Şimdi Ara

Youtube Bot Kullanan Kanalları Anlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazıyı yerinde okursanız sevinirim.http://www.akifakkaya.com/youtube/youtube-bot-kullanan-kanallari-anlamak/

    Youtube fazlaca popüler olduğundan beri bu bot konusu her zaman karşımıza çıkmıştır. Bir kanal çok fazla gelişmişse o kanala hemen bot gözüyle bakılıyor durumda, çünkü bot kullanımı çok fazla yaygınlaştı. Bot nasıl atılır konusunda pek bir fikrim yok ancak bir kaç zamandır kullandığım program ile bot kullanan kanalları anlayabiliyorum. VidIQ adındaki bir programı kullanacağız bu işlemde.

    VidIQ kurulumu anltmak istemiyorum, bu anlatımı “Youtube Videolarında Kullanılan Etiketleri Görmek“de anlattım. Bu yazımda bot olan kanalları nasıl anlayacağımız konusu ile ilgileneceğiz.

    Bu program sayesinde Youtube videolarının elde ettiği paraları görebiliyoruz ve normal şartlarda Youtube 1.000 izlenme başına 1$’dan daha fazla bir ücret veriyor. İşte tam bu noktada bot olan kanalları anlayacağız. Eğer bu eklentide kazanılmış ücret izlenme sayısıyla eşdeğer gidiyorsa bot konusunda pek şüphelenmeyin derim. Ancak izlenme sayısı çok fazla olmasına rağmen kazanılan para 1$’larda duruyorsa kanal hakkında kötü düşünmeye başlayabilirsiniz. Şimdi bir kaç örnek ile devam edelim.

    Aslında bir kanalın, hiç bir inceleme yapmadan, bot olmadığını kesin olarak anlayamayız. Ancak iPhonedo adlı bir tüpçümüzden (Youtuber) ben kesin olarak eminim, uzun zamandır bu beyciğimizi takip etmem, yaklaşık 4 senedir, bu kararı kolaylıkla vermemi sağladı. Gerek videolarındaki düzenli izlenme, gerek düzenli abone artışı, normal artış, benim bu kararda eminleşmemi sağladı. Bu yazımızda iPhonedo beyciğimizi bir inceleyelim bakalım daha sonra bu konudaki düşüncem değişecek mi?

     Youtube Bot Kullanan Kanalları Anlamak


    Yukarıda iPhonedo’nun bir videosundan elde ettiği kazancı görüyorsunuz, 1.000 izlenme başına 1$ dolardan fazla bir kazanç sağladığı için herhangi bir bot kullanımı olduğunu düşünmüyorum, sistem oldukça düzenli bir şekilde işliyor. iPhonedo beyciğimize selamlar.

     Youtube Bot Kullanan Kanalları Anlamak


    İşsiz bir insan olarak iPhonedo’nun bir çok videosunu inceledim durum her zamanki gibi normal.

    Arkadaşlar bot kullanan insanları burada belirmek istemediğim için bot kullanılan bir videoyu incelemek istemiyorum, ki zaten siz o kanalları anlamışsınızdır. Sizde buradan bu eklentiyi kurabilir ve videoları inceleyebilirsiniz. Eğer bu konu hakkında bir görüşünüz varsa yorum bölümünde belirtmeye çekinmeyin.

    Son olarak bir kullanıcının bir videosundaki gelir normal, bir videosundaki gelir çok düşük olabilir bu durum bot kullanımının her videoda olmamasından kaynaklanıyordur.
    Yazıyı yerinde okursanız sevinirim.http://www.akifakkaya.com/youtube/youtube-bot-kullanan-kanallari-anlamak/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.