Şimdi Ara

YouTube, Premium abonelere özel video kalitesini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YouTube, Premium abonelere özel video kalitesini kullanıma sundu
    YouTube, 1080p Premium kalite seçeneğini ilk olarak Nisan ayında iOS cihaz kullanıcılarına açtı. Testlerin ardından daha yüksek kaliteli 1080p seçeneği, masaüstünde kullanıma açıldı.



    Ayrıca Bkz.YouTube Premium fiyatına sessizce zam geldi: Sırada Türkiye var



    Gelişmiş bit hızı



    YouTube’u ücretsiz olarak kullananlar, video kalitesi seçenekleri arasında 1080p kalitenin yanı sıra 1080p Premium’u da görüyor. Ancak, 1080p Premium’a tıklandığında YouTube, abone olunması gerektiği uyarısında bulunuyor. 1080p Premium, gelişmiş bit hızı sunuyor. Özellikle çok fazla detay ve hareket içeren videolarda ekstra netlik sağlıyor.



    Web dışında erişilebilir olacak



    YouTube, daha yüksek kaliteli 1080p seçeneğini web tarayıcıların yanı sıra Google’ın Android tabanlı olmayan Chromecast cihazları, oyun konsollarında da aktif edecek.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/08/04/youtube-1080p-premium-web-tv/







  • Yorumlara bak . Şaka gibi, millet birbirini premiuma para vermediği için aşağılıyor. Olayın premiumun fiyatı olmadığını ne zaman anlayacaksınız? Google sizin verileriniz üzerinden premium ücretinin zibilyon katı para kazanıyor. İzlediğin videolardan sana reklam öneriyor, konumunu ne yiyip içtiğini satın aldığını, hayatının her anını takip ediyor ve yüzde 99unuz bunları kapatmamış ve kapatamaz durumdalar. Sizin verileriniz üzerinden bu kadar para kazanıyor, dünyayı işletiyorlar üstüne bir de rezil zerre customization u olmayan bir app için para ödemenizi isteyecekler ve sizde vermek istemeyenleri aşağılayacaksınız? Kusura bakmayın bi taraflarıyla gülerler bu duruma.
    Şimdilik ülkemiz için YTP alınabilir fiyatlı sayılır da ileride ağızlarına bakıyor olacağız. Büyük firmaların hep taktiğidir. Önce uygun uygun ver alıştır, sonra alışınca kafana göre. Uyuşturucu satıcıları taktiği. Youtube ilk çıktığında senelerce sunucu masraflarından deli zararlardaydı. Bugünler için yatırım yaptı. Şimdi tüm dünyadaki yerel kanalları dahi bitiriyor.
  • Normal 1080p kalitesinin düşürüp, olması gereken 1080p kaliteyi premium diye çıkartmışlar. 1080p Premium özelliği olan tüm videolarda normal 1080p kalitesi rahatsız edecek kadar kötü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdilik ülkemiz için YTP alınabilir fiyatlı sayılır da ileride ağızlarına bakıyor olacağız. Büyük firmaların hep taktiğidir. Önce uygun uygun ver alıştır, sonra alışınca kafana göre. Uyuşturucu satıcıları taktiği. Youtube ilk çıktığında senelerce sunucu masraflarından deli zararlardaydı. Bugünler için yatırım yaptı. Şimdi tüm dünyadaki yerel kanalları dahi bitiriyor.

  • valla evde turktelekom sayesine 5-6 mb alıyom 720p candır :)

  • Dolandiricilik bildigin tekel olmak cok kötü birsey

  • hadixcanim H kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamadıysam normalde mevcut olan 1080p bit hızını premium adında mı sunuyorlar? Gelişmiş bit hızı denince açıkçası mevcut olandan çok daha yüksek kalitede bir şey bekliyordum. Bu baya baya ücretli aboneliği seve seve alacaksın demeye getirilmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p premium da belirgin fark göremedim vp09 codec de oynatıyor sadece, bunun yerine premiuma 1080p 120fps video desteği getirseler çok daha güzel olabilirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bence premium almak daha karlı onca reklam vakit kaybı. Fırsat maliyeti söz konusu olunca premium bedava biraz pahalıya geliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok şansını zorlamasın. 2 3 tane milyarderin kafasının bozulmasına bakar. Ki android kullananlar için bir sürü çare var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum herkes gaza gelmiş :) Siz internetten izlediğiniz 1080p - 4K videoların bitrateleri ne zannediyorsunuz? Bluray kalitesi mi bekliyordunuz. O sıkıştırmalar olmasa internetiniz ağlardı :) Hoş, çoğu kişininki normalde de ağlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Ağustos 2023; 16:46:12 >
  • Gözle görülür hiç bir fark yok.

  • Hala " yeaaa siz yt premiuma para mı veriyonuz bizde x eklenti var yeaaa" diyenler olacak mı acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Premiumda 1-2 haftadır test ediyorduk ama son 1 haftadır normal 1080p videolarda sanki internet hızı yavaşmış gibi algılayıp videolarda takılmalar ve sonra da çözünürlüğü 720p ye çekmeler oluyor. Hızım düşmediği halde. Bakalım var bişeyler.

  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Nefesi kokanlar onlar. Hem de nasıl kalabalıklar orada bir bilsen :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube kendi ayağına sıkıyor, ama arkasında Google olduğu için maalesef rakibinin çıkması imkânsız. Yine de bu tarz saçma uygulamardan sonra Premium üyelik alacak olan bariz kerizdir; adamlar halihazırdaki hizmeti ücretliye çevirip ücretsiz hizmetin kalitesini düşürüyor.

  • pilot23 kullanıcısına yanıt

    Bu devirde reklam engelleyici kullanmayan cahildir.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Bu devirde 10 tl aylık YouTube premuim almayıp reklem engelleyici adın zararlı yazılım yükleyen cahildir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guser G kullanıcısına yanıt
    Android = Google
    Google = Youtube

    eee başka ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reklam engelleyicilerin varlığı yüzünden hali hazırdaki izlenme kalitesini düşürmeye başlamış işte. Siz reklam engelleyici kurmaya devam edin, bu gidişle izlediğiniz 1080p lerin kalitesi 480p den hallice olacak. Neyse çamur izleyin ama reklamsız izleyin. Size yeter bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pilot23 kullanıcısına yanıt
    Ayda 29 TL yazıyor nasıl 10 TL?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.