Şimdi Ara

YU Gİ OH ta arkadaşımı tek turda yendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar yu gi oh oynarkene arkadaşımı tek turda yendim ben 4000 atk lı silahlı makine isminde bi canavarı atk moduna koydum arkadaşımda atk ı 25000 olan bi canavarı çağırdı elimde kaibanın kartı olan hipnoz eden bi büyü kartı vardı onla arkadaşımın canavarını hipnoz ettim sahadaki canavarımlada saldırdım yok ettim 25000 le 4000 arasındaki puan kadar can puanı düştüğünden arkadaşımın can puanları direk 0 a düştü ve ben yendim eğer elimde o hipnoz kartı olmasaydı canavarıyla benim canavarıma saldırıp o yeniyodu ondan önceki maçımızdada 3 tanrı kartının üçünüde oynadı tam 5 tur direndim



  • aferim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erccann

    merhabalar yu gi oh oynarkene arkadaşımı tek turda yendim ben 4000 atk lı silahlı makine isminde bi canavarı atk moduna koydum arkadaşımda atk ı 25000 olan bi canavarı çağırdı elimde kaibanın kartı olan hipnoz eden bi büyü kartı vardı onla arkadaşımın canavarını hipnoz ettim sahadaki canavarımlada saldırdım yok ettim 25000 le 4000 arasındaki puan kadar can puanı düştüğünden arkadaşımın can puanları direk 0 a düştü ve ben yendim eğer elimde o hipnoz kartı olmasaydı canavarıyla benim canavarıma saldırıp o yeniyodu ondan önceki maçımızdada 3 tanrı kartının üçünüde oynadı tam 5 tur direndim

    Biri tercüme etsin.




  • Tek turda arkadaşını yenmiş
  • eferin genç
  • Adam aynştayn.
  • İlk olarak o tek tura OTK diyoruz
    25000 atk li kart yok
    Hipnoz dedigin beyin kontrolümü
  • benim destem sahte arkadaşımla benim destemden oynadık ve 25000 atk lı canavar var ve yıldız sayısı 4 yani normal sahte olduğundan dolayı ve beyin kontrolü değildi kaibanın destesinde beyin kontrolü yokkibenim çağırdığım canavar kaibanın kartıydı çizgifilmde bu kartı kaiba pegasusa karşı kullanmıştı ve canavarını yok etmişti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercan yılın

    benim destem sahte arkadaşımla benim destemden oynadık ve 25000 atk lı canavar var ve yıldız sayısı 4 yani normal sahte olduğundan dolayı ve beyin kontrolü değildi kaibanın destesinde beyin kontrolü yokkibenim çağırdığım canavar kaibanın kartıydı çizgifilmde bu kartı kaiba pegasusa karşı kullanmıştı ve canavarını yok etmişti

    Resim atabilirmisin kartın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğa Can -- 28 Aralık 2010; 22:42:09 >
  • http://yugicafe-forum.yetkinforum.net/ YUGİOH Hakkında Herşey Arkadaşlar Forumu Büyütelim.Düello Takımınızı Kurup Düellolar Yapalım.Beklerim... .:!:.ATem.:!:.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin64500

    http://yugicafe-forum.yetkinforum.net/ YUGİOH Hakkında Herşey Arkadaşlar Forumu Büyütelim.Düello Takımınızı Kurup Düellolar Yapalım.Beklerim... .:!:.ATem.:!:.

    Reklam yapma once oyunu ogren velet
  • Ooo bende tek turda yendim.Arkadaşım Elemental Hero Sparkman'i çağırdı.Sonra 3 kapalı kart yoktu.Heavy Storm'u oynadım.Elimden kart atarak The Tricky'i özel çağırdım.Sonra Slate Warrior'u çağırdım.En son olarakta Brain Control'ü oynadıktan sonra hepsiyle saldırdım.Ki senin oyunu bildiğinden şüpheliyim.Ayrıca tek turda kazanmak marifet değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roket5361

    Ooo bende tek turda yendim.Arkadaşım Elemental Hero Sparkman'i çağırdı.Sonra 3 kapalı kart yoktu.Heavy Storm'u oynadım.Elimden kart atarak The Tricky'i özel çağırdım.Sonra Slate Warrior'u çağırdım.En son olarakta Brain Control'ü oynadıktan sonra hepsiyle saldırdım.Ki senin oyunu bildiğinden şüpheliyim.Ayrıca tek turda kazanmak marifet değildir.

    oyunu bildiğime neden şüphelisin? oyunu bilmemiş olsam arkadaşımda bilmemiş olurdu ki onunla şimdiye kadar ondan fazla düello yapmışlığımız vardır.
  • Tek turda yendim diyorsun.3 mısır tanri kartı 25000 atk kart çağrılıyor.Hadi kartlarınız sahte nasıl fedasız canvar çağırıyorsun.Ayrıca hipnoz kartı falan biraz daha düzgün anlatabilirdin.Ayrıca arkdaşında demek ki oyunu bilmiyor.Kural kitapçığı var orda her şey yazıyor.
    Bu arada madem sahte kartlarla oynuyorsunuz,bare gerçeğe benzeyen sahtelerle oynayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roket5361

    Tek turda yendim diyorsun.3 mısır tanri kartı 25000 atk kart çağrılıyor.Hadi kartlarınız sahte nasıl fedasız canvar çağırıyorsun.Ayrıca hipnoz kartı falan biraz daha düzgün anlatabilirdin.Ayrıca arkdaşında demek ki oyunu bilmiyor.Kural kitapçığı var orda her şey yazıyor.
    Bu arada madem sahte kartlarla oynuyorsunuz,bare gerçeğe benzeyen sahtelerle oynayın.

    25000 atklı canavarlar 4 yıldız ve tanrı kartları canavar feda edilmeden çağırılıyor.
  • Hadi 4 yıldız olsun ve sahte ama tanrı kartları her birini 3 kart feda etmen gerek.Ayrıca bir turda 1 canavar çağırman gerekir ve sen 1 turda yendim dion 6 tur dayanıon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roket5361

    Hadi 4 yıldız olsun ve sahte ama tanrı kartları her birini 3 kart feda etmen gerek.Ayrıca bir turda 1 canavar çağırman gerekir ve sen 1 turda yendim dion 6 tur dayanıon.

    Yine gelmiş tanrıcılar
    Şu an sadece obelisk ve ra yasal onlarıda cagırayım derken 100 kere yenılırsın.
    Ercan dan daha ıyı bılıyorsun oyunu sende potansıyel var ama bıraz dıkkat et
  • Oyunu biliyorum da sınıftada turnuvalar yapıyoruz.Ama bazı yerleri anlayamıyorum.Ek aşama ve ana aşama.Ana aşama sanırım main phase peki ek aşama nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roket5361

    Oyunu biliyorum da sınıftada turnuvalar yapıyoruz.Ama bazı yerleri anlayamıyorum.Ek aşama ve ana aşama.Ana aşama sanırım main phase peki ek aşama nedir?

    Main
    Battle
    Ve dediğin ek aşama var
    Şöyle anlatayım mainde oynamadın sahanın hepsı dolu karsındakı 3 mst actı (tesaduf) sonra battle bıtınce ek e gecersın ve kart oynarsın yanı maınde yapmadıklarını ek te yaparsın duzenleme falan
  • Tamam bana oyunu öğretme oyunu senin kadar biliyorum.5 yıldır oynuyorum.Bi ara düello yapalım[Gerçi nasıl kendi destemizle internetten oynarız bilemiyorum ama...]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.