Şimdi Ara

Yüksek lisans için tayin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi geceler.Benim kafama takılan bir soru vardı.Şimdi ben memur olduktan sonra yüksek lisans yapmak istiyorum. Ancak yüksek lisansı çalıştığım şehirden farklı bir şehirde kazandım ve oraya tayin olmak istiyorum.Araştırmalarım sonucunda tayin hakkı olmayan memurluklarda bunun zor olduğu soyleniyor.Böyle bir ihtimale karşı hangi memurlukları yazmalıyım?Hangilerinde tayin daha kolay olur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türkiye genelinde birimi olan yerlerde büyük ihtimalle tayin işi daha kolaydır. Bakanlıklar, sgk vs. gibi. Üniversite ve KİT'lerde zor olduğunu duydum tayin işlerinin.

  • kamisama- kullanıcısına yanıt

    Peki tarım kredi kooperatifi için durum ne?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kml_96 kullanıcısına yanıt

    O kadar detaylı bilmiyorum. Memurlar.net'in forumunda açarsan yardımcı olurlar büyük ihtimalle.

  • Memur olacağının garantisi mi var :) İkincisi yüksek lisans yapıyorsun diye tayin olmaz.Çalışacağın kurum sana bunun için muvaffakat hiçbir şekilde vermez zaten..


    Üniversite memuru olursun, çalıştığın üniversiteye öğrenci olarak geçiş yaparsın.Bu şekilde bile mesai saatlerin ile uyuşmadığı takdirde idarenin sana izin vermek gibi bir mecburiyeti bile yok :))


    En garantili ve kesin çözümün madem yüksek lisans yapacaksın eğitimin bittikten sonra memuriyete girmen ki artık memurda alınmıyor zaten sözleşmeli olabilirsin :)

  • İyi güzel diyorsun da diyelim ki adam kars ta memur istanbul da kazandı yüksek lisansı yani hiçbir şekilde izin vermiyorlar mı?Bu adam o zaman nasıl yapacak yüksek lisansı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.