Şimdi Ara

Yol Kenarı Denetim İstasyonları Hakkında Merak Ettikleriniz. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
33
Favori
347.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unforgiven_41 kullanıcısına yanıt
    dostum sıfır aldığımız ticari pick-up la memlekete dönerken plakadan ceza geldi o dönemlerde terör olayları felan plakasız gezmeyelim diye plakayı da almıştık k1 yetki belgesini de aynı gün memlekete döndüğümde işletmiştim fakat yinede de ceza geldi ne olacak bizim durum bi yardımcı olursan sevinirim....
  • hellboy58 H kullanıcısına yanıt
    Ruhsat çıkmadan k belgesi işlemlerini bitirmen lazımdı.Yapacak birşey yok yani
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellboy58

    dostum sıfır aldığımız ticari pick-up la memlekete dönerken plakadan ceza geldi o dönemlerde terör olayları felan plakasız gezmeyelim diye plakayı da almıştık k1 yetki belgesini de aynı gün memlekete döndüğümde işletmiştim fakat yinede de ceza geldi ne olacak bizim durum bi yardımcı olursan sevinirim....

    gerek bu sayfada gerek başka yerlerde gördüğüm birşeyi eleştirmek isterim. devletin yada başka kurumların kuralları herkese eşit uygulanması içindir. ama herkes abim durumum acil, iyiniyetli.... gibi ayrıcalık isteyen talepleri çok görüyorum. Herkesin durumu kendine göre öncelikli ve ayrıcalıklı. bu ülkede zaten ayrıcalıklıklı çok insan var. bir iş yapılacaksa kuralına uygun hareket etmeyi kabul etmemiz lazım artık. SRC kursuna gittiğimde SRC si K belgesi hatta ehliyeti el konulmuş bir sürü kamyoncu olduğunu fark ettim. esrar, alkol, ehliyetsiz hafriyat kamyonu kullanırken 165 ile gittiğini avcı hikayesi gibi zevle anlatan gördüm. ama hepsi elmek parası devlet bizi soyuyor neden bu kurs bu belgeler diye saçmalıyordu. yolda, sokakta bir yakınınız öldüğünde bu kamyoncular tarafından o zaman bu belgelerin neden gerekli olduğunu anlıyorsunuz. bence bu belgeleri olmadan kullanan yada ehliyeti olmadan koltuga oturan kişi hapse atılmalı. adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı.




  • Merhabalar, benim size sorum şu olacak.

    Bazen kantar geçişlerinde görevli kantarda sıra olunca içeri araç almıyor geç işareti veriyor ve geçip gidiyoruz.

    Daha sonradan sıkıntı olabilme ihtimali var mıdır ?

    Sonuçta kamera var ve kayıtta geçip gitti gibi görünme olayı olabilir mi ?

    Görevlinin kantara girmeden geçişe izin vermesi kayıtlarda ayırt ediliyor mu ?

    Kantarın yeri ise, Samsun. Ankara yolu çıkışında ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öncelikle sizi Allah gönderdi bizlere.
    Bu konular o kadar muallaktaki,yıllardır motokaravan sitelerini takip ederim,bu sorulara sayfalarca yorum yapılıyor ama yol gösterici sonuç çıkmıyor.
    Şimdi müsadenizle sorularım şöyle.
    1-Bir panelvan alarak(transporter,ducato, transit vs)tabiki satış yaparken ruhsata kendi adıma hususi yazdıracağım.Bu aracın arkasına yatak tüp masa atarak gezmek istiyorum.kontrol noktalarına girdiğimde görevli arkadaşlar neye bakarlar?(proje çizdirip ruhsata özel amaçlı motokaravan yazdırmadan yani)
    2-kontrolleriniz sırasında ruhsatında, özel amaçlı motokaravanlar yazan araçların,tartıya girmeleri haricinde hangi evraklarına bakıyorsunuz?
    3-Şimdi ben devlet memuruyum.sağlam iş yapmak istiyorum. ailecek gezmek için alacağım kamyonet panelvanı alırken nelere dikkat etmeliyim.Gerek trafik gerek karayolları ve maliye açısından?
    4-En azından sizin yazılarınızı heyecanla okumaya devam edeceğim,bu günden sonra kontrol noktalarını daha dikkatli takip edeceğim:
    Biraz karışık oldu ama vereceğiniz cevapları bir çok forumda doğru kaynak olarak kullanacağım.Çok teşekkürler,kendinize iyi bakınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMBOLER -- 17 Haziran 2016; 22:01:47 >




  • Mitoqondri kullanıcısına yanıt
    Kaçtı yazılan aracı dışardaki görevli anons eder zaten.Sana git deyipte bu araç kaçtı demez.Diyemezde.
  • SEMBOLER S kullanıcısına yanıt
    Hususi ve şahıs üstüneyse bir sorun yok.Karavanlara özel uygulama yok yani.
  • Herkese Tekrar Merhaba

    Konuyu Hortlatmy? gibi oluyorum fakat birkaç sorum olacakty. Ben Ankarada ikamet ediyorum. Ve güncel olarak bu denetleme istasyonlarynyn bulundu?u il ve ilçelerdeki noktalary nasyl temin edebilirim. Hangi il ve ilçede nerede hangi noktada denetleme istasyonu oldu?unu nasyl ö?renebilirim. Google haritalar ve yandex haritalara bakyyorum hepsini göstermiyor güncel de de?il. Bana yardymcy olabilir misiniz. Ya da nokta nokta bilenler bana yardymcy olabilr mi?
    Bu konuda yardymcy olabilirseniz çok sevinirim.
  • Aşırı yük cezası şuan kaç lira?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driftkrali D kullanıcısına yanıt
    Tabiki bu konuda yardımcı olmam bulamazsında.
  • cem73 C kullanıcısına yanıt
    1542 tl den başlıyor
  • s.a hocam bu kantarlardaki güvenlik görevlileri hakkında bilgi verir misin girilir mi o işe maaşları nasıl çalışma koşulları nasıl bilgi verirsen sevinirim
  • Serhan_savran S kullanıcısına yanıt
    Girmen çok zor hatta imkansız.İşleride baya bi zor.Göründüğü gibi değil.
  • girme imkanım var benim de maaş ve çalışma durumunu öğrenmem lazım biliyorsan söyleyebilir misin
  • L1 belgesini işletmek istedim ancak o olmadan bir kaç işe gittim ceza gelir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem73 C kullanıcısına yanıt
    Denetime girmediysen nasıl ceza gelebilirki?
  • unforgiven_41 kullanıcısına yanıt
    Yok denetime girmedim ama kameradan plakaya yazıyorlar gibi duyumlar aldım işlem yaptıracaktım alacağım para vardı tahsili bayram sonrasına kaldığı için o da öyle kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa, bi foruma üye olma ihtiyacı hissettim. sırf birinci elden sağlıklı bilgi almak icin ugrastıgım bi konu oldugu icin.

    denetimci arkadasa şükranlarımı sunarım ve tereddütlerimi sıralarım

    1 hafta önce , pejo partner bi araba alma sebebim; kullanım amacım olan TATİL KAMPCILIK için arkada yatabilme imkanı ve de fiyatı da cazipti.

    1- ruhsatta kamyonet yazdıgı için her yıl muayeneye girmesi gereken arac sahibi olarak, kapalı van partner 1.9 kullanıyorum. Arka tarafa ,yatak ve kişisel tatil eşyaları koymadan dolayı ,sehirlerarası yolculukta ,memurun insiyatifine göre durumlar yaşanabilir mi?

    ne vergi levham var ne de şirket sahibi falan degilim. kullanım şekli tamamen hususi.. henüz denetime girme-miş biri olarak, aractaki kişiel tatil eşyası ve yatak vs, ticari olmadığını kanıtlamak için cok dil dökmemiz gerekir mi?

    tekrar tesekkürler
  • Merhaba oncelikle harika bi is burda paylasimlari yapmak. Benim kendime ait seat ibiza aracim var tabelada plaka gorundu ama esim kullaniyordu giremedi devam etti. Herhangi bir gorevlide yoktu ceza yazilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhabalar.

    Aracım Samsun kantarından 41.560 kilo ile geçmişken, Ankara'da 1.500 kg fazla geldi. Araca sonradan herhangi bir yükleme yapılmadı. Bunun sebebi nedir ?

    Cezaya itiraz edebilirsiniz denilmiş ve ceza adrese geleceği söylenilmiş. Özelden plaka versem durumla ilgili bilgi verebilme ihtimaliniz var mıdır ?

    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.