Şimdi Ara

Yugioh kartlarını nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar ben yugioh kart koleksiyonu yapmak istiyorum yani yugioh oyunundaki bütün kartları almak istiyorum ama nerelerde ne tür mekanlarda satıldığını bilmiyorum bu yüzden sokak sokak dolaşıp esnafa yugioh kartı var mı deyip sormak yerine size danışmak istedim yugioh kartları ne tür mağazalarda mekanlarda satılır bu arada antalya alanyada oturuyorum.



  • İnternetten falan bulabilirsin.İstanbul'da olsan söylerdim de Alanya'yı bilmiyorum kusura bakma.
  • Ben de Yugioh kartları almak istiyorum. Orjinal ya da sahte olması önemli değil şuan elimdekiler sahte ama oynanıyor yine arkadaşlarla

    NOT: Sadece saldırarak cevap verecekler için şimdiden söyleyeyim; orjinal takıntım olacak kadar bütçem iyi değil ve herhangi bi turnuvaydı başka bi yugioh oyuncusuylaydı vs. oynama amacım yok, tavla atar gibi arkadaşla oynuyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zavillen -- 6 Ağustos 2012; 23:23:15 >
  • Ankara'da oturanlar için Nezih Kîrtasiye var Cepada. Birde Oversoul diye bir hobi dukkani var. Buralarda en yeni dester, packler falan mevcuttur ama ben bir cevreyle oynamam iki uc arkadas kynariz derseniz cok surmez sikilirsiniz ve her desteye verdiginiz 50 ser liralara uzulursunuz. Bir oyuncu kitlesiyle oynamaya kalkarsanizda bu ise cok para yatirmaniz gerek. Tavsiye etmem cunku hem turkiyede oynayan az hemde fiyatlar cok pahali. Lan bir dragunity destesi yapmak icin 400 tl civarinda para harcadim hemde orta derece bi desteydi. Bende biraktim zaten, kartlari satacagim birkac aya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırtasiyelerde oyuncakçılarda olur muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.