Şimdi Ara

Yurt dışı oto teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amerikadan oto teyp almayı düşünüyorum da, pioneer sony jvc markalarından biri olsun istiyorum(www.amazon.com sayfasından alacağım 25 dolarlık kuponum var). Fiyat aralığım ise 75-150 dolar.
    Merak ettiğim bazı şeyler var ve model tavsiye istiyorum mümkünse.
    Öncelikle oradan almamam için sebep var mıdır, örnek olarak frekans formatı buradakinden farklı, bu format cihaz içerisinden ayarlanabiliyor mu? Soket girişleri farklı mıdır? Ya da bunlar dışında bilmem gereken neler var.

    Almak istediğim cihazda usb, bluetooth, cd çalar ve iphone kontrol olsun istiyorum. Ön yüzün çıkartılabilmesi(detachable) de önemli tabi.
    Bu ayın sonundan önce karar verip almam gerekecek.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Teşekkürler şimdiden.







  • Bir cevap bile yok, konu kapanmıştır. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcuksl

    Bir cevap bile yok, konu kapanmıştır. Teşekkürler.
    quote:

    Orijinalden alinti: selcuksl

    Bir cevap bile yok, konu kapanmistir. Tesekkürler.

    belki burada yardymcy olabilirler

    http://forum.donanimhaber.com/m_69942003/f_//tm.htm#69942003
  • selcuksl S kullanıcısına yanıt
    usta bir arkadaşım böyle teyip almıştı abd den , radyo frekansları farklı olduğu tr de kullanamadı.
  • Amerikadan ürün almanızı tavsiye etmem!
    Çünkü amerika maalesef sistem olarak avrupa sistemlerine uyumsuz ürünler kullanmaktadır.Bu yüzden alacağınız ürününü avrupa standartında olması gerekir ki kullanabilesiniz. Amerikada Radyo frekanslarının son haneleri 1-3-5-7 frekans ayırım şeklini kullanması sağlanmıştır. Radio frekans aralığında son haneleri 2-4-6-8 olan frekanslar boş bırakılmış kullanılmamıştır.Bu sebepten dolayı avrupada kullanmaya kaltığınızda boş frekanslara denk gelen istasyonları dinlemeniz mümkün olmayacaktır.Türkiye'de avrupa standardında radyo frekans aralığını kullanmaktadır.Amerikadan alacağınız ürün Türkiye'de eksik frekans aralıkalrı yüzünden radyoaların hepsini dinlemenize olanak vermeyecektir.
    kolay gelsin




  • Eyvallah arkadaşlar çok sağolun, benim merakım şu yüzdendi aslında, 92 model aracımız var ve içerisinde yine o yıllarda alınmış pioneer teyp var, bu teypte frekans avrupa ve amerika standartlarına göre değiştiriliyor, mesela akü bittiğinde cihaz sıfırlanıyordu ve reset tuşuyla birlikte bir kaç tuşa basarak avrupa standartlarına dönüş sağlayabiliyordum, yeni cihazlarda bu özellik yok o zaman dediğiniz gibi, pioneerı aradım sony yi aradım adamlar bilmediğini söyledi.
  • Reis bende ki araç amerikan versiyon radyoda eksik frekans vardı yani her radyoyu dinleyemiyordum ama elektronikci bi arkadaş halletti araç Mercedes radyoda orjinal radyosu bende kuzene sipariş vermeyi düşünüyordum amerikadan bi pioneer ama senin takıldığın konuya takıldım net bi cevap veren olamadı sonuca ulaşırsan bana da haber ver:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.