Şimdi Ara

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ'NİN SIRALAMALARI ALT ÜST EDİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllardan beri YBS, EA sıralamalarını yok etmeye devam ediyor bu sene deli gibi mesaj aldım ybs tavsiyesi için her sene rekabet artıyor allah sabır versin gelecek yıllardaki kardeşlerimize her sene bir önceki seneye göre çok çok daha zorlaşıyor.

    ybs yazacak kurnaz arkadaşlar da tadını çıkarsın bu senelerin çünkü her sene bir sonraki seneye göre daha kolay talep sonsuz gibi bir şey ama halen ybs peak noktasına ulaşmış değil.


    inanılmaz bir yatırım ybs okumak geçen sene 60k öğrenci tercih etmiş bu sene çok daha fazlası gelecek gibi duruyor.

    50k yapan birinin 150kya kadar olan ybsleri yazması gerektiğini düşünüyorum, açıkta kalmamak için kendinizi garanti altına alın.

    it sektörü ölümsüzdür deli gibi unique benzersiz eleman aranıyor şimdiden tercih edenlere hayırlı olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Temmuz 2022; 16:50:43 >







  • YBS tam olarak nedir hocam ve ne tür imkanlara sahibiz?

  • yurtdisinda mis olarak gecen bolum suanda degeri bilinmiyor halen daha devlet uniletinde 200 binlerden alanlar var. onumuzdeki 20 yilda 30 binlere kadar yukselecek
  • wehavethisenergy W kullanıcısına yanıt

    bir üstteki arkadaş fütüristçe doğru şekilde özetlemiş ybs mıs yurtdışında amerika ve avrupada oldukça popüler olan bir bölüm pc müh endüstri müh ekonomi istatistik işletme grafik tasarım yerine göre bilişim hukuku/ robotik eğitimi verilen multidisipliner bir bölümdür. yazılımda dikiş tutamazsan diğer alanlara yönelebilme imkanı sağlar. bana göre türkiyedeki en önemli 3 bölümden biridir. 1-YBS 2-CENG- 3-? ybsnin cengden avantajı kaçış yerinin daha fazla olmasıdır yazılım olmayınca kaçacak yerin daha fazladır end. müh gibi iş analisti olabilirsin cengin avantajı ise-ki o da sayılırsa diplomada pc müh. yazmasıdır. sektörde birisi bilg. müh. olarak diğeri ybs uzmanı olarak finanse edilebilir. it sektörü ölümsüzdür gençler buna yöneliyorlar halen peak noktasında değil. dikine bir grafikle yükselmeye devam edecek gibi duruyor zaman zaman düzeltme yapabilir kontenjan sınav zorlugu vb. göre ama yükselişi teknoloji cağında durdurulamaz müfredat aşırı kuvvetli çünkü..





  • hocam sizdede ybs fetişi var çözemedim

  • İstanbul Medipol ybsdeyim ing medipol ybs 40 bindi 22 bine çekti
  • boğaziçi hariç diploması işe yaramaz.yazılımcı olursunuz.ea için en iyi bölüm

  • emektar91 E kullanıcısına yanıt

     

  • ea sistemi tamamen çöktü.İflas etti.Şimdi fizik yapamayan bu garibanlar tıp yok mühendislik yok el mahkum ybs ye yöneldi.Balon olduğunu düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.