Şimdi Ara

Yurdışından birden fazla tax free telefon getirmek.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 hafta sonra Danimarka'dan dönüyorum yanımda gelirken bir kardeşime bir bana 2 tane telefon getireceğim ve bunları tax free yoluyla almak istiyorum. Kafama takılan soru şu normalde ülkeye tek telefon sokarken sıkıntı olmuyor ama 2 tane olunca bunları tax free şekilde sokabilir miyim. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. Konularda birden fazla telefon getirirken kutudan çıkar 2 telim var numarası yap demişler ancak araya tax free girince kafam karıştı..Bu arada pasaportuma arkadaşım geçen kış kendi telefonunu kaydettirmişti ben sokarken bu durum sorun yaratır mı? Yani girerken ver pasaportunu bakalım bir şeyler kayıtlımıymış derler mi? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..



  • quattro36 , kimse sana pasaportunu ver de bakayım Türkiye'de telefon kaydettirmişmisin demez. Bu sorunu yanıtlayabilirim.

    Fakat üstadlar, bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var. Yanlız daha yalın biçimde. Esas sorun, aynı anda birden fazla cep telefonu ile geçilmeye çalışılırsa ne olur? Bu mümkünmüdür? Bildiğim kadarı ile Gümrük memurları cihazları kesinlikle görmek isticeklerdir. Sorun cikarmasınlar neden iki tane aynı cihazdan aldın derler mi?

    Acilen cevap beklenmekte...
  • Bugun Media Markt'taki satış elemanından şu şekilde bir bilgi aldım : Almanya'dan ayrılırken gümrük muhafızları ürünleri görmek isticekler ve iki telefona kadar ticari amaçlı olmadığını kabul edip nedenini sormayacakalrdır. Daha fazla ürün bulundurursanız şuphe çekebilirsiniz.

    Umarım doğrud bilgidir ve faydalı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.