Şimdi Ara

YURTDIŞI 2.7 V6 MOTOR MU YOKSA 2.2 V4 CRDI MOTOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurtdışında almayı planladığımız santa fe için hangi motor seçeneğini almak mantıklı yakıt ucuz prob değil.Ama ben zevkli bir sürüş olsun istiyorum.Benzinli 2.7 v6 motor 190 hp 285 n/m torka sahipken, 2.2 crdi motor 155 hp ve 335 n/m torka sahip. 2.7 v6 daha ağır basıyor fakat diğer taraftan şüphe ediyorum beygir fazlası tork düşüklüğünü dizele göre hissettirir mi???



  • Üst devirlerde dizelden daha iyi gider benzinli,alt devirlerde ataklık,çekiş bakımından dizel daha iyidir.Performanslı kullanacağım derseniz benzin,her an bana zevk versin derseniz dizel.
  • Yüksek bir aracı ne kadar zorlayabilir ne kadar limitlerde kullanabilirsinizki bahsettiğiniz santa fe ve türevleri araçlar ağırlıklı olarak konfor üzerine kuruludur zevk arabasıdır bir viraja binek otomobille girdiğin gibi asla giremezsin binek otoyu zorladığın gibi jip diye tabir edilen araçları son limitlerde kullanamazsın yani kısacası dizel veya benzinli senin kullanımına bağlı diyorsanki ben senede 100 K + yaparım dizel alman çok mantıklı olacaktır amacım sadece jip kullanmak diyorsan benzinli alman yararına olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.