Şimdi Ara

YouTube Music, radyo oluştur ve hashtag özelliğini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube Music, radyo oluştur ve hashtag özelliğini test ediyor
    Geçtiğimiz günlerde 2022 özetinden oluşan Recap listesini kullanıcılarına sunan YouTube Music, kendini geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda ortaya çıkan bir rapora göre YouTube Music, hashtag sayfaları gibi henüz yaygın olarak fark edilmeyen bir özelliği ve kendi radyonuzu oluşturmanızı sağlayan bir özelliği test ediyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter, artık Android 13 ile gelen temalı simgeler özelliğini destekliyor



     İşte YouTube Music'e gelen yeni özellikler:



    YouTube Music, radyo oluştur ve hashtag özelliğini test ediyor
    YouTube Music kullanıcıları artık hashtag'ler aracılığıyla müzik içeriğine daha hızlı bir şekilde erişebilecek. Bu yeni format ile kullanıcılar, ilgili terimlerle yeni bir arama sayfasına yönlendirilmek yerine, hashtag için seçilen şarkılarla karşılaşacak.



    YouTube Music, radyo oluştur ve hashtag özelliğini test ediyor
    Henüz test aşamasında olan bir diğer yenilik ise kendi radyonuzu oluşturma özelliği. Bu özellikle birlikte tekrarları azaltmak ve seçtiğiniz sanatçıların temasına daha uygun öneriler sunmak amaçlamıyor.



    Kendi radyonuzu oluşturabilmeniz için önce yeni bir radyo oluştur seçeneğine basmalısınız. Daha sonra karşınıza bu radyoda dinlemek isediğiniz sanatçıları seçmeniz için bir sayfa çıkmakta. Buradan dilediğiniz sanatçıları seçtikten sonra şarkı tercihi isimli bir alt kategori karşınıza çıkmakta. Aile, karıştır ve keşfetten oluşan bu üç seçenekten birini seçtikten sonra radyonuzu filtrelemeniz istenmekte. Bu işlemide gerçekleştirdiğinizde radyonuz hazır hale gelmekte




    Kaynak:https://www.reddit.com/r/YoutubeMusic/comments/zmicti/comment/j0b5d4x







  • Oynatması listesi içerisinde şarkı arama özellliği yok. Spotify'dan YT Music geçince en çok aradığım özellik bu oldu.

  • Çok garip ki bir kaç sene önce radyoların ömürlerinin bittiği kimsenin radyo dinlemeyeceği konuşulurken şimdi şimdi radyo oldukça popüler hale geldi. FM radyo özelliği internet bağlantısı gerektirmediği gibi kota da harcamıyor ayrıca ekranı sürekli izlemek gibi gözü yoran şeylere de son veriyor. Özellikle haber televizyonlarının radyo kanalının olması gün için televizyon izler gibi radyo dinleyerek tüm gündemi takip etmenizi kolaylaştırıyor. Bence hiç bir telefon FM radyo özelliği eksik yapılmamalı.

  • Bazı akıllı telefonlarda internet bağlantısı ile de çalışabilir gerekçesiyle dm radyo özelliğinin kapatılması çok kötü bir uygulama .bir kulaklıkntakıp dinleyebilecepin bir şeyi internet bağlantısına para ödeyerek dinlemek rezalet bir şey

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.