Şimdi Ara

YouTube/VLOG/YAYIN için Makina Öneri Acill!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin, sizlere çok önemli bir sualim var ve acil anlayan arkadaşlardan cevap bekliyorum;

    öncelikle youtube ve vlogg çekimine prof manada teknik bir ekiple beraber giriş yapıyorum. ve en baştan softbox olsun ıvır zıvır herşeyini halletttik geriye kamera kaldı ve prof manada girdiğimiz için teknik ekipmanla nerdeyse bütceyi erittik. elimde şuan kamera için 1500 tl para kaldı. ilk başta video kamera bakıyorduk fakat teknik ekipte ki uzman arkadaşlar dslr daha iyi görseller vb veriyor demesiyle dslr'a yöneldik. haliyle önümüze en uygun ve kaliteli 600d geldi. fakat benim gönlüm ekiptekilere nazaran fiyatınında şuan teknosa'da çok uygun olmasıyla NX300m'den yana. ve sizden özelliklede uzman arkadaşlardan yorum ve bu işin çözümünü istiyorum.

    sizce video çekimi için 600d'mi almalıyım? yoksa NX300m'mi? veya aynı fiyatlarda bunlardan daha iyi makine varsa onları önerebilirsiniz.

    2.sorum bu sony 1400 tlye M5 adlı telefonu var ve 4k çekim 30fps yapabiliyor.(tabi 4k çekip 1080p düşürüp yayınlancak) sony ile görüştüm eğer M5'i seçersem telefonun reklamını yapma şartıyla sponsorluk konuşabileceğmizi gib şeyler önerdi.. (haliyle buda çezbetti :) ) he unutmadan aynı durum Samsung içinde geçerli pazar yeniden giriş yapma gibi durumlar söz konusu haberiniz ola. ;) ama benim için sponsorluktan çok kalite önemli zaten kalite olmazsa başarıda olmayacağı için..

    bu sorumda sizce bir telefon slr yada aynasızlar kadar iyi VİDEO çekim yapabilir mi?

    şimdiden sizlere teşekkür ediyorum. cevaplarınızı. bekliyorum pazartesiye kadar sürem var. lütfen bana bir yardım edin..







  • Mümkün değil. Teknik ekip dediğiniz nedir? o ıvır zıvırlara para harcayacağınıza adam gibi bir video kamera alsaydınız. Fotoğraf makinesi ile o bütçe ile olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.