Şimdi Ara

YURT DIŞINDA LİSANS EĞİTİMİ İÇİN *YARDIM*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ben Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksek Okulunun Bilgisayar Teknolojileri ve Proğramlama Bölümünden Mezun oldum,Bu okulumun devamını Yurt Dışında Okuyabilirmiyim,Yani;Yurt Dışında 1 yıl dil Eğitimi 2 yıl da Lisans Eğitimi alıp Bilgisayar Öğretmeni olabileceğim her hangi bir ülkedeki hangi okulda bu şekilde Eğitim aldıktan sonra Türkiye’de bu diploma ile Bilgisayar öğretmenliği Yapabilirim *EĞER* Yukarda ki anlattığım şekilde lisans eğitimi alınamıyorsa,benim yurt dışında 1 yıl dil eğitimi 4 yıl Lisans Eğitimi aldıktan sonra Türkiye de Bilgisayar Öğretmenliği yapabilmem için hangi ülkedeki hangi Okulda Lisans Eğitimi alabilirim.Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum.



  • Kardeş, yurtdışında 1+4 yıl eğitim alıp bilgisayar öğretmeni olmak mı istiyosun? Sen kafayı mı yedin? O eğitimi bitirdikten sonra kapı gibi bilgisayar mühendisi olursun. Hem de yurtdışı bandrollü. O 2 yıl okuduğun yurtdışında bi işine yaramaz sanıyorum, bu yüzden o okuduğundan bağımsız olarak 4 yıl okuyarak ne istiyorsan olabilirsin. Bilgisayar mühendisi, makina mühendisi, elektronik mühendisi, mimar, vs. vs. Eğer meslek lisesi çıkışlıysan, o zaman başka olabilir, eğer meslek lisesi çıkışlıysan bunu bana belirt, ben de emin olmak için yarın okuduğum üniversitede yabancı öğrenci işleri bölümüne sorayım. Cevap bekliyorum.
  • Evat arkadaşım ben ben meslek liseli çıkışlıyım daha ayrıntılı yazayim ben lise olarak teknik lise okudum bölümümde bilgisayar donanım dı yani bilgisayar donanım teknikeriyim ayriyeten 2 yıllık önlisan programında okudum(bilgisayar teknolaojileri ve programlama)yani bu okuldada bilgisayar yazılım teknikeri oldum ben şimdi ne yapayim arkadaşım yardımcı olursun senivim msn dende konuşabiliriz...
  • Yarın gidip senin durumunu sorarım yabancı öğrenci işlerine. Bu arada başka yurtdışında okuyanlar varsa onlar da yazarsa sevinirim, ben de merak ettim. Ama zannedersem buraya gelebilirsin ve bilgisayar mühendisliği bölümü "informatik"te okuyabilirsin. Eğer öyle bişey olursa, bir yıllık okula ödediğin dahil kalma harcadığın herşey dahil 8000 euro civarında giderin olur. Onu da belirteyim, geçende bi arkadaş için hesaplamıştık. Pmden istersen msn yolla, yarın haber veririm.
  • arkadaşım sen hangü ülkedesin ayrıca sonucu buraya yazarsan herkes görsün bende meslek lisesi mezunuyum merak ettim şimdi
  • yardımın için çok teşşekür ederim msn adresimi pm den yolladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.