Şimdi Ara

YORUMSUZ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bi de sayı verilmiş.Sonuna kadar izleyin ondan sonra yazacaksanız bişeyler yazın.

    http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&ghide=1&hid=52318&sec=10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saber_Rider_COLT -- 7 Haziran 2007; 17:28:31 >



  • ANA KUZUSU AĞLIYOR ANA KUZUSUUUUUUUUUU
    KINALI KUZULAR AĞLIYOR
  • bunları biliyoduk zaten
  • bu stv geçen haftada şehit cenazesini gösteriyodu bu seferde tepkiler başbakanaydı o zaman dediki:kendini bilmezler başbakanı protesto etti falan dedi ....yani kanal bağımsız değil.
  • Bunun neresei taraflı yayıncılık açıklayın kardeşim !!
  • Cumhurbaşkanının terör suçlularını affetme yetkisi var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 7 Haziran 2007; 17:39:35 >
  • Mazeret göstermesi şartıyla isterse hepsini affediyor veya cezasını hafifletebiliyor.evet öyle bir yetkisi var.
  • yanlış anladın benim demek istedim stv akp tutuyo
  • video akp makepe den bahsetmiyor vah vah denilecek bişeyin üzerine gidiyor.
  • Duyarlı bir vatandaşımız bu konu hakkında bilgi edinme yasasından yararlanarak Cumhurbaşkanlığı'ndan bilgi istiyor. Cumhurbaşkanlığı'nın verdiği yanıt şudur:

    BİLGİ EDİNME YASASI GEREĞİNCE CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINA
    -------------------------------------------------------------------
    İLGİ : Elektronik posta yolu ile ... günü ilettiğiniz başvurunuz.

    Cezası kaldırılan hükümlüler konusunda, son günlerde basında yer alan haberlerden üzüntü duyduğunuzu belirten, ilgi başvurunuz alınmıştır.

    Sayın Cumhurbaşkanı'nın cezanın kaldırılmasına ilişkin yetkisi, Anayasa'nın 104. maddesinin ikinci fıkrası (b) bendine göre, sürekli hastalık, sakatlık ve kocama durumu olan hükümlüleri kapsamaktadır.

    Hükümlülerin söz konusu koşullara uygun olup, olmadığı sağlık kurulu raporu ve bunu onaylayan Adli Tıp Kurumu raporlarıyla belirlenmekte, bu raporların alınması aşamasındaki tüm işlemler ilgili Cumhuriyet Savcılıkları'nca yürütülmektedir. Tamamlanan dosyalar ADALET BAKANLIĞI'NCA Sayın Cumhurbaşkanı'na sunulmak üzere Genel Sekreterliğimiz'e gönderilmektedir.

    Sayın Cumhurbaşkanımız, bu aşamaların bitirildiğinin Adalet Bakanlığı'nca belirlenip, konunun bir yazıyla Cumhurbaşkanığı'na iletilmesinden sonra, SUÇUN NİTELİĞİNDE BİR AYRIM YAPMADAN Adli Tıp Kurumu raporuna dayanarak hükümlünün sağlık durumunu ve Anayasa koyucunun amacını gözeterek, cezanın hafifletilmesi ya da kaldırılması yetkisini kullanmaktadır.

    Bilginizi rica eder, duyarlılığınız için teşekkürlerimi iletirim.

    Genel Sekreter Adına

    H.Bülent SERİM
    Genel Sekreter Yardımcısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Oğlu -- 7 Haziran 2007; 17:49:34 >




  • http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=6625432&yazarid=5


    Teröristleri affeden Cumhurbaşkanı!

    AKP yandaşları ve medyası, yoğun propaganda yapıyor: "Cumhurbaşkanı, cezaevlerindeki teröristleri hastalık bahanesiyle affedip sokağa salıyor."

    Bu, Türkiye'de piyasaya sürdükleri en büyük yalanlardan biri. Bunu size eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek'in sözleri ve imzasıyla kanıtlayacağım. CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu bu konuyu Adalet Bakanı'na bir soru önergesiyle sordu:

    "Anayasa'nın 104. maddesine göre sürekli hastalık, sakatlık ve kocama sebebiyle belli kişilerin cezalarını hafifletmek veya kaldırmak yetkisi Sayın Cumhurbaşkanı'na verilmiştir.

    Bu bağlamda Cumhurbaşkanı bu yetkisini kullanırken, bunların seçimi Cumhurbaşkanı tarafından mı yapılmaktadır?

    Affedilen kişilerin Anayasa'da öngörülen konumda olduklarını (sürekli hastalık nedeniyle tahliyesini) belirleyen kurum hangisidir ve bu kurum hangi Bakanlığa veya bakanlıklara bağlıdır?"

    Adalet Bakanı Cemil Çiçek tarafından bu önergeye verilen yazılı yanıtı özetliyorum:

    "(Cezaevlerinde yatmakta olan) Hükümlülerin bu konudaki (tahliye) taleplerini Bakanlığımıza veya Cumhuriyet Savcılıklarına yapmaları durumunda, zaman geçirilmeden tam teşekküllü bir devlet hastanesine sevk edilerek hastalığın tıbben tesbit edilmesi, sonra raporun (bir kez daha tetkik ve onay için) Adli Tıp Genel Kuruluna gönderilmesi, hastalık saptandığı takdirde belgelerin derhal Bakanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir.

    Yukarıda belirtilen süreç sonunda ikmal edilen dosya, Bakanlığımızca gereği takdir ve İFA EDİLMEK ÜZERE Cumhurbaşkanlığı makamına sunulmaktadır. Bilgilerinize arz ederim. Cemil Çiçek. Adalet Bakanı. İmza."

    * * *

    O halde neymiş? Hükümlü çok yaşlı, ölümcül hasta veya sakat. Cezaevinde kalması mümkün değil. Hükümlü, Adalet Bakanlığı'na veya Cumhuriyet Savcılığı'na başvuruyor. Bu kurumlar tarafından tam teşekküllü devlet hastanesine gönderilip tetkikleri yapılıyor ve uygun görülürse rapor veriliyor. Bu rapor Adli Tıp Kurumu tarafından değerlendiriliyor. Gerekirse tetkik ve gözlemler orada yeniden yapılıyor. Bu süreç haftalar boyu sürüyor. Hükümlünün tahliye edilmesine karar verilirse, dosya Adalet Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı'na gönderiliyor.

    Devletin ilgili birimleri inceleyip tahliye kararı veriyor. Cumhurbaşkanı bunu onaylıyor. Önüne gelen böylesine tıbbi, teknik ve insancıl bir konuda Cumhurbaşkanı "Hayır onaylamıyorum, bırakın cezaevinde ölsün" diyebilir mi?

    Yalan makinesini işte böyle çalıştırıyorlar. Olay bu. Gerçekler böyle. Bu yazımdan sonra herhalde yeniden piyasaya çıkıp "Cumhurbaşkanı teröristleri affediyor" diyemezler!

    Emin ÇÖLAŞAN




  • Evet söyleyene bak !!! EMİN ÇÖLAŞAN !!!
    Ya kardeşim ben akp makepe savunmuyorum ben eğer ölmezsek 22 temmuza kadar yaşarsak oyumu milliyetçilere vereceğim.
    Ben terörist affeden cumhurbaşkanı istemiyorum baklava çaldığı için 15 yıl yiyen gençleri affeden cumhurbaşkanı istiyorum.
    Evine hırsız giripte hırsızı öldüren adamların cezasını affeden cumhurbaşkanı istiyorum.
    Kendisine tecavüz ettikten sonra tecavüzcüyü öldüren kızları affeden cumhurbaşkanı istiyorum.
  •  YORUMSUZ !!!


    (nokta).
  • yhu ya daha ne diyim sana kardeşim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.