Şimdi Ara

Yurt dışından iphone almak mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar ilk defa iphone a ihtiyacım oldu ve malesef fiyatları çok pahalı iphone 11 almayı düşünüyorum 64 gb en dip buna yetiyor gücüm daha ötesi malesef benim için imkansız lakin yurt dışından gidip alıp dönsem acaba aynı paraya iphone 12 yada 13 alma şansım olabilir mi diye düşündüm ve konuyu açmaya karar verdim.



    Biraz araştırdığımda videolar malesef eski ve tüzük devamlı değişmiş eski kanunlara göre çekilmiş videolar beni yanıltır diye düşünerek güncel bilgi için sizden yardım istiyorum.



    En son izlediğim videoda telefonu kendi pasaportunuza kaydettirip en az 3 sene kullanacaksanız kapanmadan kullanırsınız satmak isterseniz size ait bir hat ile satabilirsiniz diyordu ben kendi hattım ile telefonu yükseltmek istediğimde başkasına satmaya sıcak bakmıyorum. Lakin 3 senenin sonunda başkasının hattı ile beraber çalışacaksa bu telefon yurt dışından almak mantıklı çünki zaten her sene telefon değiştirecek gücüm yok.



    Pasaporta kaydettirip harçlarını vergisini ıvırını zıvırını ödediğimizde yakın ülkelerden gidip alıp dönmek hala ucuza geliyor mu ben 15 bin liraya yakın ülkelerden vize istemeyen ülkelerden gidip türkiyede iphone 11 64 gb alacağıma iphone 12 13 vs alabilir miyim kayıt kuyut ve yol masrafları dahil olarak arkadaşlar.








  • Yurt dışından getirtmek vergiler falan dahil çok daha uyguna geliyor.
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    iphone 14 için doğru ama benim iphone 14 alcak param yok türkiyeden alırsam iphone 11 alıcam 15 bine pekala bu parayla kendim bulgaristana gürcistana vs vizesiz gidebileceğim bir yere gidip aynı paraya sıfır iphone 12 yada 13 alıp türkiyeye getirip kaydettirebilirmiyim onu bilemedim. Yabancı dilde yok.

  • 15 bin bütçem var diyorsun ve yurtdışına gidip oradan cihaz alıp gelmek istiyorsun yani 15+ masraf ve + kayıt masrafı kabaca 3 bin tl

    Sana tavsiyem Türkiye cihazı iPhone 11-12-12mini bakıp araştır ilanlardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.