Şimdi Ara

Youtube hız problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili üstadlarım bağlantı hızım test sonuçlarında 8 mb çıkmasına rağmen youtube videolarını takılmadan izleyemiyorum. hatta bazen beklesem de ilerlemiyor ya da çok yavaş ilerledikten bir süre sonra videoyu oynatana kadar ilerlemesi duruyor. video çözünürlüğünü değiştirmek çözüm sağlamıyor dns ayarlarım 8888 8844 şeklinde dns değişimi de işe yaramıyor aktif çözüm yolu bilen var mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangir151

    sevgili üstadlarım bağlantı hızım test sonuçlarında 8 mb çıkmasına rağmen youtube videolarını takılmadan izleyemiyorum. hatta bazen beklesem de ilerlemiyor ya da çok yavaş ilerledikten bir süre sonra videoyu oynatana kadar ilerlemesi duruyor. video çözünürlüğünü değiştirmek çözüm sağlamıyor dns ayarlarım 8888 8844 şeklinde dns değişimi de işe yaramıyor aktif çözüm yolu bilen var mı?

    Flash player sürümünü güncellemeyi deneyin, başka bir şey gelmiyor aklıma.
  • herkezde olan genel bir sorun videolar yavaş doluyor durdurusan indirme de duruyor geri tıklarsan baştan dolduruyor falan bu youtubeden kaynaklanan bir sorun arada öyle yapıyor başka sitelerde olmuyordur farketmişsindir etmediysende deneye bilirsin bunun bir çözümü yok bazen böle oluoyor sonra düzeliyor kimisi bu seferkine ttnet sorunu diyor ama bilemiyorum gende çözümü yok yani ama idm gibi bir program ile videoları indiripde izleyebilirsin indirirken son hızda indirir.
  • flash güncel. okuduklarım kadarıyla ttnet filtre uyguluyormuş youtubea bunu aşmanın bir yolu var mıdır vpn proxy vs gibi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.