Şimdi Ara

Yolları Gerçekten Gösteren Navigasyon: OblioNavMax 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oblio'nun yeni nesil ürünü olan OblioNavMax 7, sürekli güncellenen haritaları ile kaybolmadan istenilen noktaya ulaşmayı mümkün kılıyor. OblioNavMax 7 sesli uyarı ve Türkçe menünün yanı sıra yol tabelalarını da göstererek sürücüye kolaylık sağlıyor



    Tüketici elektroniği konusunda uzman olan Eftaş'ın markası Oblio,  OblioNavMax 7'yi tüketicinin beğenisine sundu. OblioNavMax 7, 7 inç genişliğindeki dokunmatik ekranı, zarif tasarımı ve işlevselliği ile dikkat çekiyor. Yolculuk sırasında ihtiyaç duyabilecek tüm hizmetleri eksiksiz vermek için tasarlanan ürün seyahat süresince karşılaşılacak yol tabelalarını da ekranda gösteriyor. Böylece sürücü ekranda ve yolda gördüğü tabelayla uyumlu olarak yönünü tayin edebiliyor. Oblio, OblioNavMax 7 için harita güncellemelerini ömür boyu ücretsiz olarak yapıyor.


    Geniş ekrana sahip olan OblioNavMax 7 video izlenemeye olanak verirken hafıza kartına fotoğraf yüklenebiliyor. Ürünün bir diğer önemli bir özelliği FM Transmitter ile sesli komutlar, yüklenen müzik ve videolar otomobil hoparlörlerinden duyulabiliyor.


    Aksesuarlar


    Ekran kalemi, USB kablosu, araç şarj aleti, cihaz tutucusu, araç vantuz tutucusu, kullanım kılavuzu


    Özellikler


    7 INCH TFT LCD TOUCH SCREEN / IGO 8 - 3D CITY SOFTWARE

    WINDOWS CE 5.0 CORE VERSION

    MP3/MP4/E-BOOK/GAME/PHOTO PLAYER

    128 MB DDR2 RAM / FM TRANSMITTER

    ATLAS V 500 MHz PROCESSOR / 2 GB MEMORY


    www.oblio.com.tr









  • guzel urun
  • "Yolları Gerçekten Gösteren Navigasyon" denmişte bilgiğin igo ve son 2 güncellemeden beri olan yol tabelası desteği işte bende streetview olayı falan var sandım.. Yukarıdaki bilgilere göre igolu tüm navigasyonlar Yolları Gerçekten Gösteren Navigasyon sayılır :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 4 Kasım 2011; 12:17:47 >
  • next g 525 den gerisi yalan
  • fiyatta önemli bence.
  • Gerçekten harika bir ürün.Menüsü,dokunmatiği,ekran çözünürlüğü mükemmel. Cihazda birçok özellik var,buda daha geniş bir kullanım alanı sağlıyor bana. Sürüş anında navigasyon,dinlenme sırasında ise clip keyfi yaşatıyor bana :) Hem kaliteli hem çok uygun. Tavsiye ediyorum arkadaşlar :)
  • geniş ekranı ile digital cerceve olarak bile kullanılabilir.ekran parlaklıgı netlıği gayet güzel.ucretsiz güncellemesi başarsoft harita saglayıcı ve hızlı işlemcisi ile fiyat ve performansta süper tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.