Şimdi Ara

YpbPr / 5 uçlu komponent çıkışı olan uydu alıcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar eve uydu kuracağım , anteni aldım şimdi de fiyatı ucuk olmayan bir reciever arıyorum.Evde Wii'yi bile komponent'ten baglayınca görüntü de belirli bir iyileşme olduğu için böyle bir imkan varsa komponent (5 çıkış ; 3 renk-2 ses)sağlayan bir alıcı bulabilirsem en iyi goruntuye elde edebilirim diye düşündüm.Benim için şifre çözmesi vs o kadar da onemli değil malum kanallarla da ilgilenmiyorum.Bu bilgiler doğrultusunda 200ytl altı bu tip bir alet -piyasada ya da gg gibi açık arttırma sitelerinde- önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: trn

    Arkadaslar eve uydu kuracağım , anteni aldım şimdi de fiyatı ucuk olmayan bir reciever arıyorum.Evde Wii'yi bile komponent'ten baglayınca görüntü de belirli bir iyileşme olduğu için böyle bir imkan varsa komponent (5 çıkış ; 3 renk-2 ses)sağlayan bir alıcı bulabilirsem en iyi goruntuye elde edebilirim diye düşündüm.Benim için şifre çözmesi vs o kadar da onemli değil malum kanallarla da ilgilenmiyorum.Bu bilgiler doğrultusunda 200ytl altı bu tip bir alet -piyasada ya da gg gibi açık arttırma sitelerinde- önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.


    next 2000 cx super plus usbli ve yuv çıkışı var.googleye yaz bir sürü sitede var en ucuzunu al.sakın siyah alma.belki biliyorsun ama yinede yazayım yuv kablosu sesi iletmez + ses kablosu bağlaman lazım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.