Şimdi Ara

YouTube, sağlık politikasını güncelliyor: Videolar kaldırılmaya başlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • youtube sağlık politikasını güncelledi videolar kaldırılıyor
    YouTube, zararlı olduğu veya hiçbir etkisi olmadığı kanıtlanan kanser tedavilerini anlatan veya izleyiciyi profesyonel tıbbi tedavi yöntemleri aramaktan caydıran videoların platformdan kaldırılacağını duyurdu. Sağlık yetkililerinden rehberlik gerektirecek, yanlış anlaşılmalara müsait, halk sağlığını tehdit edecek derecede riskli bir hastalık ortaya çıktığında Google, bu politikasını uygulayacak.



    Ayrıca Bkz.BioNTech, Covid-19 aşısı nedeniyle mahkemeye çıkıyor: Yüzlerce tazminat talebi var!



    YouTube'un tıbbi yanlış bilgilendirme politikası



    YouTube, hem zararlı olan hem de kanıtlanmamış ve yaygın olarak kabul gören alternatiflerin yerine önerilen tedavilere karşı harekete geçeceğini söylüyor. Platform ayrıca güvenli olmayan kürtaj yöntemleri için talimatlar içeren veya kürtaj güvenliği hususunda yanlış iddiaları teşvik eden videolar dahil tıbbi yanlış bilgilendirme politikası kapsamında zararlı olduğu düşünülen başka videoları da engelleyecek.



    YouTube, Ekim 2020’de Covid-19 aşısıyla ilgili yanlış bilgiler içeren videoları kaldırmış, 2021 sonunda da tamamen yasaklamıştı. Kovid-19 ile ilgili yanlış bilgilendirmeyle mücadele konusunda dünyanın en büyük teknoloji platformlarıyla birlikte çalışmıştı. Twitter, 2022 sonunda Covid 19 yanlış bilgilendirme politikasını uygulamayı bırakırken, Meta, hastalığın ulusal acil durum olarak görülmediği ülkelerde kuralları geri çekti.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/8/15/23832603/youtube-cancer-treatment-misinformation-policy-medical







  • Hımm. O zaman Canan Hanım'ın kanalı falan komple kapatılabilir. Malum Rockafeller tıbbından bahsediyordu, hastalıkların bir kanal üzerinden yayılarak sadece onların istendiği şekilde tedavisine izin verildiği geri kalan görüşleri savunanların her yerden yasaklandığı, makalelerinin yayınlatılmadığından falan bahsediyordu. Youtube tabi özgür bir platformdu, orada gerçekten şaklabanı da ama alternatif fikirler üreten uzman doktorları da bulabiliyordu insanlar. Acaba şaklabanların yanı sıra uzmanlığı ile farklı yaklaşımda bulunan Canan Hanım gibi kişilerde yasaklanmış mı olacak?







  • 6 ayda üretilip yan etkileri test edilmeden dünyanın yarısından fazlasına uygulanan mrna aşılarını eleştiren her videoyu silecekler.

  • Millet bırak kendi kendine iğne olmayı ameliyat öğreniyordu izleye izleye, kaldırılsın tabi..

  • Masaüstünde "firefox + ublock origin", mobilde "revanced" kullanıyorum bunlara para kazandırmayın.

  • "badhı demohrazisi yeghenım. çoh modernen amerıga"

  • YouTube bildiğin bir çöplük içinde elle tutulur içerik çok ama çok azdır diye düşünüyorum.

  • Şarlatanlar iyice azıtmıştı, hadi sadece kendilerine zarar verseler sıkıntı yok da bunların gerzekliklerine uyanlar yüzünden toplum sağlığı tehlikeye giriyor artık.

  • Yutup bildiğin tek sağlık merkezi oldu. Sahi amerigali sarı başkan trambida indirdiydi. Artık gogila en güçlü doktor bilgeyts yerine mark zukerberk çıkmazsa nooliiimm.. bilamca yetiiiş doktorluğun elden gidiyooo,,,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım bünyelerinde tıbbi heyet barındırıyordur. Kimler izleyecek de karar verecek? Bir doktorun dediğini bir doktor yalanlıyordu.

  • Konunun nereye gideceği belli. Bir sonraki pandemi veya benzeri hadisede aşı veya Big Pharma'nın deneysel ilaçlarıyla ilgili olumsuz fikir paylaşmayı hesap kapatma sebebi sayacaklar.
    Amerika Çin'i kötülerken Çin'den beter oldu.

    Rasyonel akıl, zeka, tartışma zemini hak getire. Amerika'nın politik iklimi ne gerektiriyorsa ona göre tüm dünyayı şekillendirmeye çalışacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 16 Ağustos 2023; 04:50:52 >
  • Şarlatan takipçileri tek tek konuya damlayıp yorumlarını yazmaya başlamışlar :D

  • daha çok, ahir zaman, hz mehdi ve kedicik videosu istiyoruz :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.