Şimdi Ara

Yüreğim ağzıma geldi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün saat 07:20 civarı Turgut ÖZAL bulvarından Kurttepe kavşağına geldiğimde(Hasan Usta veya mado kavşağı olarakta bilinir).Trafik ışıklarının saat 07:20 olduğu halde hala yanmadığını ve insanların işe yetişmek için birbirini ezdiğini fark ettim.En sol şeritte en önde olan 2010 model bir Yaris sahibi ablamız,yol hakkı kendine ait olduğu halde durmuş ve kavşakta bekleyen arabalara el kol hareketi yaparak yol veriyor.Kornaya basıyorum, selektör yapıyorum "cık" tınmıyor bile.Hala eliyle işaret yapıyor kavşaktakilerde şaşırdı duruma.Neyse bende baktım acemi bu,arkadan gelenlerde yol boş olduğu için hızlı geliyor.Sol tarafta bir bu birde ben kaldım.Sağdan geçeyim bari dedim tam geçmeye yeltenirken birde ne göreyim kavşakta bekleyen bir laguna harekete geçmiş bile arkamdanda ilkokul öğrencileri yerine karpuz taşıdığını zanneden her tarafı süslenmiş ve üzerinde "whitedog" yazan modifiyeli bir ducato son sürat çakma xenonlar eşliğinde selektör yapıyor.Yani bekleyecek zaman yok fırsat bu fırsat.Allahtan Laguna sürücüsü acemi değildi de frene bastı bende gaza asıldım hatta araba patinaj felan attı ablada ters ters bakıyor.Demek ki altına son model araba çekmekle olmuyor ablacığım,maalesef arabalar hala tek başlarına gidemiyor.Ehliyetinde araba sürme yetisi yok.Sabah sabah yüreğim ağzıma geldi.Ne insanlar var ya?Az daha tost olacaktım benim araba 206 bana çarpacaklar Laguna ve Ducato resmen pestil olacaktım.Ayrıca büyükşehir belediyesine koca bir .Saat kaç olmuş hala ışıklar yanmıyor.







  • Geçmiş olsun allah beterinden saklasın malesef bu tarz sürücüler trafikte mevcut
  • Sağolun verilmiş sadakamız varmış.Allah böyle insanları ve başımızdaki yöneticileri nasıl biliyorsa öyle yapsın.
  • Sayın Gavurdağlı,

    ÖNCELİKLE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.

    Çok iyi bildiğim bir yer. TAM o saatte (07:20) ben de oradaydım, işe gitmek için trafik ışıklarının fasılalı yandığı KURTTEPE KAVŞAĞINA kuzey istikametinden girdim ve ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINA ulaşmak için jet hızıyla basan 200 HP'lik FORD TRANSIT'lerin geçmesini bekledim, tabi iş orada bitmiyor, bir de jet hızıyla basan 150 HP'lik PROBUS OTOBÜS'lerin de geçmesinden sonra aradaki trafik keşmekeşinde sıyrılarak zor bir şekilde gideceğim yere ulaştım.

    Konuyu dilekçe ile TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE bildirdim, kavşak evimden rahalıkla görülüyor. Saat bazen 00:00'da ve bazen de 01:00'de trafik ışıkları normal düzenden fasılalı düzene geçiyor. Sanırım YAZ SAATİ UYGULAMASINDAN olsa gerek ki 07:00'de devreye girmesi gereken trafik ışıkları 08:00'de giriyor.

    Adana trafiği kangren olmuş ve sürekli bir yerleri ölüyor. Yeni yapılan yolların en ufak bir faydasının olacağını da düşünmüyorum. ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARININ bir MAHALLE SOKAĞI haline getirilmiş olması UTANÇ VERİCİ...!!!

     Yüreğim ağzıma geldi!!!




  • büyük geçmiş olsun.

    ben anlattığınızı 2-3 defa okudum, tamda anlayamadım aslında ama gözümde canlanan resme ve kişisel fikrime göre sizinde hatanız var.

    kazalar genellikle bir kaç hatanın ve şansızlığın üstüste denk gelmesiyle oluyor. böyle bir kaza olsaydı (ki iyi ki olmamış) suçlulardan birisi arkayı tam olarak kontrol etmeden sağa çıktığınız için siz, bir diğeri kavşağa hızlı giren servis sürücüsü olurdu.
  • Oluyor bazen böyle bayan sürücüler. Bende o yolda en solda 30 km hız ile giden bir bayan yüzünden saçlarımı yolacaktım. Geçmiş olsun.
  • Trafik kurslarında artık araç kullanmayı öğretmeleri gerekiyor.
    Ben de vaktiyle 3-4 kere 10`ar dk kullanarak almıştım ehliyeti.
    Trafiğe çıkınca da sudan çıkmış balığa dönmüştüm
  • araç ne olursa olsun onu kullanan insan faktörü 1 numara önemlidir
  • Öncelikle çok geçmiş olsun..Allah korumuş..

    Adana'mızda belediye karışmış , trafik nasıl karışmasın ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaya1983

    araç ne olursa olsun onu kullanan insan faktörü 1 numara önemlidir


    aynen. geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun benimde başıma çok geldi bunun gibi olaylar.
  • ben bişeyi anlamadım trafik ışıkları gece kapanıyormu? İstanbulda yaşıyorum trafik ışıklarının söndüğünü görmedim. Şehirler arası yolculukta da görmedim.
  • Geçmiş olsun. Keşke o servisci'nin plakasını alıp,trafiğe şikayet etseydiniz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Allah kimsenin başına vermesin.Allahtan panik yapmadım.Sağımı kontrol ederek çıkıyorum ama ben durursamda sol şeritten kaptırarak gelenler var.Yani onlarında vurma ihtimali var.Bu arada Taner abi teşekkür ederim şikayet sonucunda umarım bir sonuç elde ederiz.
  • geçmiş olsun o saatte ışıkların çalışmaya başlaması gerekir kesinlikle.
  • Hayır kapanmaz belli saatten sonra yol hakkına bağlı olarak;fasılalı sarı veya kırmızı olarak yanmaya başlar. Örneğin gece 01:00 ile 06:00 arası... İstanbulda bu şekilde çalışan trafik ışıklarıda mevcut.
    quote:

    Orijinalden alıntı: .brian.

    ben bişeyi anlamadım trafik ışıkları gece kapanıyormu? İstanbulda yaşıyorum trafik ışıklarının söndüğünü görmedim. Şehirler arası yolculukta da görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankay2 -- 29 Nisan 2010; 16:32:27 >
  • Işıkların fasılalı durama alınması çok saçma. Gece zaten yansada yolu kontrol edip geçebiliriz.Fasılalı durama geçince kimse tınmıyor ışığı.kurtarır diyerek geçmeye başlıyor yol hakkını düşünmüyor.
  •  Yüreğim ağzıma geldi!!!


    Önce konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun diyorum. Saat 8'i bırakın ben geçenlerde öğlen saat 1 de hastaneler kavşağının ışıklarının yanıp yanıp söndüğünü gördüm.

    Hazır konu açılmışken Taner Abi'ye bir şeyler sorayım çünkü bu yoldan her geçişimde 1 ve 2 numaralı yerlerdeki tümseklerin neden yarım olduğunu ve neden karşı şeritle aynı hizada olmadığını merak ediyorum çünkü o yolda birkaç tane daha var yukarı göl yoluna doğru ve tehlike yaratıyor. Adamlar bakıyor diğer şeritte tümsek yok oraya geçiyorlar o da çok tehlikeli oluyor, direk karşı şeritten gelen arabayla karşı karşıya kalıyor. Ben çok karşılaştım ve bir defasında kavga edecektim.

    3 numaralı yere gelince, oradan her geçişimde o arsaya içim gidiyor. Ne para ediyordur orası şimdi

    Taner Abi seninle komşu sayılırmışız bu arada ben de o kavşağın orada Piri Reis Lisesi'nin arkadasında oturuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huka Sampos -- 29 Nisan 2010; 16:40:32 >




  • Geçmiş olsun arkadaşa.Zaten ben anlıyorum öndeki aracı süren kişinin yüzde 99 kadın mı erkek mı olduğunu.bu kadar da tevafuk olamaz değil mi:) Bende Özel Mehmet.Öğe ilköğretim okulunun orda oturuyorum.Az geçmiyoruz oradan.Böyle olaylarla çok karşılaşıyoruz orda.Zaten birde kazam var kavşakta.Benim kazadan sonra zaten ışık kondu oraya 2004 te:) Maaşallah basan basıyor.Şu radarlar bir işe yaramıyor.Adana trafiği belli saatlerde çekilmez oluyor zaten.
  • Kurttepe kavşağı zaten periyodik olarak akşam 20:00 den sonra atraksiyona doymuyor.. öğlende cenaze aracı ve ambulanslar mekik dokuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.