Şimdi Ara

Yüksek Lisans Öncesi Tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı ,

    16 Haziran tarihinde Lisans eğitimimi tamamladım ve askerlik şubesinden 31 Temmuz 2014 yılına kadar tecil işlemimi yaptırdım. Eylül ayında ise yüksek lisans programına kayıt yaptırdım. Benim sormak istediğim , yüksek lisansa kayıt yaptırmam nedeniyle tecil tarihimde bir değişiklik olmuş mudur ,yoksa aynı tecil tarihi mi geçerlidir ?



  • tecilin bitmesine az kalana kadar böyle devam et, daha sonra okuldan aldığın bir belgeyle bir daha erteletirsin ya da okuldan bir belge al ve askerlik şubesine ulaştır .kafan daha rahat olur.
  • Bende yüksek lisans başlamadan tecil ettirmiştim sonra yokseğe başlayınca tabi durumu bildirdim okula okulda biz o işi hallediyoruz dedi Sonra benim evrakları göndermişler Askeriyeden daha sonra bana kağıt geldi işte eğitim durumundan dolayı askerliğiniz Haziran 2013 kadar tecil edilmiştir diye. Bu işlemler yapılırken 2010 yılıydı yani normalde okul 2012 kış dönemi gibi bitiyordu onlar haziran 2013 e kadar tecil ettirmişler. Durum bu şuan için.

    Ha okul ne oldu derseniz işlerden hala bitiremedim tez dönemindeyim iki dönem dondurdum şimdi de iki dönem uzatma alıcam tabi bu durumda tecil sarkacak o zaman nasıl olur bilmiyorum. Yine o vakit enstitüye bildiririm onlar gerekeni yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.