Şimdi Ara

yurdısı internet cıkısı hızlandı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk internetinin hızı 5 katına çıktı


    Türk Telekom yurtdışı internet hızını beş kat artırdı.2005'te 33 Gbps olan yurtdışı çıkış hızı bugün itibariyle 157 Gbps’ye yükseltildi. 2008 sonunda ise resmen uçuracak bir hız hedefi var

    Türk internetinin hızı 5 katına çıktı

    2005 yılı sonunda 33 Gbps olan yurtdışı çıkış hızı bugün itibariyle 157 Gbps’ye yükseldi. Böylece Türk Telekom 2005 yılından bu yana internet yurtdışı çıkış hızını beş kat artırmış oldu.

    Telekom'dan yapılan açıklamaya göre bu sayede yüksek trafik alan Google, Facebook, Youtube gibi sitelere, internetin en yoğun kullanıldığı dönemlerde dahi yüklenme yaşanmadan erişim sağlanacak.

    HEDEF: 2008 SONUNDA 350 GBPS

    Türk Telekom, 2008 yılı sonuna kadar bu hızı 350 Gbps’ye çıkarmayı planlanıyor.

    Öte yandan, birbirinden farklı güzergâhlardan alınan internet bağlantısı ile yedeklemeler yapılarak internet kesintileri de engellenecek.
    Türk Telekom iletişim ağı yurtdışına uzandı

    Türk Telekom, internet yurtdışı çıkış hızını artırmanın yanı sıra, yine aynı amaçla 2007 yılında Londra, Amsterdam ve Frankfurt’ta ses ve veri iletimini kapasitesini arttırarak uluslararası ara bağlantılarını hızlandırıp daha kaliteli hale getiren POP (Point of Presence) noktaları açtı. New York ve Uzakdoğu’da da POP noktaları kurmak amacıyla görüşmeleri devam ediyor. Kurduğu bu network sayesinde Türk Telekom dünyada internet trafiğinin buluştuğu ve değiştiği noktalarda faaliyet gösteren şirketlerle anlaşmalar yaparak, müşterilerinin yurt dışı merkezli internet sitelerine daha hızlı, kolay ve güvenli şekilde erişmesini sağlıyor.

    TELEKOM: HEDEFİMİZ 10 KAT HIZ

    Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Paul Doany, “Türk Telekom olarak hıza ve teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyoruz. İnternet çıkış hızındaki artış 5 kat ile sınırlı kalmayacak, yılsonunda hızı 350 Gbps’ye yükseltmeyi planlıyoruz. Böylece 2005 yılı sonunda 33 Gbps olan internet yurtdışı çıkış hızını 10 kat artırmış olacağız.” dedi.

    kaynak:http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=303219



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracles -- 29 Şubat 2008; 14:32:53 >







  • yurt dışını bilmem de MSN de dosya aktarımı abartı bi şekilde attı 5mb lık şarkıyı 10dk da atarken 20sn da falan attım dün :P
  • arada sırada lag spike ın tersi olarak internetde birden bire hızlanıyor.Tabi 20 sn falan ins. yazıdaki leri sadece sozde bırakmazlar baska sorunlar var biz hızlandırdık ama olmuyor falan diye
  • Akşam eve gidince ben deniceğim de Latency de değişim olup olmadığına. Eğer aramızda WoW da online olan varsa burdan bi rapor sunarsa iyi olur şimdiden.
  • Hadi hayırlısı.
  • yuh gerçekten hızlandı !

    spike yok artık sadece lag var o kadar ama kesinlikle spike yok ! lag da çok az MS acayip düştü 53ms gördüm dunemaulda 1.5 saat önce !
  • 81 ms gördüm Ghostlands'te. Kesin bunda bir sorun var dedim relog yaptım..o da ne aynı
    Bu bir bug olabilir
  • inanması gerçekten çok zor!!!
  • bende hala 250 lerde BL de AV deydim gerci ama biraz daha bakıp ortalama almam lazım
  • Cidden hızlandı .. 270 ms ..
  • 120ms olmuş yaklaşık 100 ms düşüş var bende
  • Dün gece AV de 143 ms ile oynuyordum hatta SS koycaktım burdaki konulardan birine ama garip oldu ya eve gitmek için sabırsızlınıyorum şimidide zıpzıpzıp.gif
  • benim hala aynı 500ms felan boulderfist de.bilgisayara vista yükleyince ne olacak bakalım.
  • mükemmel bir haber ya mutluluktan havaya uçuyorum şuan
  • allah bize 50 100 ms'lerle oynamayı nasip etsin insallah
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BloodThief

    allah bize 50 100 ms'lerle oynamayı nasip etsin insallah


    aminnnnnnnn
  • konuyu okudum büyük hevesle oyuna girdim. 5 dk sonra 1700 latency'e çıktı 3 dk sonra 800 lere indi.

    büyük başarı helal olsun ttnet ...
  • Yüksek Latency olanlar şunlara dikkat etsin.
    Sistemi açtığınızda bazı güvenlik programlarınızı update ediyorsanız ettikten sonra sistemi yeniden başlatın başlatırken aynı anda modemi de kapatıp açın. Bir şekilde networkunuz rahatlıyor sonra da oyuna girince latency düşüyorda Bende son zamanlarda böyle oldu yalan yok!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Daemon Wintermoon

    Yüksek Latency olanlar şunlara dikkat etsin.
    Sistemi açtığınızda bazı güvenlik programlarınızı update ediyorsanız ettikten sonra sistemi yeniden başlatın başlatırken aynı anda modemi de kapatıp açın. Bir şekilde networkunuz rahatlıyor sonra da oyuna girince latency düşüyorda Bende son zamanlarda böyle oldu yalan yok!

    artı olarak dns registry leri de temizlerseniz rahatlarsınız bi nevi.
    bunun için
    başlat>çalıştır>cmd.exe>ipconfig -flushdns
    umarım yardımcı olmuşumdur.iyi oyunlar.
  • Evet eve geldim ve Wow açtım hata hiç bir programım da güncelleme başlatılmadı hepsi kapalı. Neyse wow a giremedim DC oldum ilk başta hatta 3 dk boyunca yükleme ekranındada tıkanıp kaldı.
    Sistemi yeniden başlat modem aç kapa olyı yaptım gene bu sfer girdi oyuna ve 755 ms gördüm =OHA oldum yani. Şimdide ywş ywş ms düşüyor sözde 318... Test ediyorum sırayla ileitcem ms rat lerini...
    @OSIRIS Bilgi için çok sağol.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.