Şimdi Ara

YouTube, TV'lerde reklam süresini uzatıyor: İşte detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • YouTube, webde reklam engelleyicileri önlemeye, kullanıcıları Premium üyelik almaya zorlayan adımlar attı. Google, yakın zamanda TV uygulamasında da daha iyi izleme deneyimi adına reklamların sayısının azaltılacağını ancak reklamların daha da uzayacağını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.YouTube'da reklam engelleyici kullananlara hız sınırlaması!



    YouTube TV'de geçilebilir reklamlar daha uzun sürecek



    YouTube TV uygulamasında reklam arası azaltılacak. Şu anda reklamı geçme seçeneği reklam gösteriminden 5-10 saniye sonra çıkıyor. Güncellemeyle birlikte bu süre bir dakikaya kadar çıkacak. Ancak, video boyunca çıkan reklamların sayısı önemli ölçüde azaltılacak. Yani, videolar daha az ancak daha uzun süreli reklamlarla bölünecek.



    Şirketin açıklamasına göre, YouTube TV uygulamasındaki bu değişiklik izleyicilere yapılan bir anketin sonucu. Kullanıcılar, videoların reklamlarla sık sık kesilmesini istemiyor, bunun yerine reklamların izleme deneyimini etkilemeyecek şekilde dağıtılmasını istiyor. Bu uygulama, Eylül ayında test edilmeye başladı.



    YouTube Shorts videolarında reklam



    Bir diğer değişiklik Shorts videolarına yönelik. Kullanıcılar, TV’de YouTube Shorts videoları izlerken artık reklamlarla karşılaşacak. Shorts, şimdiye kadar yalnızca mobil cihazlarda ve webde reklam gösteriyordu. Shorts’ta artık TV’de de çıkan reklamlar diğer platformlarda olduğu gibi kaydırılarak geçilebilecek.




    Kaynak:https://support.google.com/google-ads/answer/14314822







  • Allah belasını versin bunların bir dizi izleyelim diyoruz 1 dakika reklam izletiyor 10 dakikada bir. Kamu otoritelerinin el atması lazım bu duruma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dakika boyunca insanların reklam seyredeceklerini sanıyorsa çok yanılıyor. Paranın tadını iyice aldı ilerde 2-3 dakikaya da çıkartır.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Neden izlenmesin? Bu insanlar da para kazanıyor sonuçta. Piyasa koşulları böyle. Alternatifin varsa gidip oradan izlersin :D

  • Son bir aydır benim LG tv bu yüzden kullanılmaya ak halde.. reklamların adeti arttı onu geçtim reklamların suresi atlama seçeneği vs zorlaştırdilar..premium almamız için her şeyi deniyorlar.

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    böyle böyle işte insanlarda başka alternatiflere yada başka çözümlere yöneliyor.

  • Tekel olmanın zararları.
    Acilen youtube alternatiflerinin geliştirilmesi gerekiyor. Bunlar kökledikçe kökler böyle giderse.
    Çinden atak bekliyoruz. bilibili.comu globalleştirseler şu hintli yöneticiye iyi tokat olabilir.

  • herkese bol keseden para dağtırısan olacağı o

  • youtube'a atarlananlar karşıdan çok cahilce duruyor bana kalırsa. napacaktı hayır kurumu mu bu bedavadan hiç bir ücret talep etmeden reklam izletmeden kullanıma mı açacaktı. böyle atarlananlara 1 hafta çalışacaksın ama ücret talep etmeyeceksin desen ortalığı yıkarlar.

  • Bunu engelleyecek adım atacak milyonlarca yazılımcı vardır. İlla bir yolunu bulurlar. TV'ler için bile bir şeyler yapacaklardır. Premium'u 5 kişi ile beraber kullandığım için (ublock ve adguard da kullanıyorum) beni çok ilgilendirmese de abonelik fiyatları çok artmaya başladı. Kişi baş halen ucuz ama bireysel kullanıcılar için fiyat yüksek.

  • android tv'ler için smarttube var, sıkıntı yok.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Acun tv de yarım saat reklam veriyor :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal televizyonlardaki gibi 15dk reklam verecekler bu gidişle.

  • zero fear kullanıcısına yanıt
    ortak bul yada olustur cevrenden

    6 ya böl 20 lira ödeyin

    2 ekmek parası

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önce ABD ya da ne bileyim gelişmiş başka ülkelerde mi bir düzenleme yapılması gerekiyor bu konuyla alakalı ki biz de görüp bir şeyler yapılsın. Bir düzenleme getirin de reklam süresini ve sayısını kafasına göre yapamasınlar. Tekel olmuş firmalar bunlar. Kanallardan daha fazla para kazanıyorlar...

  • zero fear kullanıcısına yanıt
    30 lira parayı bulup buluşturup ödeyemiyorsan aklından şüphe et, emek verip bir platform geliştiren insanlara bela okuma senin keyfine dönmüyor dünya. 15.000 tane personal çalıştırıyor adam, babanın hayrına değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epeydir Premium kullanıyorum ve memnunum. En sevdiğim özelliği bazı videolarda premium üyelere özel sunulan video çözünürlüğü bunu açınca görüntü çağ atlıyor resmen izlediğinden daha bir keyif alıyorsun.

  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Boş yapma senin o izlediğin içerikleri oraya koyanlar bedava koymuyor Youtube kendilerine para ödüyor. Talep edilen ücret çok yüksek olsa anlarım ama bu devirde çerez parasına milyonlarca içerik sunuyor adamlar sana daha ne istiyorsun.

  • Kafam çok rahat tv'de youtube izlemiyorum.

  • alex59 kullanıcısına yanıt

    Yukarıda premium aldım yazmışsın hemen ardına da bana bunların savunmasını yapıyorsun. Hayırdır seni avukat mı tuttular yoksa para ödediğin şeyi herkes takdir etmediği için mi bu kadar agresifsin? Youtube yıllardır içerik üreticilere para ödüyor. Sen ve seninle aynı kafadaki familya kapitalizmi anlamamışsınız daha. Git bak bakalım Youtube'un değeri 10 yılda 100 milyar dolar artmış. Senin iki kuruşuna ihtiyacı yok ama kapitalizm böyledir kanının son damlasına kadar sömürmek ister. Siz de alkışlamaya devam edin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.