Şimdi Ara

Yurt dışı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ailem yurt dışında ve yurt dışındaki araç fiyatları malum(Almanya) en son yurt dışından gelen bir aracın ülkede kalma süresi 2 yıla çıktı biliyorsunuz. bende böyle bir düşünceye kapıldım, acaba bir araç getirsek örn; e46 2000 3000eur arası güzel araçlar var. yani nasıl bir yol izlenir? artı ve eksileri neler olur? tecrübeli arkaşlar bilgilendirirse sevinirim hem düşünen kişiler içinde faydalı olur.



  • Bir ay once 3 gun istanbulda 1 haftada canakkaleye kaldim biri otobanda olmak uzere istanbulda 2 kez c.kalede de 3 kez polis ozel olarak durdurdu. Tum belgelerimi kontrol ettiler ( pasaport yurtdisi oturum belgesi ruhsat vs.).

    İkametim yurtdisinda oldugu icin biraktilar. Tum cevirmelerde soyledikleri sey "pasaportunuzu herzaman yaninizda bulundurun".



    Size soyleyecegim artik eskisi gibi degil cok siki kontrol ediyorlar bu tarz illegal yolla gelen araclari. İlk cevirmede araciniza el koyarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sıkı kontrol edildiğini biliyorum, ama aracı ikinci dereceden yakın birinin kullanabileceğini okumuştum bir kaynakta. Yanlış mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.