Şimdi Ara

Yurtdışı alışveriş için kredi kartı öneri isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.


    Ne yazık ki maaş müşterisi olduğum Vakıfbank'tan artık gına geldi. Yurtdışı alışverişlerinde yok ben o siteyi tanımıyorum, yok ben 3d secure'suz ödeme almam, yok billing address'te bir harf fazla yazılmış gibi saçma sapan şeyleri olmayan bir banka ve kart artıyorum.


    7 ay önce bir kitabın ön siparişini verdim ve adamlar ödemeyi onaylamıyor. Arıyorum sanal kartla yapın diyorlar. 7 ay önce verdim kart numaramı, site o karttan çekiyor... ben de biliyorum yeni kartlar eklemeyi sipariş verdiğim siteye ama olmuyor işte. Ama vakıfbank her şeyi bilir ya bana sormadan, onaylıyor musun demeden engeller ödemeyi. O kitabı alamaz isem maaştır, kredidir demeden tüm kredi kartlarımı kapatıp başka bankaya kaydıracağım harcamalarımı. Artık bardak taştı.


    Neyse var ise çok alışveriş deneyiminiz ve sorunsuz olduğunu düşündüğünüz banka lütfen tavsiye verin.


    Teşekkürler








  • Merhaba, ben cepteteb'in kredi kartını kullanıyorum. yurtdışı alışverişlerinde de bu karta bağlı sanal kart ile yapıyorum. Ektsre yi dolar ve euro olarak alabiliyorum.


    Ama son zamanlarda yurtdışından pek alışveriş yapmadım. eğer kullanmıyorsan bu kartı tavsiye edebilirim.

  • Hocam normalde yaptığınız farklı döviz üzerinden harcamayı her gün farklı kura göre çevirip borç yansıtan bir kart kullanmıyorsunuz, anladığım kadarıyla ödeme onayları biraz güç bir hal almış sizin için.

    Üstteki arkadaşın dediği gibi Cebteteb kredi kartı alınabilir ya da İşbankası Maximum fakat kart başvurusu yaparken yurtdışı harcamalarınızın dolar ve euro olarak ekstrelendirilmesini istediğinizi belirtin yoksa


    yurtdışından aldığınız ürün bedelini kesim tarihinde farklı kurdan ödemek zorunda kalabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.