Şimdi Ara

Yuksek araba tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
61.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostum sana tavsiyem Kia sportage alma kesinlikle cunku ben kullandim ve cok dandik bir arac sadece goruntu var arabada,arabayi yikarken kapilarin etrafina su akitirken arabaya su girmeye basladi lastiklerden zannettim ama tort kapidan birden giriyor.
    camurluklarin altindaki plastik kaplamalarin vidalari bir bir curuyup dusmeye basladi.performans fazla iyi degil.ve yuksekligide bir suv icin yeterli degil.
    sana tavsiyem dodge nitro,suzuki modelleri,jeep cheeroke.masraflari insanlarin zannettigi kadar agir degil,temiz baktigin surece sorun cikarmaz araclar bunlar
  • jazzin yarise gore bir eksisi var kapilardaki o guzel tok kapanma sesi yok jazzda. yada yarisinki cok tok jazzinki sonuk kaliyor. baya bi guven veriyor yarisin kapiyi kapatinca cok iyi yapmis adamlar C hatta D sinifi gibi gercekten.
  • Citroen yeni c4 ün iç mekanı ve ön görüş açısını çok beğendim.
    Yalnız c4 ün arka kapı kolları birleşim yerlerine dikkat edin.Benim baktığım plazadaki bütün c4 lere dikkat ettim
    Arka kapı plastik kollarda, birleşim yerleri üzerine haffif baskı yaptığınız zaman gacırt diye birbirine sürtüyor
    Böyle güzel bir aracta arka kapı kolları olmamış



    Örnektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 31 Mayıs 2011; 15:06:27 >
  • nissan note u begenmedim jazz ve c4 uzerinde duruyorum simdilik bi yandanda belki auris. ama auris bildigim kadariyla digerlerinden daha cok benzin yakiyor 1.33 versiyonu az yakar ama heralde o da bombos gibi. jazz hangi vergi dilimine giriyor bilen varmi motor 1330mu ne ama 1.4 diye geciyor galiba?
  • Auris güzel tavsiye ederim.Bende yeni aldım boyum 1,90 ve oturma pozisyonu gayet güzel.Yüksek oturma pozisyonu var.Viteste yüksekte konumlandırılmış ve rahat sürüş sağlıyor.Araç öyle çokta yakmıyor.
  • ozaman jazz c4 auris arasinda birini secicem gibi gozukuyor. bu 3 u icin fikirleriniz nedir acaba arkadaslar. bu arada yakinda galiba yeni kasa yaris cikacak acaba onumu beklesem bagaji suankinden daha buyuktur muhtemelen.
  • listeme poloyuda katiyorum yagmur sensoru bikac bisey eklenebiliyormus oyle olmasi hosuma gitti benzinide az harciyor ama ici yaristen ve jazzdan kucuk ama bagaji yaristen buyuk. boyle karisik olaylar iste cok zor araba almak cook.

    toyota auris
    honda jazz
    vw polo
    citroen c4

    siniflar biraz ayni degil ama fiyatlari yaklasik ayni
  • Seat Altea 1.4 TSI ; hem yüksek, hem güçlü, hem de 3.000 km kullanım için oldukça ekonomik. Bunların yanında VW grubu arabası olması da sizin için sanırım artı puandır. Fiyatı tam bilmiyorum, sitesi güncelleniyor şu anda. İkinci el değer kaybını da çok düşünmeyin derim, o kadar az kullanımla uzun bir süre sizi sorunsuz götürür.
  • Bir Skoda hayranı olarak, Skoda Yeti'yi galeride birebir inceledim. Görünüş olarak benim çok hoşuma gitsede, genel itibariyle çoğu kişi tarafından itici bulunan bir model. Ama iç kısmı aracın çok kaliteli ve güzel. Tabi bu üst donanımı (Experience) için geçerli. Experience 1.2 lt DSG'li olanında 55.970 TL liste fiyatı bence pahalı. Giriş donanımında ve ya ambition donanımında iç kısım biraz daha basit kalıyor. Arka koltuk diz mesafesi biraz dar. Ama arka koltuk baş mesafesi yeterli. Arka koltuklar ileri geri kaydırılabiliyor. Bagaj 310 lt ile baya küçük. Araç keşke 20 cm daha uzun yapılsaymış, bagajı ve arka diz mesafesi daha iyi olurmuş. Bir Kuga veya RAV-4'ten 22-23 cm daha kısa dersem ne dediğim anlaşılır. Birde Avrupada (çekoslovakya sitesinde gördüm) 1.6 dizel 105 hp olanı varki buda Türkiye'ye uygun fiyata gelirse iyi bir alternatif olabilir, ama fiyatı tahminim donanıma göre 45-55 arası olur ve otomatik seçeneğide büyük ihtimalle olmaz.




  • bu yazdiklarinizdan sonra yetiyi kesin eledim o zaman:) arka diz onemli cunku benim icin ve bagaj ve ic guzelligi. 50 55 verebildikten sonra zaten ilk gercek istedigim araba asx i sonra sportaje ve ix35 i alirim zaten. seat alteaya bi bakayim ben simdi netten bi arastirayim once eskiden bakmistim fena degildi yenilik olmussa dahada begenebilirim ama fiyatina bakmak lazim.. bu arada aurisin 1.33 modelini listeme katmistim ben ama baktimki onda esp yokmus megerse bu cok kotu:( bebekle virajda orda burda savrulmak istemem.
  • Aradığınız kriterler "yerden yüksek, aile arabası ve fiyat 37-38 bin" bu kriterlere uygun araçlar mini MPV sınıfıdır.
    -Nissan Note
    -C3 Picasso
    -Kia Venga
    -Ford Fusion
    Fiyat,sağlamlık, piyasada tutulması ve kalite derseniz Note en iyi tercih. C3 Picasso'da farklı tasarımı ile dikkat çekici.

    Opel Meriva ve Hyundai ix20 de var ama fiyatları üst segmente yakın hatta fazla bile.
  • Fiat bravo olabilir yada eski model amerikan 4x4 leri
  • cicegi burnunda yeni meriva sahibi olarak... ve arabadan beklentilerimin hemen hemen sizinle aynı olması bakımından siddetle opel merivayı öneririm...

    pandamız vardı... cok severek kullanıyorduk... ancak bebegimiz olunca haliyle ufak kaldı.. sizin gibi bende cok gitgeller yasadım... ancak sonunda meriva da karar kıldım...

    1,4 motor ve 120HP yılda 3-4bin km yapacak birini hic üzmez...
    ic hacmi ve arka koltuk aralıkları cok genis... hatta isterseniz daha bile arkaya cekebiliyorsunuz koltukları...
    bagaj hacmi gayet yeterli... 400 lt..
    benim icin en önemli kriterlerden biri yan ve perde hava yastıkları standart... esp de öyle... elektronik el freni ve yokus kalkıs destegi de standart...
    ve bütce olarak da sizin bütce araklıklarında... ben 38bin e aldım...

    bence bir gidip deneyin... icine oturun ve mümkünse kesinlikle deneme sürüsü yapın... ben meriva, yeti ve yeni C4 arasında kalmıstım... meriva da karar kıldım...




  • nissani cok severim ve 3 yil qashqai kullandim ama nissan note u hic begenmiyorum,
    c3 u begeniyorum ama c3 picassoyuda begenmedim fazla aile ve ticari arac duruyor.
    ix20 cok guzel ama o da hyundai ve asiri pahali bana uygun modeli 44 45bin ailecek yuh dedik
    vengada ayni sekilde
    opel merivaya baktim tavsiyeniz uzerine,simdilik sadece netten, gercekten yenisini guzel yapmislar fena degil begendim simdi biraz daha incelicem detaylarini.
    demek c4 u eleyip meriva aldiniz hmmm.. jazz a bakmismiydiniz acaba. cok iyi araba ama fazla sert plastik kullanmislar yinede direksiyonuna asigim o arabanin cok hos.
  • arabaniz hayirli olsun gercekten cok guzelmis meriva begendim baya. siz hangi versiyonunu tam olarak kaca aldiniz ve ne renk?.. ayrica ic doseme renkleri nasil oluyor secenek varmi onu soracaktim
  • Biraz üst limitinize girecek ama iX20 düşünürseniz 28.000de şöyle bir ilan buldum ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-ix20-1-4-crdi-prime-90-ps-50454775/detay/

    Tabi u kadar para verdiğiniz bir araçtaki jant kapağı göz zevkinizi bozmayacaksa. Ancak ESP'nin standart olması, Kia Venga'ya göre artısı olarak kabul edilebilir.

    C-Max tavsiye edildi mi bilmiyorum ama iyi bir seçenek bence;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-saglikci-bayandan-kazasiz-boyasiz-50197792/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-zafira-cavusoglu-ilk-sahibinden-zafira-7-kisilik-35283708/detay/

    Zafira'da güzel duruyor ancak, ikisi arasında kalsam C-Max'i tercih ederdim sanırım.

    Bir de şöyle bir şey buldum belki düşünürsünüz;

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ciftciler-den-2-el-volkswagen-touran-1-4-tsi-comfortline-tiptr-50819944/detay/#

    Bu sınıf dışında ama yüksek bir araç istiyorsanız da Auris önerebilirim. Yaris de kullanmışsınız. Abisi sayılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 2 Haziran 2011; 1:04:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechMuhendis

    nissani cok severim ve 3 yil qashqai kullandim ama nissan note u hic begenmiyorum,
    c3 u begeniyorum ama c3 picassoyuda begenmedim fazla aile ve ticari arac duruyor.
    ix20 cok guzel ama o da hyundai ve asiri pahali bana uygun modeli 44 45bin ailecek yuh dedik
    vengada ayni sekilde
    opel merivaya baktim tavsiyeniz uzerine,simdilik sadece netten, gercekten yenisini guzel yapmislar fena degil begendim simdi biraz daha incelicem detaylarini.
    demek c4 u eleyip meriva aldiniz hmmm.. jazz a bakmismiydiniz acaba. cok iyi araba ama fazla sert plastik kullanmislar yinede direksiyonuna asigim o arabanin cok hos.




    quote:

    Orijinalden alıntı: TechMuhendis

    arabaniz hayirli olsun gercekten cok guzelmis meriva begendim baya. siz hangi versiyonunu tam olarak kaca aldiniz ve ne renk?.. ayrica ic doseme renkleri nasil oluyor secenek varmi onu soracaktim



    tesekkürler... :)

    açıkçası jazz'ın tasarımları bana sıcak gelmedi... bu tamamen kişisel beğeni... jazz kullanan arkadaslar kızmasın bana :)
    c4'ü bende cok beğenmistim... ancak meriva ve c4 farklı segment bence... kendim için olsaydı c4 veya yeti alabilirdim... ama işin içine bebek ve aile girince meriva'yı sectim :)
    ayrıca donanım ve fiyat oranı olarak en basarılısı meriva bence... bu arada c4'ünde hakkını yemeyelim... o da oldukca donanımlı bir araç...

    benim aldıgı araç meriva 1,4 120HP enjoy, manuel vites... lansman rengi olan pepper dust'ı aldım... bence en cok yakısan rengi o... onun icin lansman rengi zaten :)
    dösemesi de siyah... bu arada 2010larda araçlar 16" jantla geliyormus galiba... ancak bu sene 17"... brosüründe 16 yazıyor yanıltmasın sizi... ben anahtar teslimi 38bin'e aldım.. biraz pazarlıgı sıkı tutun... park sensörlerini de araya sıkıstırın :)

    oturma konumu yüksek ve vitesin konumu benim icin cok iyi... ancak bir önceki aracımız Panda olunca bize öyle gelmis olabilir :) dedigim gibi kesinlikle önce bir gidin icine oturun ve deneme sürüsüne cıkın...




  • SieGeRRR ilanlar ve ilgi icin tesekkur ederim. touran cok minibus gibi zafirada cok buyuk. ix20yi begeniyorum bana cok uygun ama iste fiyati biraz pahali ikinci el olmasina ragmen ki ben yuzde 90 sifir istiyorum. ama ix20 tekrar aklima girdi kenarda dursun. Aurise dun baktim ve eledim cunku sag dizim konsolo carpiyor ve arka diz mesafesi yetersiz benim yaris bile daha genis ic olarak nasi oluyor bilmiyorum ama olmus iste..
    ....Tesekkur ederim mahlaskemali hic aklimda yokken merivayi soktunuz aklima guzelmisde ama baya, eski kasasini begenmiyordum. opele gorede fiyati bence ucuz sayilir standart donanimlarida cok iyi keske birde yagmur sensoru olsa extra odeyip alirdim ama secenek yok oyle. yok dimi dogru biliyorum? bu mesaji gorurseniz bisey daha sorucam anahtar teslimi plaka ve diger masraflar icine dahil demek dimi yoksa?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechMuhendis
    ....Tesekkur ederim mahlaskemali hic aklimda yokken merivayi soktunuz aklima guzelmisde ama baya, eski kasasini begenmiyordum. opele gorede fiyati bence ucuz sayilir standart donanimlarida cok iyi keske birde yagmur sensoru olsa extra odeyip alirdim ama secenek yok oyle. yok dimi dogru biliyorum? bu mesaji gorurseniz bisey daha sorucam anahtar teslimi plaka ve diger masraflar icine dahil demek dimi yoksa?


    yagmur sensörü donanımlarda sanırım yok... acıkcası cok da önemsemedim :) far sensoru olsaydı daha isime yarardı diye düsünüyorum... ama extra donanımlarda viraja göre duyarlı far secenegi var... panaromik cam da var... ancak antalya gibi sıcak memlekette cok cazip gelmedi :)

    anahtar teslimi fiyatta hersey dahil... kredi alacaksanız kredi masrafı'nı siz ödüyorsunuz sadece... diger alım satım vergi ve trafik masrafları bayiye ait... en azından bende öyle oldu...




  • TechMuhendis;

    Rica ederim, gönlünüze göre bir araba bulmanız dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.