacina gore ucretli bir host edinmek zorundasin. Masaustu programlama icin cabuk pes etmemeni saglayacagindan pythonla basayabilirsin. Ama gorunuse gore hic biri hakkinda bilgin yok ve bunlar zaman alan seylerdir. Cok faz okuyup arastirman gerek ve gercekten takildigin yerleri sormalisin, yoksa yardim etcek birileri cikmayabilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arastirdim sorusturdum html basit bir dilmis herkes su sekilde diyor eğer html gibi bir dille baslarsan digerlerini ogrenmen cok daha kolay olur diye siz ne dusunuyorsunuz ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Html basittir evet ama diger yazdiklarinin yaninda dil bile sayilmaz. Internet uzerinden calisacak projelerim var demistin, bunlar ne derecede karmasik projeler bilmiyorum ama senin ogrenmek istedigin sey eger web programlama ise html olmazsa olmaz tabi ama gel gor ki diger ogrenmen gereken seyler arasinda cok kucuk bir kismi olusturcak. Sen biyerden basla gerisini mecburen ogrenmek zorunda kalacaksin zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iyi günler,

    Verebileceğim birkaç tavsiye var.

    1-)Bölümündeki ders programına ve ders içeriklerine bakmanı öneririm.
    2-)Direk bir programlama dili ile başlamaktan ziyade algoritma ile başlamanı algoritma kavramının ne olduğunu anlamanı öneririm.
    3-)C veya Pyhton gibi bir dil ile başlamanı öneririm.Bu diller başlangıç açısından bahsettiğin diğer dillere göre programlama terimlerini öğrenmen açısından daha kolaydır.
    Döngü tipleri,if-else statement gibi..

    Çok kısa olacak şekilde 3 madde yazdım başlangıç için bunlar iyi ve yeterlidir.Kavramlar iyice oturduktan sonra biraz daha orta ve üst seviyeli işlere başlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.