Şimdi Ara

Yunan Mitolojisi/PJO Konulu RPG Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Percy Jackson ve Olimposlular, yunan mitolojisi kurgulu bir kitap serisidir, bilenler vardır belki. Yakın bir zamanda forumdan birkaç arkadaşımız sağ olsun birlikte bir site yaptık bu kurgulu. RPG de biliyorsunuzdur, rol yapma oyunu. Pc oyunlarından farklı olarak burada kendimize karakterler oluşturarak, birlikte ya da tek başımıza hikayeler yazarak rol yapıyoruz.

    Bu sisteme aşina olan, ya da yunan mitolojisini, PJO serisini sevenler sitemize gelip bize katılabilirler. Bu dediğim 3 şeyden birini biliyorsanız zaten genelde yeterli oluyor. Yazmayı da seviyorsanız, bu site tam size göre.(:

    Olympus RPG



  • Eskiden bu tür sitelerde gezer yazilanlari okur oha manyak oyun bu der inderme butonu arardim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serinin tamamini okudum son uc kitap kaldi onlari bekliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Karthusnowulti: Doğal bir şey. Bu çok büyük bir sektör değil ve çok az kişi tarafından biliniyor.(:

    @Markus Schulz: Ben de bu işe ilk başladığımda sadece kitapları okumuştum. Ama yazma konusunda bir yeteneğim varmış demek ki fazla zorlanmamıştım. Rol yapma, karakter oluşturma ve hikaye yazma falan seviyorsanız mutlaka bir deneyin sitemizi.(:
  • İlk serinin son 3 kitabını 1 günde bitirmiştim zamanında. Sonra da bu tür RP'lere vermiştim kendimi, şimdi de katılmak istiyorum ama uzun uzun RP yazacak kadar boş zamanım yok malesef. Buradan da seriyle ilgili başlamayı düşünen arkadaşlara tavsiye vereyim. Filmi izlediyseniz sorun değil, çünkü filmi kitapla alakası olmayan saçma sapan bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shiuan

    İlk serinin son 3 kitabını 1 günde bitirmiştim zamanında. Sonra da bu tür RP'lere vermiştim kendimi, şimdi de katılmak istiyorum ama uzun uzun RP yazacak kadar boş zamanım yok malesef. Buradan da seriyle ilgili başlamayı düşünen arkadaşlara tavsiye vereyim. Filmi izlediyseniz sorun değil, çünkü filmi kitapla alakası olmayan saçma sapan bir şey.

    Hadi ya. Hem PJO hem de RPG biliyorsunuz yani, bizim için biçilmiş kaftan. :D Zaten şu an siteyi yeni açtık, üyelerin çoğu da öğrenci olduğu için yaza kadar rölantide gideceğiz. Yaza kadar öyle çok hardcore rp olmaz. PJO rpg'si konusunda epey tecrübeli adminlerimiz var, çok da güzel bir site olacak. Tekrar yazmak isterseniz bekleriz.(:
  • Güzel bir siteye benziyor. Rpg yapmayı bırakmış olmasam düşünebilirdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krios

    Güzel bir siteye benziyor. Rpg yapmayı bırakmış olmasam düşünebilirdim.

    Hadi ya. Tekrar başlarsanız beklerim.(:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.