Şimdi Ara

Yönetici kardeşlerimiz günde en fazla on dakikanızı özel mesajlara bakmaya ayırır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Yönetici kardeşlerimizden ricam, günde en fazla on dakikanızı özel mesajları kontrol için ayırmanızdır. İstirham ediyorum sizlerden. Çok teşekkür ediyorum. Günlerce yanıt bekliyoruz ama neden veya niçin bekliyoruz bilemiyoruz. Elbette yoğunsunuzdur, hepimiz yoğunuz buna şüphe yok. Sizlerden sadece on dakika rica ediyorum. Yani günde sadece on dakikanızı özel mesajlarınızı kontrol etmeye ayırmanızı rica ediyorum.


    Saygılarımla




    @powerstorm

    Hocam yönetici arkadaşlarımıza duyuru geçseniz o kadar güzel olur ki.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Eylül 2023; 17:48:24 >



  • Selamlar, yardımcı olabileceğim bir durum mu, buyrun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ediyorum hocam iyi ki varsınız. Konuyu genel olarak yöneticilerin özel mesaj kutularını kontrol etmelerini talep ettiğim,önerdiğim için açtım. İsim isim sayıp kimseyi rencide etmek istemiyorum ama bazı yönetici kardeşlerimiz özel mesajlarına katiyen bakmıyorlar. Elbette tercihdir, üyelerle sohbet etmek istemeyebilirler ya da mesaj atan kişiyi hiç sevmeyebilirler. Ancak yönetici pozisyonunda olan bir kardeşimiz belki de forumla ilgili olabilecek mesajlar açısından özel mesajlarını kontrol etmeli diye düşünüyorum. Çok yoğun ise bile günde en fazla on dakikasını mesajları yanıtlamaya ayırabilir diye düşünüyorum. Bazı yönetici kardeşlerimize gönderdiğimiz mesajlar "X tarafından görüldü" bile olmuyor. Günlerce yanıt beklediğimiz oluyor, bazen hiç dönmeyenler de oluyor.


    Kişisel olarak üyelerle sohbet etmek istemeyebilirler ben buna saygı duyuyorum ama en azından forum işleyişi açısından (forumla ilgili) olan mesajlara dönmeliler diye düşünüyorum. Bunu da üyeleri günlerce bekleterek değil, gün içinde forumda bir saat geçiriyorlar ise on dakikasını özel mesaja ayırarak yapabilirler diye düşünüyorum. Benimkisi öneri hocam, bu fikri geliştirmek için herkes görüşünü beyan edebilir elbette.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.