Şimdi Ara

Yunanistan 17. adayı 'da işgal etti. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
5
Favori
43.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Akpye söyle benim herhangibir icra yetkim yok- parti programından çıkartsın



    Ben zaten bilgilendirme amaçlı yazdım- belediye yönetimi özerkliği ile demokratik özerkliği birbirine karıştıranlar var. Chp'nin belediye özerkliği lafını özerklik zannedenlere dedim ki akp'nin parti programında var belediye özerkliği, yerel yönetimlerin güçlendirilmesi vesaire. Avrupa birliği taahhütnamelerini imzalayanlara söyle.



    Tabi bizim gibi bir ülkede yerel yönetim filan güçlenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ke%C3%A7i_Adas%C4%B1



    Neyin peşindesiniz.

    Neyin peşinde oldunuz belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son sabiha gökçen havalimanını malezyaya satmışlardı şimdi buysa daha büyük FACİA!



    Lanet olsun öyle devlete evet diyeceklere de aklı fikri vatandaşı vatanı düşünmek dışında her konuda sadece boş laf yapan devlete de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yav bi anlayamadiniz gitti. Diger partiler neden kotu biliyor musun? Cunku onlari da AKP yonetiyor atadigi muhalif gorunumlu milletvekilleri araciligiyla.



    AKP gitse zaten diger partilerin icindeki "artiklari" da temizlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün bunların olacağı zaten belliydi 10 sene öncesinden. ya bizim öngörümüz yüksek ya da birileri görmemekte gerçekten ısrar etti.Benim aklıma takılan tek soru , şuanki yönetim zaten para suyunu çekince kaçıp gidecek. Peki onlardan sonra kaybettiğimiz şeyleri bizler nasıl geri alacağız ? belimizi nasıl doğrultacağız..

    Çok düşünüyorum çünkü ülkemi herkes kadar seviyorum. Sanırım bir süre dışarı kapanıp , kendimize yeter hale gelmeden bu buhrandan kurtulamayacağız.
  • Halkın Kurtuluş Partisi, Yunanistan'ın işgalci tutumundan dolayı UCM'ye dava açtı.

    Dava sırasında 18 ada ve bir kayalığın işgalinden dolayı dava açıldığı bildirilmişti. Eğer bu haber doğru ise, işgal edilenn 19. adadır.
    http://kurtuluspartisi.org/hkp-yunanistanin-ege-adalari-isgali-icin-uluslararasi-ceza-mahkemesine-suc-duyurusunda-bulunuyor
    http://kurtuluspartisi.org/hkp-akpgillerin-pisirikligindan-cesaret-alarak-adalarimizi-isgal-eden-yunanistanla-ilgili-ucmye-suc-duyurusunda-bulundu/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarihselmaddeci -- 10 Mart 2017; 8:14:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk


    quote:

    Orijinalden alıntı: deniz006

    şunuda söleyim burdaki akp liler kızıyoda arkadaşlar biz türkiyenin durumunu göze alıp yorum yapıyoruz olumsuzluklar almış başını gidiyo herşey güzel olsa akpye laf atan namerttir bütün partiler bizim türkiye hepimizin ama bu kadar olumsuzluklara göz yumanda tc yi içten yıkmaya çalışanda 1 nolu vatan hainidir siteyi bir açıyorum hep vukuat hep şikayet

    Biz de onu söylüyoruz hep nedir hep AKP 'ye giydirme çabaları kendisi AKP 'ye oy vermiyor olabilir ve oy verdiği parti hangisi ise bir baksın partisine çok mu parti de kalkmış AKP şu bu diyor benim de anlamadığım bu CHP 'ye MHP 'ye HDP veya diğerlerine oy verenler çok mu süper ötesi partileri de kalkmışlar AKP 'ye kılıf arıyorlar..

    Biz de onu söylüyoruz diyerek cevap verdiğin mesajı hiç anlamamışsın



    Arkadaş direkt akp'yi sorumlu tutmuş haberin yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ak kefenli arkadaşları botlara bindirim göndersek geri alırlar aslın da ama niyeyse mesaileri başlamadı galiba.
  • Ak boylar bunu rahat savunsun nasıl rezil insanlarsınız siz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yandaş sitelere özellikle baktım bu haber yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle demeyin göklerden gelen bir karar vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikrarlı bir şekilde adalarimizi kaybediyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaları Fetö vermiştir fetö 7 cihana korku salan cihan padişahımız yapmaz öyle şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber eski değil mi?
  • Yahu siz büyük oyunu, büyük resmi , büyük şeyi görmüyorsunuz, önce işgale göz yumacaklar sonrada kurtarmak için savaş verecekler, sonra çıkıp kurtuluş savaşı gibi bakın bizde ülkeyi kurtarıyoruz diyecekler, aynı fetödeki gibi, aynı pkkdaki gibi vs...
    kandırılacaklar ama suçlu değiller, çünkü başkası kandırmış napsınlar, danışmanlar yanlış yönlendirmiş, yaveri ajanmış vs... enişte yada başkası birgün uyaracaktır kendisini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Türkiye 48 saat içerisinde Yunanistanın içinden geçer. Komple elegeçirir bunlar akılları sıra artislik yapıyorlar. Kıbrıs harekatinda yedi mi tr ye saldırmak? Unutmayın havlayan köpek saldırmaz.

    Sanırım hükümet sıkıntilara yenisini eklememek için görmezden geliyor.



    Hükümetin hemen bu adalara çıkarma yapıp propaganda yapması lazım. Fazlasına gerek yok. 3 5 gemi it dalaşına girerse olay kapanır.

    Sol trollere de gün doğmuş. Zeka seviyesi anaokulu düzeyi. Ya sabır.

    Adamdaki mantiga gel, diyor ki



    Tamam adalari kaptirdik ama sikinti yok, hukumet fazla batmayalim diye susuyor. Bir gun aliriz ne olacak xD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim2399


    quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12


    quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim2399


    quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

    hade akp uuyor da chp mhp ne yapıyor onu bırak tsk ne yapıyor yahu!!

    Muhalefeti evet hayır anayasası ile oyalıyorlar,Mhp'yi pkk operasyonları ile akıllarını çeldiler,bağımsız muhaliflerin mekanlarını basıyorlar,kürsülerini deviriyorlar,elektriklerini kesiyorlar,Tsk'nın komuta kademesi paso Akp'ye çalışan siyasal asker ile doldurdular,Mit'in başı, Akp'den milletvekilli olmak istediğini söyleyen birisi zaten,millet uykuda,ayran baya etkiliymiş.

    Muhalefet mi? Hangi muhalefet chp mi baskanlik sistemini bile bilmeden hayir diyen bu milletin dogu ya olan gorusu belliyken ve o kadar sehit veriyorken , doguya ozerlik vericem diyen chp mi ben muhalefet olayim su ulkeden 30000 tane gundem cikaririm. Ve ayrica oda tv nedir icerigine bakayim dedim bir tane ulke gundeminden normal haber yok

    Saçma sapan konuşma,muhalefet tek bir adamdan sorulmuyor,koskoca partide sadece bir adam yok.Bir adam karıştırmış bir şey söylemiş diye,Chp daha başkanlığın ne olduğunu bilmiyor diye algı yaratıyorsunuz.pkk yı bu güce getiren,federasyon topraklarında adım adım sınırımızın o bir tarafı işgal edilirken,bu noktaya getiren,ses çıkartmayan Akp'dir.Doğu hendek operasyonları onların politikasının sebebidir,şimdi çıkmış diyorsun ki Chp özerlik vermek istiyor.Chp özerklik istiyor diyorsunda,Akp federasyon kurduruyor.15 senedir her halt ye,yine Chp Chp Chp,robot gibi olmuşsunuz.Bir Chp'ye ver oyunu beğenmez isen kararını değiştir,ona göre yargıla,en son bilmem kaç senesinde iktidara gelmiş bir partiyi ne çok malzeme olarak kullanmayı seviyorsunuz.Sanki muhalefet bir şey söylese,etkisi oluyor gibi konuşuyorsunuz,Akp medyayı avucun içi gibi yapmış,Mhp askeri konularda oldukça sert bir politika izlerdi eskiden,onları da kendi bünyelerine soktular.Sınır komple,pkk oldu,bahçeliyi kandile saldırı yapacağız diye kandırıyorlar.Sen onu bunu bırakta,Akp mert ise,bu ülkeyi düşünüyorsa,Pyd ye 4-5 noktadan girsin,sınırdan temizlesin,hadi bakalım.Senelerdir,15 senedir yönetiyorlar,kandil orada duruyor ses yok,Pyd tam federasyon kuracakken yalandan sınır ötesi operasyon yapılıyor.Hepsi oyun bunların.CIA istediğini yaptırdı,belkide muhalefet liderleri bile CIA'in adamlarıdır belli mi olur ? İran'a bakın,adamlar balistik füze deniyorlar,birde bize bakın,ne işler ile uğraşıyoruz,Abd resmen dalga geçiyor bizimle.Ülke uzun zamandır CIA'in emrinde anlamadınız halen,suçu muhalefete atmayın,muhalefet ne uyardıysa inat olarak tersi yapan bir hükümet var.Halkı da öyle bir kandırmışlar ki,muhalefet ne derse desin,bunlarda anca eleştiri icraat yok diyorlar.Bu ülkede muhalefet yapsan ne olacak sanki.Halk resmen uykuda...

    15 seneden once bu pkk yokmuydu ? Onlar niye yapmadi herkes senin aklinca cia ise sen niye burda laf kalabaligi yapiyorsun. Chp den cacik olmaz. Hele reisin dedigi gibi buna 5 keci ver 5 ini kaybeder gelir. Boyle aciz adamlar geldikce akp karsimda muhalefet var demez. Sende fazla film izleme cia filan hersey cia yapiyor zaten norvec. Izlanda. Isvec. Finlandya bunlarla ugrasmiyor bizimle ugrasiyor. Madem ulkeni bu kadar dusunuyorsun burdan yazicagina oku adam olda ulkene faydan olsun

    Konuyla alakası yok ama dış güçler doları yükseltiyor diyen sizsiniz İsveç Norveç ile uğraşıp Türkiye ile uğraşmıyorsa(Siz dediniz) CIA, acaba neden dolar yükseliyor dış mihraktan kastınız sadece AB mı? CIA her ülkede vardır ancak zayıf olan ülkelerde etkisi vardır. Norveçte CIA ne yapabilir? Norveçe hiç gittin mi gör bakayım halk nasıl? CIA'nın hissedilebilir etkin olabilmesi için o ülke siyasi, ekonomi anlamda zayıf olması gerekiyor, zaten CIA bizimle uğraşıyorsa ve etkili oluyorsa zayıf olduğumuzu gösterir. Eğer uğraşmıyorsa dış mihraklar hangi ülkedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

    birader hadi diyelim siyasi iktidar göz yumdu. orda devriye gezen ordu yokmu ? nöbet tutan askerler yokmu ? adalarda tur atan donanma yokmu ? sahil güvenlik sürekli it dalaşına giriyor yunanlılarla. bu adamlar nasıl bodrumun dibinde bayrak açıyor ?

    Bir çoğu adadan ziyade kayalık birde durumları net olmayan yerler yani ne bize ne Yunistana bırakılmış Biz bizim diyoruz Yunanistanda hayır bizim diyor üstüne birde ufak ufak askeri birlikler çıkarmış bizimleri boş bırakınca.

    Dahası bizim hükümet lan kayalıklar için birde Yunanla gerginlik mi çıkarayım deyip sallamıyorlar.

    Aksine tam tersini yapmaları lazım Allah ne verdiyse dökecek oraya Yunan yss kanunlarına göre toplanacak.


    Ama şu var ki bu yapıldığı zaman bizim muhalifler susacak mı ? Hayır. Bu gerginlikten dolayı borsamız etkilenip dolar filan şahlanınca "AKP nin rezil dış politikası yüzünden dolay bize girdii " diye ağlayacaklar.

    Kısacası AKP o adaları alsa da verse de hatta yeter an deyip vurup kökten yok etse de muhalif seçmenin ağlaması bitmez.

    Dolar Euro çok iyi de millet sırf bu yüzden şahlandı diyecek ?




  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Ak sakallı Gandalf'la Saruman bizden tarafsa iş değişir. İyi transfer yapmışız !!
  • artık dayanamıyorum elim ayağım titriyor sinirden böyle bir şey olabilir mi ya nasıl otorite nasıl bir ülke burası

    hiçbir yerde de gösterilmiyor bu haber , anca sözcüde bir de oda tv'de görebiliyoruz normalde bangır bangır medyanın bunu vermesi gerekirken survivor ve survivor'ın 2-3 salak tarafından yorumlandığı bir program yayınlanıyor , millet de seve seve izliyor bunları .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.