Şimdi Ara

Yorumu Size Kalmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bartın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaslar bu olay bize iyi bir ornek olsada soyle bir baslik acilsa; ak liste - kara liste veya baska birsey. birbirleriyle alisveris yapanlar olumlu yada olumsuz bu basliklarin altina yorumlarini yazsa tabi suistimal edilmemesi icin dekont tur kargo fisidir vb seylerle bir kisinin bile cani yanmaktan kurtulsa yeterlidir derim.

    en azindan bu kotu olayi bu sekilde olumlu bir duruma cevirebiliriz. operasyon temiz eller
  • yaw arkadaşım, ben kimseye şunu al bunu al demiyorum, ama burayı okuyon bir sürü insan var, ve bu insanlar daha alışveriş yapıp, yapmama kararı verme aşamasında. Bunları okuyacaklar tabiki kulaklarına küpe olacak fakat sen bu insanlar daha alışveriş yapmadan aman ha elleşmeyin, almayın, satmayın, sadece şunu alın dersen, zaten bu işi yapmakta tereddüt eden insanları daha da korkutmuş, bu işten uzaklaştırmış olursun. Aynı zamanda kendi parçanı satma ihtimalini de veya kendine yeni bir parça alma ihtimalini de azaltmış olursun. Benim bütün demem bu!
    Ayrıca ak liste-kara liste gibi birşey bir yeden sonra komik olur bence. İnsanlar gıcık oldukları şahısları kara listeye atmaya çalışır, veya anlaşmalı olarak birkaç kişi girip, birini ak listeye yazıp, sonrada o nick altından üç kağıt çevirebilirler. Bence tek ve en güzel yöntem referans ve biraz saygı ile güven.
    Benim sözünü ettiğim giresunlu arkadaşın nicki s333. Kendisi çok da iyi bir insan her zaman referansı olurum, tavsiye de ederim, yolladığı parçalar sıfırından daha temiz.
    Herkese iyi alış verişler diliyorum.

    _________
    Azimle hem sd hem ddr ram destekleyen p4 anakart arıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.