Şimdi Ara

Yukselmeyen Fen Netleri Tavsiyeye Ihtiyacim Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar fizigim o kadar kotu degil aslinda yapabiliyorum ama bir sinavdaki netim digerini tutmuyor. Zaman 13 de sansim yaver gitti 27 net yaptim ama zaman 12 de 14 fen netim vardi dusunun. Biyolojiden calistigim kadariyla birseyler yapabiliyorum. Kimyam da rezil degil , bilesikler ve tepkime turlerinden biraz eksigim var. Ortalama 18-19 net yapiyorum. Yukseltmek icin ne yapmaliyim sizce , cok soru cozmem mi gerekiyor yoksa cok konu calismam mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam zaman 12de bi garipti bende bi ara tam 30a sabitlemiştim ne yükseliyo ne azalıyordu orda düştü birden zorda değildi ama genelde öyle oldu onu kafana takma birde mesela 13de ben henüz sistemlere ve merceklere hiç çalışmadım fizikden 2-3 soru bu şekilde boşum oluyor kimyada bi iki ufak şey kacırıyorum biyolojide nankör çok çalışmak lazım yanlışa çok müsait inşallah yükselir ama zaman 12yi çok kafana takma arada olur öyle.
  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de var en son 37.5 yapmistim bugun 26.5 yaptim bazen 20 nete bile dusuyo cok bi eksigim de yok ama konulari cok unutmusum cozerken bazen ne yapicagimi sasiriyorum. Bastan baslamak da istemiyorum kapsul filan cozsem yeter mi netler sabitlenir mi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .1327. -- 2 Şubat 2014; 19:09:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu fen bölümü çok sıkıntılı ben de sabitlemeye çalışıyorum 7-8 net oynayıp duruyor sürekli. Kimyayı hallet aradan çıksın o. Fiziği bol soru çözerek mantığını anlayarak üstesinden gelirsin diye düşünüyorum. Ama biyoloji kadar nankör bir ders olamaz çok sıkıntılı soru çözmekten çok konu tekrarı kısmı önemli diye düşünüyorum. Ayrıntılara girmek lazım. Konuyu öğretmenler gibi başkasına rahatlıkla bütün ayrıntılarını anlatabildiğin zaman iyi bir şeyler çıkarmaya başlıyorsun. Biyolojide konu çalışmak ön planda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.