Şimdi Ara

Yokmu Hyundai Excel Hakkında Bilgisi Olan Biri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu araba hakkında bilgisi olan biri yokmu koca forumda yav.Hani aracın parça sorunu varmı?Çok yakarmı?Sık sık sorun çıkartırmı?


    Hiçmi Kullanan Birisi yok.

    Googlede aratıyorum birisi diyo çok fazla yakar birisi diyo çok az yakar öteki diyo çok sorun çıkartır ordan biri çıkıp diyo yok bakımını yaptır gazını koy ömür boyu sorun çıkartmaz diyo anlamadım gitti.



  • Takipteyim ama bilgisi olan yok gibi benimde sorunlarım sizinle aynı.
  • ben az çok bilgi sahibiyim kullandım sorunuz varsa belki yanıtlayabilirim
  • eski araçlarda macera aramaya gerek yok o modellerde araç alacaksanız şahin dogan broadway spring gibi araçlardan bakınız hem parça bulunurluğu kolay hemde ucuz herkesin yapabileceği araçlar excel in bazı parçaları zor bulunuyormuş gibi birşyler hatırlıyorum ama araç hakkında bilgim yok iyi diyende var kötü diyende
  • 6000TL Temizi bulunuyor bende merak ediyorum nasıl araç diye




  • Arkadaşlar 91 den 94 e kadar bütün modellerini kullandım. Kesinlikle parça sorunu yok ve parçaları ucuz. Kullanımı çok rahat ve güzel. Kolay kolay arıza meydana gelmiyor.
  • Sanırım Hyundai'nin Avrupa'da üretilen ve ülkemize gelen tek kasası. Tek bildiğim hatta tam bilmediğim bir bilgi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arunoc

    Arkadaşlar şu araba hakkında bilgisi olan biri yokmu koca forumda yav.Hani aracın parça sorunu varmı?Çok yakarmı?Sık sık sorun çıkartırmı?


    Hiçmi Kullanan Birisi yok.

    Googlede aratıyorum birisi diyo çok fazla yakar birisi diyo çok az yakar öteki diyo çok sorun çıkartır ordan biri çıkıp diyo yok bakımını yaptır gazını koy ömür boyu sorun çıkartmaz diyo anlamadım gitti.

    geçen sene aldım ve ocağıma incir ağacı dikmesi nedeniyle bir yıl sonra sattım. 6750'ye aldım, 6300' e sattım. 3000 kadar da masrafım olmuştur.
    işin enteresan tarafı hiç yolda kalmadım. yazın ortasında ankara-izmir yapıp geri geldim. asla hararet yapmaz. gerekli önlemleri alırsan acaip az yakar. 2005 lpgli albeası olan usta bi abim o zamanlar uzun yolda 14 kr yakıyorum diye hava atarken ben 12 kr yakıyordum. önemli olan ne derece yıpranmış olduğudur. benim araba 91 modeldi. tuhaf tuhaf tamirat işleri çıkıyordu. karbüratörün bakım setini arama; ben kepçe ankara kazan dolandım bulamadım.. çok konforlu arabadır. hiç yormaz. 0 km si üretilse yok satar kesin. ama az yıpranmışını bulman zor..

    bence başka araba al. piyasada ''aman alma, satamazsın. son sahibi olursun'' filan denilen ismi duyulmamış ama excel'e göre daha yüksek modelli bir araç alırsan başın daha az ağrır.

    eğer almışsan ya da alırsan, hangi sorunu nasıl çözebileceğinle ilgili usta bir üyemiz de var: aşağıdaki konuyu açan abimiz

    http://forum.donanimhaber.com/m_47740506/mpage_1/f_/key_hyundai+excel//tm.htm#47740623




  • hyundai excel gayet güzel arabadır brodway şahin doğan yanından geçemez o paraya alınacak en iyi arabadır bir kere kullanma şansım oldu gayet rahat arabadır.parçası ucuz zaten ustasıda filan bol dur.zaten sorun çıkartmaz arabaya temiz bakın sanayiye nasıl gidilio hangi yoldan gidilio onu unutursunuz.
  • bazen temizlerini görüyorum yolda, güzel araba.
    yumurta accent bakarken araştırmıştım, parça sıkıntısı yok.
    6-7 bine alınacak en iyi araçtır bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.