Şimdi Ara

Yurtdışı Alışveriş Siteleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
34
Favori
309.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScalaEmre

    arkadaşlar polonya sitesi var mı bildiğiniz? elektronik ürün fiyatı karşılaştırıcam, polonyadayım..

    www.redcoon.pl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon.com dan gecen sene nokia booklet aldım. bana 500 tl (axess ile pesin fiyatına 3 taksitle) ye aldım. Turkiye'de o zamanlar 1300 tl civarındaydı. ABD deki arkadasımın adresine gönderdiler. Arkadas da Türkiye'ye gelen birisiyle ucretsiz gonderdi:) tavsiye olunur.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhatsb


    quote:

    Orijinalden alıntı: ScalaEmre

    arkadaşlar polonya sitesi var mı bildiğiniz? elektronik ürün fiyatı karşılaştırıcam, polonyadayım..

    www.redcoon.pl

    teşekkürler
  • yaptığımız döviz harcamaları için kredi kartları ayrı bir ücret, komisyon uyguluyolar mı arkadaşlar?
  • akbank uygulamıyor. ama diğerlerini bilemem
  • paypal ıle dealextreme den 9$lık urun aldım. Cın den ucretsız gelıyor. Bakalım ne olacak
  • www.aliexpress.com dan dört ay içinde biri tablet pc olmak üzere on değişik kalemde alışveriş yaptım. Bu on kalem ürün, değişik zamanlarda yedi ayrı posta ile sorunsuz olarak, ortalama 15 gün içinde geldi. Her ürün için takip no otomatik olarak verildiği için kargoyu rahatlıkla takip ettim.

    Bu sitedeki ürün fiyatlarının diğer Çin alışveriş sitelerine göre daha hesaplı olduğunu düşünüyorum. En iyi tarafı bizdeki gittigidiyor gibi ödemenin hemen satıcıya verilmemesi, ürünün elinize geçip siz onay verdikten sonra ödemenin satıcıya yapılması. Bir sorun varsa bunu bildirip ödemenin satıcıya yapılmamasını sağlayabiliyorsunuz.

    Bu gelen on ürün aynen sitede anlatıldığı kalitedeydi. Ödemeleri her ihtimale karşı sanal kart ile yaptım. Paypal ile ödeme yapılamıyor çünkü para kendi oluşturduğu bir havuzda toplanıyor ancak siz ürünü alıp onay verdiğinizde karşı tarafa ödeme yapılıyor. Sanırım Paypal ile bu şekilde çalışamıyorlar.

    Pek çok satıcı var. Seçim yaparken daha önceki alışverişlerden olumlu geri bildirim almış olan satıcıları seçmek daha güvenli olur. Ben bu siteden yaptığım alışverişten memnun kaldım. Tecrübemi paylaşmak istedim. Sağlıkla kalın.




  • selam arkadaslar, avusturyada yasiyorum eger aranizda "www.ebay.at " sayfasinda sinize yriyacak birsey bulursaniz yardimci olabilirim, satici ile irtibat , yazisma vs. vs.

    selamlar saygilar cncplex
  • Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Ne dersiniz gelir mi?

    http://www.dnet24.de/product_info.php/info/p711433_Sony-KDL-40EX725B.html
  • dealextreme yadawww.aliexpress.com hangisi daha hızlı acaba, dealextreme mal aldım bir haftada gönderemedi, 10 günde kargoya verdi bi ayı geçti gelişi, aliexpress söylendiği gibi 15 günde getiriyosa iyi, ama fiyatlar bana çok da uygun gelmedi.
  • arkadaslar malumunuz iphone 4 dışarda unlocked olanlar 600$ cıvarında. Bizde ıse 2000 tl cıvarında. Fahis fıyat farkı var. Ebay'da falan 2.el tlfnlar 200$cıvarında. Sıparıs wersek gumruge takılır mı? Nasıl bir yol takıp etmelıyız?
  • telefonlara hiç bulaşmayın derim, trt bandrollü olan mallar ve telefonları gümrükten vergi ödemeksizin geçme olasılığı sıfırın bile altında. :))
  • arkadalar dealExtreme sitesinden sipariş yaptık sonra kargo adresini ptt şubesinin adresini verip ordan teslim alsak olur mu
  • ürünü takip noyla aldığınızda ptt adres vermeniz ürünün gelmesini kolaylaştırır. postacı gezdirmez çantada en azından, takipde ürün giriş yapıp torbaya eklendikten 1-2 sonra şubeye geliyor zaten, öyle daha rahat alırsınız.
  • yalnız dealextreme mal gönderiminde çok yavaş, 5 günden önce kargoya verdiği pek görünmüyo, mesajla soruyoruz cevap da 2 güne ancak geliyor, 10 bulduydu benim siparişi göndermesi, gelmesiyle beraber bi ayı geçti nerdeyse, o yönleri kötü biraz...
  • iki ay once dealextreme den yaklasik 10 kalem urun istedim . adamlar temin ettikce gonderiyorlar. suan hala gelmeyen iki urunum var birinde paketleniyor yaziyor digerinde tik yok bakalim ne zaman gelecek.
  • eskiden çok ürün siparişim olurdu ama şimdi mecbur kalmadıkça dealextreme den pek fazla mal almayı tercih etmiyoruz artık. adamlar tok, müşteriyi ciddiye almıyolar, iletişim, mal gönderme problemleri çok sıklaştı. yeni bir Hong Kong sitesi keşfettim, türkçe dil desteği de var, ürün çeşitleri çok olmasa da sorduğunuz ürünü temin edebiliyor, fiyat da verebiliyorlar. fiyatları da hesaplı. üstelik orjinal marka ürün satışları da var, iletişim derdi olmuyor, kargoları da fena sayılmaz, aldığım ürünlerde daha 20 günü geçen olmadı, genelde iletişim derdi olmaması ve direkt kredi kartıyla ödeme yapabildiğim için genelde bu siteyi tercih ediyorum. tavsiye de ederim.
    www.bazaarstation.com




  • Dealextrem den bende 4 kez sipariş verdim, ilk 3ünde bir sorun çıkmadı 15-16 günde geldi bu son siparişim 1 aydır hala gelmedi. İletişim kurduğumda üreticiden ürün bekliyoruz isterseniz başka ürün gönderelim dediler. Onun yerine aynı fiyata 4 ürün seçtim bunlarında 2si yokmuş ellerinde. Tuhaf tuhaf bahaneleri olmaya başladı. Bu yüzden dealextremden bende uzak duruyorum artık.
  • Dealextrem mal gönderiminde gerçekten ço cıvıttı. hadi mesafe uzak 15-20 günde geliyor, o makul ama olmayan ürünü listeleyip 10 gün geçmesine rağmen yollayamaması, sormasak cevap bile vermemesi (bazen sorulana bile cevap 2 günde geliyor) orası işin cılkının çıktını gösterir. ürün yok ve geç temin edilecekse bilgi verirsin müşteriye, bekleyecekse adam 2 ayda bekler, beklemeyecekse iade edersin parayı, işin normali bu. ne bilgi veriyor ne ürün gönderiyo sormasan cevapda yok. bu kadar lakayıt oldumu güveni kaybedersin.
  • Alışveriş yaptığım çin siteleri:

    1- dealextreme : 5 kez alışveriş yaptım ürün çeşidi en çok olan site. yalnız her siparişimde kargo süresi uzuyor en son siparişim 55 günde geldi

    2- tinydeal : 2 kez alışveriş yaptım kargo çok hızlı biri 9 diğeri 12 günde elime ulaştı. fiyatlar bazı ürünlerde çok uygun

    3- focalprice : 3 kez alışveriş yaptım kargo hızı fena değil ayrıca şimdiye kadar gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri birimine sahip.

    4- lightinthebox : 1 kez alışveriş yaptım kargo hızlı fakat fiyatlar diğerlerine oranla yüksek çünkü diğer sitelere oranla daha kaliteli mallar satıyorlar.

    5- buyincoins : 1 kez alışveriş yaptım diğer sitelere göre ürün fiyatları çok düşük ama ürün çeşidi fazla değil.

    6- mp4nation : 1 kez alışveriş yaptım kaliteli kulaklık ve tablet pc almak için ideal.

    Bunların haricinde paypal kabul etmeyen sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın yüzde 99u dolandırıcıdır.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.