Şimdi Ara

Yurt Dışından Gelen Araç ! ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. iş ortağım bulgaristandan aracını getirdi , iş gereği benimde kullanmam gerekiyor aracı fakat aklımıza takılan bir konu var. yurt dışından gelen arabalarda araç sahibi dışında kimse kullanamıyormu veya sadece soyismi tutanlarmı kullanabiliyor. lütfen bu konu hakkında yardımcı olun. teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedefturan34

    merhaba arkadaşlar. iş ortağım bulgaristandan aracını getirdi , iş gereği benimde kullanmam gerekiyor aracı fakat aklımıza takılan bir konu var. yurt dışından gelen arabalarda araç sahibi dışında kimse kullanamıyormu veya sadece soyismi tutanlarmı kullanabiliyor. lütfen bu konu hakkında yardımcı olun. teşekkürler.


    söylediğiniz gibi sanırım vekalet ile sadece akrabalar kullanabiliyor idi 2. 3. derece akrabalara kadar.... google'da bu konu üzerine araştırma yapın bende bizim almanya'da yaşayan tanıdık audi a6 aracını bu şekilde TR'ye getirmek istiyor idi ancak bildiğiniz gibi ülkeye gümrük kayıdı ile girdiğinden 6 ay içerisinde tekrar çıkmak zorunda (araç sahibi çıkması gerekirse yurtdışına oto gümrüklerine emanet etmek zorunda aracı yeşilköy ve kocaelinde oto ihtisas gümrükleri var bildiğim kadarıyla). bu arada 6 ay süresinin 2 yıl a çıkma ihtimali'de var...

    sitede bulduklarım:

    http://forum.donanimhaber.com/m_15495203/tm.htm#msglink_41303543




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.