Şimdi Ara

Yurt dışı ve Paralel ithalat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda arattım ama tam sormak istediğimi soramadım. Yurt dışından iphone 4 getirtme şansım var ablama. Fakat sorun şu ki kendisi pek iyi bir telefon kullanıcı değildir, o yüzden düşürme vs arızalanma durumlarında yurt dışından geldiğinden garanti olmayacak bu beni endişelendiriyor. Türkiyede satılan paralel ithalat yazan iphone 4 lerle arasında 300 tl oynuyor ve sonuçta işin içinde 2 yıl garanti var. Buradan alsam daha mı mantıklıdır sizce? yoksa paralel ithalat kalite üretim vb. kötü müdür?
    yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.



  • Paralel ithalat ürünler açıkcası bana pek güven vermiyor. Onların verdigi 2 yil garantiyi kendileri veriyor, yani genpa veya teleservis garantisiyle bağlantıları yok. Paralel ithalat yapan firmalarda genelde İstanbul da oldukları icin herhangi bir sorunda telefonu İstanbul a yollamanız lazım ( tabi İstanbuldaysaniz sorun olmaz). Tabi o telefonu garanti kapsamında tutmamak icin muhtemelen ellerinden geleni de yaparlar. Yine de siz bilirsiniz, açıkcası ben bu ürünlere sıcak bakmıyorum.
  • Telefon darbe alınca garantiye girmez. Suya, ateşe, darbeye vs.. maruz kalan durumlar kullanıcı hatası olarak garanti kapsamı dışında tutulur. Sorunuz buydu değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    Telefon darbe alınca garantiye girmez. Suya, ateşe, darbeye vs.. maruz kalan durumlar kullanıcı hatası olarak garanti kapsamı dışında tutulur. Sorunuz buydu değil mi?


    doğru diyorsunuz o zaman yurt dışından almak mantıklı oluyor,teşekkürle yorumlar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.