Şimdi Ara

Youtube kanalım Sesli Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kitap okumak isteyip okuyamayanlar, vakti olmadığından okuyamayanlar, müzik dinlemeye alternatif arayanlar, görme sorunları olanlar, vs vs için sesli kitap oldukça güzel bir dinlence.

    benim de kendi halimce, elimdeki kısıtlı imkanlarla dahil olduğum yeni bir hobi. kanalımda pek kaydı yapılmayan, fantastik ve seri kitapları okuyorum. şimdilik zamanla yükleyerek çoğalmasını hedefliyoruz.

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLCCmLxpI7r1h1NBRxq5ggbB3be8UZkzd4

    Destek olursanız çok mutlu olurum.



  • Fikir olarak güzel.
  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • oldukça başarılı tebrik ederim.

    iki noktaya değinmek istiyorum. pc sesi sonuna kadar açık olmasına rağmen ses çok az geliyordu. bunun için birşeyler yapılabilir.
    ikinci olarak, videolar bölüm bölüm kaydedilmiş fakat bu bölümlerin uzunluğu biraz daha kısaltılabilir. Örneğin 1. bölüm 30 dakika ise 10 dakikalık 3 video olarak verilebilir. daha pratik ve daha dinlenilebilir olacaktır diye düşünüyorum.
  • başarılı bir çalışma ve iyi bir fikir olmuş
  • Çalışmanız için teşekkür ederim. Benim gibi kitap okumayı pek sevmeyen eşekler için iyi olmuş. Ben daha çok okurken sıkılacağımı düşündüğüm dünya klasiklerini dinlemek isterim.
  • deliyayla kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık.

    Geçen hafta ilk kez sesli kitaba işim düştü. Kulakta kristalleşme olduğu için baş dönmesi ve denge kaybı yaşamıştım ve 3 gün istirahat almıştım. Bu süre zarfında doktor tv , bilgisayar ve kitap okumak yasak demişti. Ben de istirahat sürem boyunca Okan Bayülgen in bir radyo istasyonu için seslendirdiği kitapları dinlemiştim. Çok keyifli bir istirahat olmuştu benim için. Kitap okumayı sevmeyenler veya eline kitap alıp okumaya imkanı olmayanlara birebir.

    İnşallah muvaffak olursunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 9 Kasım 2016; 15:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.