Şimdi Ara

Youtube'da ki cocuk istismari ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2- 5 yas arasi hangi cocugu gorsem ellerinde tablet telefon bu videolari izliyor.
    Koca koca babalar, anneler ellerine bi kamera gecirip kucuk yastaki cocuklarina makyaj videosu, sevgilicilik oyunlari, kardesler arasinda oyuncaklarini calmak, birbirlerine vurmak, yalan soylemek, kusmali, kesmeli, bogurmeli ve daha ne kadar sacmasapan sey varsa yaptirip videoya cekip youtube da yayinliyorlar.

    Virus gibi yayilan igrenc bir akim!

    Disarda bir yerlerde calistirilan 4-5 yasinda bir cocuk gorulse ailesine etmedik laf birakmaz kimse. Ne serefsizligi kalir ne karaktersizligi.
    Peki bunlarin olayi ne? 40 yasindaki baba olacak karaktersiz keyfinden mi elinde kamera gece gunduz evini, mahremini, dunyadan habersiz cocugun ev hallerini cekip cekip internete yukluyor? Amaci cocugun sirtindan para kazanmaktan baska nedir?
    Cocuklarina sacma sapan hareketler yaptiran, igrenc kiliklara sokan, sapigi manyagi izler mi diye umrunda bile olmayip sirf izlenme sayisi gelsin cebimiz dolsun dusuncesiyle yapilan bu ahlaksizca, serefsizce duruma ne bir tepki gosteren ne bir dur diyen var!

    Videolarin milyonlarca izlenme sayisi var..

    Muhtemelen youtube kanali kurup isi gucu birakiyorlar. Cunku 7/24 video cekme isiyle mesguller. E tabi cocuklarin sirtindan kolay para!

    Umarim bir gun bu asagilik istismar kanunlarla yasaklanir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukbulut -- 12 Ocak 2018; 23:9:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yeğenim tablet olmayınca yemek yemiyormuş yemesin dedim vermedim koca tv yi youtube den aktarıp milleti esir alıyor inat ettim vermedim gece 23 oldu yatıyorum dedim gece ben açıktım diye ağlarsan bozuşuruz dedim baktım annemin kulağına bir şey diyor acıkmış tabletsiz yemeğini yedi yemiyor diye bir şey yok yemezse yemesin çocuk naz edecek şımaracak ama bunlar suistimal ediyor biz atari açıyorduk haberlere kadar oynuyorduk bunlar bıraksan gece uyumaz hiç taviz vermemek lazım
  • çocuk oyunculardan ne farkı var.
  • Aynen duz mantik super yorum. O zaman oyunculuk kapasitesi olmayan cocuklara su sattirsin, selpak isine soksun aileleri. İkiside para icin ne farki var? Cocuk dediklerimizde 3 4 yasinda bebeler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragbet var ki kolaya kacip yapiyorlar. Asil sorun bu kadar kisi niye izliyor. Butun veletlerin elinde tablet yada telefon. Sussun 2dk rahat biraksin diye kime baksam veriyor. Kabahat anne ve babada. Ne yaptigina bakip sacma sapan bi faydasi olmayan eglendirmeyen laf salatasi videolari izlemelerine izin vermemeleri gerekli. Uyardigim akrabalar oluyor ara sira ama dinleyen yok. Ilerde hepimiz bu cocuklarin nasil bir birey olacaklarini gorecegiz.
  • Yazdiklarinda haklisin aynen katiliyorum sana.

    Ancak ragbet var diye kimse bunu yapmak zorunda degil.



    Uyusturucuyada ragbet var, kadin satanlarada ragbet var, dolandirilmayada ragbet var.



    Bunlari yapmak yapmamak ragbet degil karakter meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle istismarcılar var ki ailesiyle çocuklarıyla çektiği hamur videosunun küçük resmine olmadık organı andırır sapıkça hit çekmek için subliminal objeler koyuyorlar.
  • Katılıyorum bir tanesine rast geldim Türkiye'den. Adam kız 6-7 yaşındaki kız çocuğunun havuzdaki videosunu paylaşmış. Ya kardeşim ülkedeki pedofili oranı %Allah bilmem kaç sen böyle bir şey yaparken için rahat oluyor mu yani ?
  • Çok haklısın hocam yazık günah...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmamak elde değil. En rezil Youtube, Türkiye'de. Diğer ülkelerin Youtube'lerine bakarsanız bu kadar saçma içerikler göremessiniz (tabiki oralardada var ancak bu kadar fazla değil).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Katılmamak elde değil. En rezil Youtube, Türkiye'de. Diğer ülkelerin Youtube'lerine bakarsanız bu kadar saçma içerikler göremessiniz (tabiki oralardada var ancak bu kadar fazla değil).



    sen hiç rusya youtubuna baktın mı?
  • Her şeyin maalesef bokunu çıkartıyoruz. Yıllar önce " oğlum kapat şu bilgisayarı yeter " diyen ana-babalar artık bizi geçmiş durumda. Ellerinden telefon düşmez oldu . Gerçekten sınırları bilemiyoruz.

    Her gün trene binerim . Gördüklerim gerçekten geleceği tehdit eden şeyler.

    Umarım düzeliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee herkesin anne baba olmasının, olabilmesinin bir sonucu bu ve bunun gibi şeyler. Anne baba olmak için, özel ehliyet alınmalı. Kişi anne veya baba olabilecek olgunlukta mı? kapasitede mi? çocuklarına sevgi, eğitim vb. verebilecek mi? vs. Entelektüel, akıllı, kültürlü ve modern insan tüm bunları düşünürken, ve az sayıda çocuk (ya da hiç) yapmazken, cahil kesim tüm bunları düşünmez, üçer beşer çıkarır. Cehalet mutluluktur ya, düşünmezsin hiç. Ondan sonra idiocracy filmi gerçek olur. Mesela ülkemizde şuan gerçek olmuş durumda bu film.
  • Biz Susam Sokağıyla , Tsubasayla büyüdük şimdiki veletler enes baturla büyüyor. Gelecek nesilden hiçbir beklentim mevcut değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Karakter kisinin hamuruyla mayasiyla ilgili. Her universite mezunu karakterli degildir. Kaldiki bu bahsettigim aileler yasantilarina bakinca emin ol fazla fazla egitimli tipler.



    Bosuna dememisler egitim cehaleti azaltir, esseklik daim kalir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukbulut -- 14 Ocak 2018; 9:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan vermemek istiyor ama o kadar kolay olmuyor maalesef. İki yeğenime de genelde biz bakıyoruz, oyuncaklarıyla da oynuyorlar ama bizim elimizde gördükçe telefon tablet de istiyorlar haliyle ve televizyondan daha çekici çünkü reklam yok ve istemediğini tek hareketle geçebiliyorlar.

    Ha telefon tablet de kullanmayın dersen; sen kullanma da göreyim derim. Bazen telefonları saklıyoruz ama bütün gün telefonsuz yaşanmıyor artık

    Edit: Bu tarz videoları savunmuyorum elbette ama tüm dünya bu tarz videolar çeker olmuş. Bu virüsten kurtulması zor artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Ocak 2018; 12:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet vermemekte cozum degil zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklarınıza sahip çıkmadığiniz için bu ve bunun gibi iğrenc diye nitelediğim kanallar ayyuka çıktı.



    Ne YouTube kanallarında ki vatandaşa kızıyorum ne izleyen çocuğa ki çocuğa niye izliyorsun diye kizilamaz.



    Anne ve babalar, bu igrencliklerin sebebi sizsiniz diye her yerde bilboard astirasim var ama bunu görmesini istediğim vatandaşlari düşündükçe boşa bir çaba olduğu kanısına varıyorum.



    Dileğim sizin çocuklarinizda bu igrenclige bulaşıp ortak olurda diliniz yanar belki insanlığınizi sorgularsiniz.



    Umarım mazoşist değillerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 14 Ocak 2018; 15:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi aşırı mantıklı bi konu herkes gelsin buraya
    Toplam izlenmeleri ve abone sayılarını görünce ağzım açık kalıyor zaten
  • İyice cılkı çıktı .toplumumuza zararı dokunuyor youtube nin . Reis bu konuya bir an önce el atıp kapatmalı youtube yi ...hatta bimere yazalım durumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.