Şimdi Ara

Yurt Dışına yerleşme seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda bu konuda tecrübesi olan kisiler yazarsa cok sevınırım. Kendim Üniversite ögrencisiyim okulun bitmesine var daha, İngilizce bilgim var çok ileri seviyede olmasa bile karsımdakini anlayıp kendimi ifade edebilecek seviye ki yakın zamanda dil kursuna gidip ilerletmeyi düsünüyorumn. bunun dısında bi yetkinligim suan icin yok. Alırsam diplomam olucak fakat oda yurt dısında ne kadar isime yarar bilemiyorum suan, bölüm Tarih. Babam usta şöför karada hareket eden her türlü aracı sürebilecek nitelikte 56 yasında. Bi süredir yurt dısına ailemle yerlesme planları kuruyorum onlarla cünkü gelmelerini saglarsam 2 evi, 2 arabayı artık ne varsa esyaları dahil satıp yerlesmeyi kabul ediyolar. Bu özellikle yurt dısına gidip olusacak masraflar acısından bizi fazlasıyla rahatlatır yaklasık 350-400K dövize cevirirsek. Suan nereye nasıl gidebiliriz ne sekilde gidebiliriz diye arastırıyorum. Böyle bi durumda hangi rota mantıklı olur? Hangi yolları deniyebiliriz? Amerika, Kanada gibi ülkere hangi yollarla yerlesebiliriz? Var mıdır bu konuda tecrübesi olan yazarsa cok sevinirim gidis yolları, sartlar gerekli olabilecek ne varsa tavsiye almak isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 23 Ağustos 2022; 20:6:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bro iltica yap , kabul etmezlerse uçakla tekrar gidip o ülkede suç işle en kötü ihtimal bi 10 yıl filan kafa rahat hapis yatıp hapiste girdiğin işle para kazanırsın

  • İspanyada 150 bin dolarlık ev alana oturum izni veriyorlar gibi bir şey duymuştum ama Abd-Kanada için senin dediğin tarzda gideyim ev alayım yerleşeyim diye bir durum yok sanırım. Anca kendin gidebilirsin oda yüksek lisans olarak. Dil kurslarına giderken bile artık vize verilmiyor Türk vatandaşlarına.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Ağustos 2022; 22:55:38 >
  • Hocam iltica yap vb. teklifler geliyo fakat burda sefil durumda degilim yani iltica son secenek suan, yasal yollar olarak seçenekler neler bilgi almak isterim.

  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

    Ülkeyi öyle bi duruma soktular ki ilerleyen yıllarda yurt dısına hic cıkamıyıcaz diye korkuyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 24 Ağustos 2022; 0:12:20 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

    Yüksek lisans zor acıkcası okulun bitmesiydi yüksek lisansa baslamasıydı derken en azından 3 yılı var 3 yılda ülke ne hale gelecek kim bilir bende sabır kalmadı artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 24 Ağustos 2022; 0:15:20 >
  • kimse ülkede kalayım hizmet ederim demiyor

    avrupaya gidip bu kış kıçınızın donmasını istiyorsanız buyrun gidin.

    sanki adamlar çok iyi halde

    o

    eskidendi


    devir artık türkiyenin devri

    siz de geç kaldınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispanya icin 500.000 euro gördüm Altın Vize olarak isimlendirilmis ve oturum izni veriliyo sadece

  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Gercektende cok güzel bi devirdeyiz bunu iliklerime kadar hissediyorum. Yurt dısı görmesem hadi eyv diyicemde gittim gördüm. Kışı o soğuguda gördüm, yazda sıcaklığınıda. Ne kış ayında kıçım dondu ne de yaz ayında eriyip öldüm bittim. Hayatımda gecirdigim en güzel yıl olmuştu her konuda, alım gücü, istediğim şeye erişme vs. cennet gibi şehirler, insana saygı. Amcam sebebiyle detaya giremiyicem geri dönmek zorunda kaldım yoksa orda bulunduğum süre boyunca Türkiye'nin T'sine bile özlem duymadım açık konuşmak gerekirse. Ülkemi seviyorum ama olmuyo




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 24 Ağustos 2022; 0:21:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.