Şimdi Ara

YURT DIŞI KARGO ÜCRETİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dünde buna benzer bir konu açmıştım ama kimse ilgilenmedi. Rusya'da ki bir tanıdığıma bir tane kitap göndericem ve ücreti ne olur bilmiyorum.Bugün Aras kargo ya sordum bir tane A4 kağıdı 120-130 tl civarında dedi ben şaşırdım tabi ama ordan çıktıktan sonra ben anlatamadım mı acaba yoksa ordaki yetkili kişi mi anlamadı bilemedim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa rica ediyorum 2 dakka ipleyin beni



  • Eğer PTT ile gönderirseniz 44-60 TL arasında bir fiyat belirler. Ama Rusya-Türkiye arasındaki kriz nedeniyle gümrükte sorun çıkmaz mı? Türkiye'den gelen kargoları ruh sağlıklarına göre kabul ediyorlar sanırım.
  • türkiyeden rusyaya kitap göndermek akıl işimi
  • Meksikaya giden arkadasin konusunda oraya 30-40 liradan kargo gönderebildiğini söylemişti.

    Rusyaya daha ucuz tutar tahminimce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrOy1907

    Eğer PTT ile gönderirseniz 44-60 TL arasında bir fiyat belirler. Ama Rusya-Türkiye arasındaki kriz nedeniyle gümrükte sorun çıkmaz mı? Türkiye'den gelen kargoları ruh sağlıklarına göre kabul ediyorlar sanırım.

    Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler.http://www.ptt.gov.tr/sx/ptt/docs/file/tariffs/yurt_disi_koli_tarifesi.pdf bu linkte Rusya'ya 1 kg ağırlığındaki kargoları 60 TL olduğu yazıyor ki bir kitap 1 kg den azdır diye düşünüyorum. Ancak birde bir sitede 2012 yılından itibaren ptt kargo bireysel müşterilerin yurt dışı dahil sadece 1 tane kitapı yanında ekstra hiçbir şey olmadan 2,50 tl ye göndereceği yazıyor. o sitenin linkini de vereyim.http://beyazkitaplik.blogspot.com.tr/2012/09/ptt-kargodan-indirimli-kitap-gondermek.html




  • Maalesef daha önce yurt dışına kitap göndermediğim için fikrim yok ama daha önce Brezilya,Hindistan ve İsviçre gibi ülkelere kargo gönderdiğim olmuştu onlar genelde 1 KG ise 40-60 TL arasında oluyor , bizim kargo şirketleri maalesef yurt dışına çok pahalıya gönderiyor. EMS gibi bir şirket olsaydı belki kitap gibi şeyi ucuza gönderebilirdin.
  • PTT ile Almanya'ya ekran kartını 50-60₺ aradı bir ücrete göndermiştim. Yurtdışı ise PTT dışında bakmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT kullanın hocam. Bir dönem iş gereği her gün 10-12 paket olmak üzere yurt dışına gönderim yapıyordum. Hepsi 160-200₺ civarı tutuyordu. Ancak PTT açısından şüphede kalırım felan derseniz Fedex ya da PTS gibi yerleri de kullanabilirsiniz hızlı gider ama ücreti bayağı yükselebilir içeriğe göre.

  • Selam arkadaşlar,

    Bende ticaret ile uğraşıyorum, özellikle almanya ve hollanda'ya sürekli gönderilerim oluyor. Bir siteye denk geldim yaklaşık 2 hafta önce, https://www.kargonavlun.com/ . sitedeki fiyat listesi çok hoşuma gitti. deniyelim dedim. ulaştım site yöneticilerine whatsapp tan ve almanya ya yapacağım bir adet gönderi için teklif aldım. çok ucuz bir teklif verdiler. kargo almanya daki müşterime güvenli şekilde ulaştı. denemenizi tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.