Şimdi Ara

Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
2
Favori
448.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben SAMSUN'da
  • Tüh be keşke yakın otursak ta kapışsaydık nese olmadı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Furkan_Beysel

    ya şu gerçek kartları toysrus tan fln alabilir miyiz


    Hyr abi malesef olmuyo ToysRus tan bn bayadır soruyorum hep GELMEDİ AMA GELİCEK diolar ama hiç gelmio en iisi TOYZZSHOP we NEZİH KIRTASİYE yani bn buralarda buldum...
  • Çok isterdim kapışmayı ben bi ara ist.e geldim keşke o zmn tanısaydım seni ama yeni üyeyim siteye olmadı bi dahaki sefere

    Bu arada yu-gi-oh online ın daha küçük versiyonu yok mu 7 saatte yüklüyo ya

    İst.ten başka yerde satılmıyo mu yaw ısparta veya samsunda

    Senin msn var mı slifer.Madem kapışamıoz konuşuruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesBurak -- 6 Eylül 2006; 11:12:50 >




  • gnsoral@hotmail.com bu arada daha küçüğü online oynanmayan ama hamaci yardımıyla 2 kişilik oynanıyor. Yugioh Turnuvasının son sayfasına eklicem şimdi ama bu da 172 mb ama 650 den iidir şu an upload ediliyo!!!
  • ya da bunu boşwerin olmicak bu böle 15 dk dır %2 si upload edildi en iisi bn size direk adresini weriim hepsinin!!!ya da istediğiniz birinin!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Slifer

    ya da bunu boşwerin olmicak bu böle 15 dk dır %2 si upload edildi en iisi bn size direk adresini weriim hepsinin!!!ya da istediğiniz birinin!!!


    Joey nin ikinci dosyasının linkini wer
  • şu an Yugioh turnuvası başlığında
  • exodia kimde var ben bi tane bakkaldan öylesine kartlar aldım egzodyanın iki bacagı çıktı tamamının resmini buldum ama tabi böyle kartlar değildi


     Yu-Gi-Oh! Herkez destelerini yazabilir mi!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben edirneliyim ali paşa çarsısı die tarihi biyer var sonra orası çarsı olmuş istanbuldaki kapalı çarşı gibi gittik ali paşaya bi oyuncakçı dükkanı var 3.5 ytl küçük kart yani boyutu küçük büyükler orjinal 5 ytl büyüklerden aldım nir kart sahası ve 51 kart çıktı.yünanıntana gittim geçen sene chanpıon die bi mağaza var onun karşısında küçük küleseklinde bi bakkal ama bakkal die geçmeyin adam yu-gi-oh serilerini bi dizmiş siz bile inanamassınız aldık tabii eurodan ytlye döndürmek zor oldu benim için 1.5 ytle miş içinde 36 kart var ama en iisinden aldım yu-gi-ohnun 2006 özel destesi kartların üstünde parlayan bişiler var ışık tutuyon insanın yu-gi-oh oynayası istiyo onuda kardeşime verdiim ben kardeşimle oynamayı çözüyoz ama bayaa bi hesaplama gerekiyo çizgi filmdeki gibi kendiliğinden inmiyo ki puanlar size bi kıyak oyun kurallarını buldum altta oynamayı bilmiyen arkilerim bakabilir:
    Oyunun kurallarını anlatmadan önce oyunun en önemli parçası olan kartları size tanıtmak istiyorum.

    CANAVAR KARTLARI
    Canavar ( monster ) kartları sahaya çağırılışları, etkileri, yapıları, cinsleri ve seviyeleri olmak üzere sınıflandırılıyor.

    A) Sahaya Çağrılışlarına Göre

    1- Normal


    Örnek 1 ve 2

    Sahaya normal olarak çağırılan kartların renkleri örneklerden de görebileceğiniz gibi sarı ve kahverengi. Yalnız kahve renkli canavar kartlarının bazıları istisnalı. Bazı kahve renkli kartlar -kartların üzerinde belirtildiği şekliyle – sadece özel olarak sahaya çağrılabiliyorlar. Bu kartları normal destenize koyabilirsiniz

    2-Birleşme ile


    Örnek 3

    Sahaya birleşme ile çağrılan kartların renkleri genellikle bu renk ve bu rengin tonlarında. Bu şekilde sahaya çağrılan canavar kartlarına birleşmiş ( fused ) canavar kartları deniyor ve bu çağırma için yapılan işleme de birleşme ( fuse ) deniyor. Birleşmiş canavar kartlarını birleşme destenize koyabilirsiniz. Birleşmiş canavar kartlarını çağırmak için kullanılan canavar kartlarına birleşme malzemesi ( fusion material ) canavar kartları denir ve bu kartların adları birleşmiş canavarın açıklama yazısında yazar.

    3- Ayin ile


    Örnek 4

    Ayin ( ritual ) ile çağrılan canavar kartlarının renkleri mavi ve tonlarıdır. Bu kartları normal destenizde bulundurabilirsiniz.

    4- Token

    Bu kartlar sadece birer simgedir. Bu kartları destenizde bulundurmazsınız ve sadece çeşitli kart etkileri sayesinde oyuna sürebilirsiniz. Bu kartlar yok edildiğinde tamamen yok olurlar.

    B) Etkilerine Göre

    Bazı canavar kartları savaşmak dışında yeteneklere de sahip. Bu yeteneklere efekt deniliyor ve bu yetenekler kartların açıklamalarında uzun uzun anlatılıyor.


    Örnek 5 ve 6

    Efekte sahip normal çağrılan kartların renkleri kahverengi ve tonları; efekte sahip birleşme veya ayin ile çağrılan canavar kartlarının renklerinde, efekte sahip olmayan kardeşlerine göre bir fark yok.

    Bu efektler çalıştırılmalarına göre flip ve normal olmak üzere ikiye ayrılıyor. Normal şekilde çalışan kartların çalıştırılmaları açıklamalarında yazıyor ( bu yüzden normal adını alıyorlar ). Flip efekte sahip canavar kartlarının efektlerini çalıştırmak için bu kartların sahada kapalı konumdan açık konuma geçmesi gerekiyor. Bu durum tamamlandığında kartın açıklamasında yazan flip efekt çalışıyor.

    C) Yapısına Göre


    Örnek 7

    Canavar kartları yapılarına göre 6’ya ayrılırlar. Bu özellikler örnek 7’de de gösterildiği gibi kartın sağ üst köşesinde belirtilir. Kartlardaki bu resimlerin açıklamaları şunlardır;

    Rüzgar ( Wind )
    Yeryüzü ( Earth )
    Su ( Water )
    Ateş ( Fire )
    Karanlık ( Dark )
    Işık ( Light )

    Ç) Cinsine Göre


    Örnek 8

    Canavar kartlarının sınıflandırılmasında kullanılan başka bir özellikte canavar kartlarının cinsleridir. Bir canavar kartının cinsi örnek 8’de gösterilen yerde yazar. Canavar kartlarının cinsleri şunlardır;

    Ejder ( Dragon )
    Zombi ( Zombie )
    İblis ( Fiend )
    Alev ( Pyro )
    Deniz Yılanı ( Sea Serpent )
    Kaya ( Rock )
    Makine ( Machine )
    Balık ( Fish )
    Dinozor ( Dinosaur )
    Böcek ( Insect )
    Hayvan ( Beast )
    Hayvan Savaşçı ( Beast-Warrior )
    Bitki ( Plant )
    Sıvı ( Aqua )
    Savaşçı ( Warrior )
    Kanatlı Hayvan ( Winged-Beast )
    Peri ( Fiary )
    Büyücü ( Spellcaster )
    Yıldırım ( Thunder )
    Sürüngen ( Reptile )

    D) Seviyelerine Göre


    Örnek 9

    Canavar kartlarının seviyeleri örnek 9’da işaretlenmiş yerde gösterilir.

    Canavar kartlarının özellikleri burada bitti gerçi pek bir şey anlatamadım daha canavar kartlarının en önemli özellikleri bu yazının başka bölümlerine kaldı. Şimdi sıra büyü ve tuzak kartlarında, bakalım iyi anlatabilecek miyim?

    BÜYÜ VE TUZAK KARTLARI

    A) Büyü ( Spell ) Kartları


    Örnek 10

    Tüm büyü kartlarının renkleri yeşildir ( iyi sınıflandırmak ile ilgili fazla iş çıkmadı ). Ama yine büyü kartları kullanımlarına göre sınıflandırılabilir ( ağlamak istiyorum ).

    1- Normal


    Örnek 10

    Normal büyü kartları anlayacağınız gibi normal, temiz, saf duygulara sahip elinize geçtiğinde kağıt bir mendil gibi kullanıp atabileceğiniz bir karttır. Bu kartların kullanımı ile ilgili tüm bilgiler bu kartların açıklama kısmında yazar.

    2- Devamlı ( Continuous )


    Örnek 11

    Bu kartlar başlarına bir şey gelmediği sürece sahaya sülük gibi yapışıp kalan ve bu süre içerisinde de etkilerini devam ettiren kartlardır. Bu kartlar örnek 11’deki işaret ile gösterilir.

    3- Takılan ( Equip )


    Örnek 12

    Bu kartlar başka kartlara takılırlar. Bu kartlar örnek 12’deki işaret ile gösterilir.

    4- Anlık ( Quick Play )


    Örnek 13

    Bu kartlar en hızlı büyü kartlarıdır. Sahada bulundukları sürece rakibinizin elinde bile çalıştırılabilirler. Bu kartlar örnek 13’deki işaret ile gösterilir.

    5- Saha ( Field )


    Örnek 14

    Bu kartlar için sahada özel bir yer bulunur. Bir saha büyüsü kartı çalıştırıldığında sahadaki diğer saha büyüsü kartları yok olur. Saha büyüsü kartları sahaya kapalı yerleşemez. Bu kartlar örnek 14’deki işaret ile gösterilir.

    6- Ayin ( Ritual )


    Örnek 15

    Bu kartlar ayin ile çağrılan canavar kartlarını çağırmak için kullanılır. Bu kartlar örnek 15’deki işaret ile gösterilir.

    Ohh büyü kartları da bitti ( yazar bu kadar yazıdan bezmişken siz nasıl oluyor da hala bu yazıyı okumaya devam edebiliyorsunuz anlayamıyorum. Sizdeki sabır yazarda olsa şimdiye neler yapmıştı. )

    B) Tuzak ( Trap ) Kartları

    Tuzak kartları da aslında büyü kartlarına benziyor, aralarında sadece ufak farklar var. Bu farkları bu yazının başka bölümlerinde göreceksiniz.


    Örnek 16

    Tuzak kartlarının rengi mordur ( yada renk körüyüm ).

    Tuzak kartları da büyü kartları gibi kullanımlarına göre sınıflandırılıyor.

    1- Normal


    Örnek 17

    Normal tuzak kartları tek kullanımlıktır ( normal büyü kartları gibi ). Bu kartların kullanımı ile ilgili tüm bilgiler bu kartların açıklama kısmında yazar.

    2- Devamlı ( Continuous )


    Örnek 18

    Devamlı tuzak kartları da devamlı büyü kartları gibi başlarına bir şey gelmediği sürece sahada kalan ve bu süre içinde de etkilerini devam ettiren kartlardır. Bu kartlar örnek 18’deki işaret ile gösterilir.




    3- Anlık ( Quick Play )


    Örnek 19

    Bu kartlar oyundaki en hızlı kartlardır. Bu kartlar örnek 19’deki işaret ile gösterilir.

    Tuzak kartlarının fazla kullanım şekli yok, hepsi bu üçü sadece. Tuzak kartlarını da tamamladık ve böylece size tüm kartları tanıtmış olduk. Artık sıra destelerinizde

    DESTENİZ

    Oyunda iki çeşit deste var. Bu destelerden birincisi oyuncunun asıl destesi biz buna sadece deste diyoruz. Diğeri sadece birleşmiş kartlarınızı içine koyduğunuz birleşme destesidir.

    Normal destenizde birleşmiş canavar kartları hariç tüm canavar kartlarını koyabilirsiniz ve ayrıca tüm büyü ve tuzak kartlarınızı da koyabilirsiniz. Normal destelerdeki toplam kart sayısı 40 ile 80 arasında ( bu sayılar dahil ) olmak zorundadır. Her düello öncesi bu destenizi karıştırmak zorundasınız.

    Birleşme destesine daha önce de söylediğim gibi sadece birleşmiş canavar kartlarınızı koyabilirsiniz. Bu destenizdeki kart sayısı 0 ile 15 arasında olmak zorundadır yani isterseniz bu destenize hiçbir kart koymayabilirsiniz.




  • Ben bursalıyım (bu arada babam samsunlu) carrefourrun yanında oturuyoruz yakınız yani joker mağazası var orda satılıyo fakat 11 milyon falan pahalı ben çok merak ediyom yugioh bilgisayarda nasıl oynanır diye ama bir türlü fırsat bulamıyom indirmeye bi indersem alışcam oyuna ama bizim gibilerin yurd dışına çıkma şansıda yok zatemn yalnız başıma bursa dışına çıkamıom (çıkarımda annem izinn vermez)13 yaşındayım bu arada
  • işte benim kartlarım ben senin gibi yazamadım silfer karışıkk yani trap magıc canavar kartları birleşik :
    ancıent telescope
    change of heart
    master&expert
    fıssure
    mystıc clown
    la jıng the mystıcal genıe of the lamp
    the wıcked worm beats
    uraby
    celtıc guardıan
    kojıkocy
    skull red bırd
    battle ox
    mystıcal elf
    ancıent elf
    wall of ıllusıon
    mysterious puppeteer
    hane-hane
    man-eatıng treasure chest
    rude kaıser
    hıtotsu-me gıant
    reverse trap
    pale beast
    dark energy
    dark tıtan of terror
    last wıll
    trap hole
    sword of dark destructıon
    dark hole
    destroyer golem
    neo the magıc sworldsman
    book of secret arts
    de-spell
    mammoth graveyard
    two-pronged attack
    revome trap sogenterra the terrıble
    judge man
    waboku
    sorcerer of the doomed
    reınforcements
    trap master

    kardeşimin kartları:
    penguin knight
    mourad four-face monster
    dark hero.jıpaıya
    water fiend-sou moth
    wraith comte
    thousand-hand gods
    devil scout
    lieka azrael
    ıncubus dead soul
    false-face cuss master kaasudo jola
    big van girl
    death hamster
    cavalier gear fred
    labyrinth wall
    amoeba
    turtle ufo
    mahal bello
    no.7 cyborg
    cyber pod
    grizzly mother
    redivious slime
    knıghtly robber
    dragon kınght gaea
    wayid
    grainger
    shine abyss
    black skull dragon
    lieka azrael
    lapsed angel mary
    abyss king
    rock giant
    human nurid drake
    sharp swordsman fıgtter
    dragon king
    big van girl

    yukardakiler kutusundan çıkmış orjinal kartlar.Köktüğüm kartlar aşağıdakiler bazı kartlar türkçe:
    efsane kılıçadam masaki
    alevden kılıçadam
    kırmızı gözlü beyaz ejder
    büyük göz
    uraby
    rıght leg of the forbıdden one
    bebek ejder
    kaplumbağa ada
    günah keçisi
    harpın ruhu
    zırhlı kertenkele
    alev kullanıcı
    şekillendirici
    yeryıldızdan kılıçadam
    tornado wall
    kale duvarları
    kalkan ve kılıç
    karanlık delik
    7 renkli balık
    judge manwaboku
    tsurugı prensesi
    shadow ghoul
    the gross ghost of fled dreams




  • Hiç fena bi deste deil aslında iyi bir deste keşke yakında otursaydın da kapışsaydık
  • ya bu arda şurda sadece 2 deste war başka kimsenin destesi yokmu
  • silfer sen kaç yaşındasın nerelisin
  • bu arada ben pek yu-gi-oh oynamam yani oynarım ama hesaplama zor oluyo beaw okuldakiler çarpıştırma yapıyo bende ordam köküyom napıım
  • bn 13 yaşındayım egemenss msn ini werir misin??? bnimki gnsoral@hotmail.com
  • ben seni eklerim konuşuruz
  • bende 95 doğumluyum 12 yaşındayım yani yaa bence herkeste bi deste var ama online ile uğraşıyorlar benden online oynamak isteyenlere tavsiye o oyunu yükledikten sonra bilgisayarın ölüden başka bi farkı olmaz hemm bi kaç oyundan sonra paralı oluyomuş kredi kartı numarasını yazıyomuşunuz sonra parayla oynuyomuşunuz
  • Edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg -- 17 Temmuz 2008; 1:00:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.