Şimdi Ara

Youtube, şimdi de reklam engelleyici uygulamalara savaş açtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyordum yakın zamana kadar. Çoğu yere de üyeydim ama işin suyu çıkma noktasına geldi. Her üyelik aldığında adamlar daha da güçlü şekilde başka dayatmalara başladı. YouTube yarın free kullanıcı 480p den fazla izleyemez derse şaşırmam. Netflix malum şifre işini kapattı. Disney o yola düştü... O

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adblock kullanan adamada ses çıkarmam kullanmayanada böyle gözlerini para hırsı bürümüş firmaların soyulmasını keyifle izlerim.

  • YouTube paralı oldu diye şikayet edenler reklamsız bir video sitesi açabilir. Sonuçta yasak değil serbest piyasa. Ama sonra server masrafları, çalışan masrafları diye ağlamak sızlamak yok uyarayım.

  • Gözlerim mi bozuldu yoksa "açtı" yerine "aştı" mı yazıyor başlıkta?

  • Mion kullanıcısına yanıt

    Sen olayı bambaşka anlamışsın. Örneğin LOTR evreniyle ilgili düzenli içerik üreten bir kanal var. Bu adamlar kimseden bir şey çalmadı. Reklam engelleyici ile izlediğinde 1 kuruş kazanamıyor. Zaten videolar ortalama 100 bin izleniyor. Ben bunlardan bahsediyorum. Sen kimi cezalandırıyorsun? O zaman git Apple Center'ı bas Iphone topla. Çaldıklarınıza sayıyorum dersin.

  • Vivaldi ile reklamsiz youtube devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 17 Nisan 2024; 22:39:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bize ne, Türkler bir yolunu bulur, avrupalılar düşünsün  

  • Bir videoya arka arkaya 3-4 reklam sokarsan olacağı budur gözleri doymuyor hep daha daha..

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    20 TL derken? :D 60 TL, oda şimdilik. Ha çok mu dersen kişiye göre değişir. Fiyat sabit kalırsa 720TL yıllık ödersin.Aşağı yukarı 720-1000TL yıllık bir maaliyeti olabilir duruma göre tabi.

  • Youtubedenin değilde buraya reklam verenlere kızmalısınız, zaten orada reklam görüpte küfür etmeyen, sinirlenmeyen kaç kişi varda reklamdan ki ürünü gidip alsın. :) Firmalar böyle reklamı millettin göxüze göxüne dayamaktan vazgeçip oraya harcayacakları parayı indirim olarak sunmaya geçmelidir. Ürününü çok güzel bir şekilde sitesinde tanıtmalı, detayına varana kadar açıklamadır. İsten, ilgilenen sağdan soldan uygun olmayan zamanda değil, kendi isteyerek bakıp incelemelidir.

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    6 kişi kullanılıyor. Yıllardır kullanıyorum, kullanıyoruz. 120/6=20 TL.

  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

    Onu o zaman düşünürüz. 3 yıldır kullanıyoruz ve sorunsuz devam ediyor. Ayda 20 değil 50 lira bile olsa Youtube bu parayı hak ediyor. Netflix etmiyor mesela. Şu anda 4 kişi kullanıyoruz, engel gelirse kapatırım gider. Ayda 2 3 giriyorum zaten. Youtube Müzik bile tek başına yeter. Spotify öyle değil. Bulamıyorum çoğu dinlediğim şarkıyı. Türkçe içerik olarak çeyreği bile değil. Haliyle Youtube Müzik kullanmak zorunda kalıyorum. 50 lira ona bile veririm sadece.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Aile planı seçmişsiniz sanırım, daha önce kullanmadım bu şekilde alması kolaymı mı zor mu diye. 6 kişi ayarlamışsan o fiyata bedava valla. bende 1 yıla yakın bireysel olarak kullanıyorum. sırf telefon ve akıllı tvde reklam görmemek için.pc adblocklarla halletiyorduk ama görünen o ki onlarında önüne taş koymaya başlamışlar. zaten hep düşünüyordum bunlara nasıl izin veriyor diye. :))


    https://www.youtube.com/premium/family?ybp=IggSBmZhbWlseToCCBA6AggISg0IBhIJdW5saW1pdGVk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 19 Nisan 2024; 20:33:15 >
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt

    Hocam bir ürün alırken nasıl daha ucuza alınabilir ona bakarız, DH forum sakiniyiz. Forumumuzda da konusu var. Youtube Premium Kardeşliği başlığında binlerce forumdaşın birleşerek bu güzel hizmetten yararlandığını görebilirsiniz. Sadece size tavsiyem böyle bir şey yapacaksanız kara user almayın içinize. Ben şart koyuyorum yeni üye alımı yok diye, eski üyelerden alıyorum ya da eski üyelere katılıyorum. Tek kişi almak hiç mantıklı değil.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    İkaametgah falan filan diyordu, göz ucuyla baktığımda.Tanımadığın kişilerle almakta sıkıntı, faturayı kim ödeyecek falan. Yine akrabalar, arkadaşlar vs arasında dediğiniz gibi yapılabilir gözüküyor.

  • Google, Youtube Premium'u aslında Google ONE'a entegre etse bir çok insan otomatik olarak zaten Premiumlu olacak ve reklam engelleyici kullanmayacak.

  • YouTube bence reklamların arasına videolar kpysun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.